Výměna hlavní hřídele na Blade 400
Nóóó, pěkná hokejka
Toho lepení se neboj, já používám taky české lepidlo na závity. Pokud je to spoj správně zalepený lepidlem na závity, tak to musí jít nářadím povolit. Dělají se 3 síly lepidel podle toho, jak to má být festovně zalepené. To, co používám je třídy...no prostě takové růžové
musel bych se podívat, nemám ho u sebe.
Důležité je napatlat lepidlem jenom konec šroubku, tak 2-3 závity, ono se to při utahování stejně roznese po delší části šroubku. To proto, aby se to nepovolilo za letu vibracemi, a zároveň, aby to šlo povolit až to bude potřeba.
Tohle pravidlo moc nedodržuju - přecijen sichr je sichr, ale už se mi stalo, že jsem zalepil kvalitně a při povolování jsem pak "ožvejkal" imbusovou hlavičku šroubu a musel odvrtávat šroub. Takže fakt stačí trošku.
Toho lepení se neboj, já používám taky české lepidlo na závity. Pokud je to spoj správně zalepený lepidlem na závity, tak to musí jít nářadím povolit. Dělají se 3 síly lepidel podle toho, jak to má být festovně zalepené. To, co používám je třídy...no prostě takové růžové
Důležité je napatlat lepidlem jenom konec šroubku, tak 2-3 závity, ono se to při utahování stejně roznese po delší části šroubku. To proto, aby se to nepovolilo za letu vibracemi, a zároveň, aby to šlo povolit až to bude potřeba.
Tohle pravidlo moc nedodržuju - přecijen sichr je sichr, ale už se mi stalo, že jsem zalepil kvalitně a při povolování jsem pak "ožvejkal" imbusovou hlavičku šroubu a musel odvrtávat šroub. Takže fakt stačí trošku.
Re: Ocasni trubka
bigsam72 píše:Tak to lehoulince zprohejbany bylo![]()
http://styx.physter.com/gallery2/main.p ... &g2_page=2
ta hriadel je duta????
sak to sa potom ohne jedna basen
mikyno12 píše:
ta hriadel je duta????
ICQ 638556901
mikyno12 píše:bigsam72 píše:Tak to lehoulince zprohejbany bylo![]()
ta hriadel je duta????
Jasne protoze uvnitr je "remen" co pohani ocasni vrtulku ..
michalval píše:Nóóó, pěkná hokejka
Toho lepení se neboj, já používám taky české lepidlo na závity. Pokud je to spoj správně zalepený lepidlem na závity, tak to musí jít nářadím povolit. Dělají se 3 síly lepidel podle toho, jak to má být festovně zalepené. To, co používám je třídy...no prostě takové růžovémusel bych se podívat, nemám ho u sebe.
A nazev a shop kde to kupujes by nebyl .. podle "ruzove lepidlo na zavity" to asi nikde nenajdu
bigsam72 píše:mikyno12 píše:bigsam72 píše:Tak to lehoulince zprohejbany bylo![]()
ta hriadel je duta????
Jasne protoze uvnitr je "remen" co pohani ocasni vrtulku ..
jaaj..ja ze to je hriadel