Zkušenisti s lepidly z HC

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
Johnny
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Johnny »

arda1 píše: ... Mimochodem kolik je poštovný z HC?...

http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... etable.asp
Don't drink and drive, smoke and fly.
lakotamm
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od lakotamm »

Nakadah píše:epoxidy za HC pouziva kolega a je spokojeny, za tu cenu - nevim kde sehnat u nas.

Mimochodem, unika mi smysl proc lepit relativne levnou vrtuli GWS nejakym drahym lepidlem :roll: koupim novou a mam jistotu ze mi nerupne. Ale budiz, blahopreji k lepidlu. Nak

Lepil som ju preto lebo som mal pri prvom testovaní Cap-a zle dotiahnutý gumičkový unášač a pri 2/3 plynu pri prvom motorovom teste sa katapultovala čo skončilo prasknutím v 2/3 odtokovky (až do konca) keďže neviem čo môžem čakať pri druhých motorových testoch (zajtra) tak som ju radšej zalepil a v prípade ďalšieho katapultovania neminien ďalšie 2€. Samozrejme ju po zálete vymením za novú. Toto sa však zatiaľ ukázalo ako dobré dočasné riešenie (takmer nič som neplatil) keďže pevnostne sa ukazuje ako ostatné vrtule :D

Každopádne nemám čo stratiť :wink: .
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
TURING

#18 Příspěvek od TURING »

Pouzivam to stejne jako Semir, 5 min. "strikacku" - lepi, nemam s tim zadny problem.
Jen je pravda, ze uplne prvni dodavka byla "divna" ;-), jak kdyby v kazde trubce byl jen epoxid a zadne tvrdidlo. Vyhodil jsem to a pri dalsi varce, jako nepoucitelny, objednal znova.
Pouzivam i Devcon a kdyz mam moznost si privezt, privezu si.
A ted snobsky znackova reakce - radeji lepim Devconem, pritom nemam zadny meritelny duvod pro to .. aaaach jooo marketingove grify uz na me taky dopadly :-D
arda1
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od arda1 »

lakotamm píše:
A kdyby přece tak maximálně oko tvé nebo přihlížejících že? Viděl jsi někdy co udělá urvaný list vrtule?:roll: :roll: :roll:
ICQ 638556901
4401
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od 4401 »

Používal jsem 5-ti minutový i 30-ti minutový ve stříkačkách, teď mám ale tento
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... poxy_9._oz

velké balení, dobrá cena, ale ani náhodou není 15-ti minutový, reálně při teplotě 25 st je to spíš 7-9 minut, pak už zavadne.
Made in USA. Lepím všechno, bez problémů.
JENDA01

#21 Příspěvek od JENDA01 »

4401 píše:Používal jsem 5-ti minutový i 30-ti minutový ve stříkačkách, teď mám ale tento
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... poxy_9._oz

velké balení, dobrá cena, ale ani náhodou není 15-ti minutový, reálně při teplotě 25 st je to spíš 7-9 minut, pak už zavadne.
Made in USA. Lepím všechno, bez problémů.

Ahoj,
je to originál USA nebo nějakej -klon- .Smrdí :wink: nebo je takřka bez zápachu.

Jenda
lakotamm
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od lakotamm »

arda1 píše:
lakotamm píše:
A kdyby přece tak maximálně oko tvé nebo přihlížejících že? Viděl jsi někdy co udělá urvaný list vrtule?:roll: :roll: :roll:

O moje oči sa nebojím lebo vždy stojím ďalej od lietadla (vzadu). Jediný kto nie je v úplnom bezpečí je môj otec ale ten používa špeciálne okuliare. A okrem toho, ako som písal mám gumičkový unášač na ktorom sa všetky vybrácie hneď prejavia a nemám problém stiahnuť plyn. Aj tá vrtuľa praskla len pri konci listu a aj bez zalepenia by bola funkčná. (10 x4,7 takže pomerne malá) Sledujúci - žiadny takže nikomu nič nehrozí. A ako som písal - po zálete (alebo v pripade vybrácií) ju vymením. :wink:
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
4401
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od 4401 »

[/quote]

Ahoj,
je to originál USA nebo nějakej -klon- .Smrdí :wink: nebo je takřka bez zápachu.

Jenda[/quote]

bez cuti a bez zápachu :)

dělám v obýváku ...smrad by neprošel... :)
arda1
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od arda1 »

Smrdí všechny 5-timinuťáky co jsem kdy měl-on se používá do tužidla merkaptan-proto ten zápach. :wink:
ICQ 638556901
Choze
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Choze »

mám doma 5ti a 30ti minutové epoxy z HC a zatim NO PROBLEMA
JENDA01

#26 Příspěvek od JENDA01 »

4401 píše:

Ahoj,

Jenda[/quote]

bez cuti a bez zápachu :)

dělám v obýváku ...smrad by neprošel... :)[/quote]

Ahoj,

tak to už tam valím :lol:. Já jsem ho vždycky kupoval tady. Za trošku
jiné ceny. :roll:
Jenda
Odpovědět

Zpět na „Dílna“