Sraz - Kelč
Sraz - Kelč
Jak to vidíte tento rok se srazem v Kelčí? Bude se opět konat na Cyrila a Martoděje na letišti v KELČI, minulá léta se jednalo, podle mne, o dost podařené srazy, i když jsem bohužel z časových důvodu nemohl zůstat i přes noc. Zajímal by mě Váš názor na tento sraz a hlavně na účast. Osobně totiž vím, že předešlé ročníky byly nabité modeláři a v posl. době se setkávám spíše s dotazem, kdy se Kelč koná nebo co to je vlastně za akci, je tedy zřejmě problém v informovanosti. Proto tahle diskuse, nebylo by na škodu, kdyby tento sraz měl opět tak vysokou návštěvnost jako předešlé ročníky a vešel ve známost dříve, než se bude konat. Pár foto z minulého ročníku naleznete na téhle adresewww.rcworld.ic.cz.
cau darkneme, ja slysel od jednoho znameho ze to bude opet cely tyden jak je cyrila a metodeje, a ze to bude prej od soboty do nedele pristoho tydne, proste cely tyden, nekteri lidi tam prej budou cely tyden spat a tak, ja asi bohuzel nebudu moct prijet s letadlem protoze do 16:00 sem na brigade a pak se tam nemam jak dostat, ale kazdopadne se prijdu mrknout
Na mém portálu: www.rcworld.ic.cz jsem do článku "SRAZ-KELČ" přiložil mapu, kde se letiště nachází + souhrnný, rychlý popis akce. Kdyby měl někdo ještě nějaké doplňující informace, prosím o doplnění, díky
- blacklight
Re: Sraz - Kelč
Pokračuje tato akce i l.p. 2016?