Free Spirit vs Belt CP V2

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Alli25
Kontaktovat uživatele:

Free Spirit vs Belt CP V2

#1 Příspěvek od Alli25 »

Muzete mi prosim udelat nejake srovnani techto dvou helin?
Na jedne strane free spirit a proti ni toto:
http://www.hobbydaddy.com/shop/product_ ... s_id=12102
Ono je to asi tezko porovnatelne, ale kdyz mne ten vetsi vrtulnik porad vrta v hlave. Doma se moc neda litat ani s tim spiritem a abych cekal az bude uplne bezvetri nebo maximalne vanecek tak to bych si taky nemusel dlouho zaletat. Takze rozdil hmotnosti v tomto ohledu urcite hraje roli Ja nevim, mam v tom v hlave docela gulas. Hodne lidi v ruznych vlaknech doporucuje Spirita jako jediny vrtulnik ktery "opravdu funguje", Od Belta hodne lidi odrazuje, nekdo ho doporucuje, jako ze do zacatku se to da a kdyz jeste vezmu v uvahu, ze ten Belt je prakticky nejdrazsi model od E-sky tak prece nemuze byt uplne nejhorsi? rozmerove a vahove mi ale prijde verohodnejsi na ven Belt Nechci se utapnout :-/
Solo Pro V2 - HK450 - HK500 - Blade mCPX - EasyCub
Spektrum DX6i - Phoenix 4
petrpetr
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od petrpetr »

Jen tak dál a zvolíme si tě za krále zakládačů témat. :)

Belta i Kinga jsem měl a je to tak nastejno, provedením.
Otázku Kinga už máš zodpovězenu jinde.
U Belta se hodně kroutil rám. Jinak platí to samé jako u Kinga
Nejsou díly.
Většinu budeš muset vyměnit, gyro, serva, baterku atd. Zase má jedno malé +. Pasuje na to pár věcí z Trexe. Zeptej se Madboxe, ten ho má ale co jsem viděl na krtkování tak z Belta toho moc původního nezůstalo.
Jestli chceš jít do nějaké 450 tak zauvažuj nad tím HK z HC. Na modelbazaru se čas od času objevuje na něj inzerát. Za 3200 komplet výbava bez RC. Což není zase tak moc. Když jsem si to propočítával sám tak by mě to vyšlo na něco okolo 5k. Je teda pravda, že jsem uvažoval o jiném setupu. Např. gyro LT2100T. Osobně HK vyzkoušené nemám ale jsou zde na něj vesměs kladné reference.
T-Rex500HK-Rex 250T-Rex 600Minititan 325SERaptor 30V2DX7
lada.T
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od lada.T »

Asi bych se priklonil k Beltovy, ale...Sice k nemu dostanes 2,4 vysilac,ten ale na jiny vrtulnik vicemene nepouzijes, nic na nem nenastavis, vsechny mixy,krivky atd jsou v nem natvrdo nastaveny,a ty jako zacatecnik budes chtit mit treba ze zacatku helinu trochu "tupou",s pribyvajicima zkusenostma ji pudes nastavovat na vice ostrejsi,a to proste s touhle soupravou neudelas.Do "cistokrevnyho" vysilace si ulozis treba 20 modelu, staci mezi nimi jen prepinat,a nastavis si co je libo.Me vyslo HKcko na nejakych 170USD s kompletni vybavou-bez tx a rx.
T-rex 450S
Dx7 + AR6100e + FU 401 + S3153
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=742&amode=
Mikelo

#4 Příspěvek od Mikelo »

Pořád stejná marnost. Za tyhle prachy nelze mít plně funkční a spolehlivý vrtulník. Přitom každý jiný jsou vyhozené prachy se starostmi navíc "za odměnu".
Až všechna tyhle nedochůdčata postupně koupíš a pak zahodíš tak si spočítej výdaje a zjistíš že by za to byl některý z osvědčených strojů se zaručenou funkčností a rychle dostupnými díly i s radiem použitelným v budoucnu. V cenové hladině celé sady okolo 4 - 5 tisíc Kč bude výbava (serva,regl,gyro...) vrtulníku vždy na úrovni elektroodpadu, i kdyby drak byl skoro zadarmo.
Ale některým lidem se prostě poradit nedá. Tady končím.
Alli25
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Alli25 »

Ale myslim si, ze za tyhle prachy lze snad mit urcity kompromis. Ja prece nehledam nic s cim bych sel zavodit
Solo Pro V2 - HK450 - HK500 - Blade mCPX - EasyCub
Spektrum DX6i - Phoenix 4
lada.T
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od lada.T »

JOJO Mikelo,mas "skoro" recht,ale otazka znela jinak ze. :wink:
T-rex 450S
Dx7 + AR6100e + FU 401 + S3153
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=742&amode=
JM

#7 Příspěvek od JM »

Alli25 píše:Ale myslim si, ze za tyhle prachy lze snad mit urcity kompromis.

Nelze. (až s tím začneš-pochopíš)
A chceš porovnat neporovnatelné, každý je úplně jiná kategorie.
Jestli pořád toužíš po větším jednorotoru než je Spirit, tak zkrátka vem těch 15 tisíc a jdi do toho, rad už jsi dostal dost.
Těch 15 táců nemyslím jen pro nákup heliny, ale jako celkovou minimální investici do rozumných začátků (včetně investice do prvních ran) s jednorotorem velikosti 450-ale to už tě bylo vysvětleno několikrát.
Ano, jde to i o polovinu levněji, ale ve výsledku tě to vyjde 2x dráž, nebo tě to od helin odradí.
Taky končím s radami pro tebe na toto téma :wink:
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“