Hitec AURORA-9

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zamčeno
Zpráva
Autor
JENDA01

#136 Příspěvek od JENDA01 »

arda1 píše:No jak Hitec tak Futaba má na VF dílu 5 pinů.

Ahoj,
podívej se na stránky :

http://www.rcuniverse.com/forum/m_8443151/tm.htm

a neztrácej čas nějakýma planýma blábolama s tím vševědem :lol:

Mike Mayberry (zastupuje v USA -HITEC)

Na foru jasně říka ze AURORU je možné používat s Fastem pokud použiješ
VF-MODUL FUTABA FASST. TAK Že je jasné ze s AUROROU budeš moct používat Futabu, Assan,Jeti atd. Prostě moduly se stejnou zástavbou.

Jenda
arda1
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od arda1 »

No planý bláboly-nepíše o vložení ale o"instalaci" FASSTu. A taky že starý spectra moduly na Auroře nepojedou protože Aurora používá nižší provozní napětí VF modulu a musel by se upravit aby vyzařoval stejný výkon.
ICQ 638556901
JMalik

#138 Příspěvek od JMalik »

JENDA01 píše:

Ahoj,
podívej se na stránky :

http://www.rcuniverse.com/forum/m_8443151/tm.htm

a neztrácej čas nějakýma planýma blábolama s tím vševědem :lol:

Mike Mayberry (zastupuje v USA -HITEC)

Na foru jasně říka ze AURORU je možné používat s Fastem pokud použiješ
VF-MODUL FUTABA FASST. TAK Že je jasné ze s AUROROU budeš moct používat Futabu, Assan,Jeti atd. Prostě moduly se stejnou zástavbou.

Jenda

Přečetl jsem si to a vyprsknul smíchy.
Hlavně napiš, kam si má přivázat ten displey duplexu, nebo jak jsi vymyslel to zobrazování na displey Aurory. Ze startu jsi ve všech těchhle případech (Futaba, Assan, Duplex...) přišel o obousměrnou komunikaci Aurory, o ostatním nemluvím.

No zítra je pracovní den, ostatní, kteří se tady nedobrali konce mohou zavolat do Jeti, jak se dává duplex do FX40. Myslím,že si na to Jeťáci budou dobře vzpomínat.

(A to,co prohlásí Mike Mayberry bych bral minimálně trochu s rezervou - právě proto, že zastupuje Hitec)
JENDA01

#139 Příspěvek od JENDA01 »

arda1 píše:No planý bláboly-nepíše o vložení ale o"instalaci" FASSTu. A taky že starý spectra moduly na Auroře nepojedou protože Aurora používá nižší provozní napětí VF modulu a musel by se upravit aby vyzařoval stejný výkon.

Já nemám na mysli spectra FM MODUL. Ale 2,4 Ghz. A tyhle moduly chodí
jestlli si dobře pamatuji alespoň JETI od: 3,5-16V.

Jenda
JMalik

#140 Příspěvek od JMalik »

Jendo,
já tady s kamarády pořád čekáme na to jak jste spustili ten Duplex s Futabou.
Už jsem se Tě ptal, můžeš na to prosím odpovědět?
JENDA01

#141 Příspěvek od JENDA01 »

JMalik píše:
JENDA01 píše:

(A to,co prohlásí Mike Mayberry bych bral minimálně trochu s rezervou - právě proto, že zastupuje Hitec)

No rozhodně je důvěryhodnější než ty tvoje bla-bla. :idea:

Jenda
arda1
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od arda1 »

JENDA01 píše:

Jenda
Vyčetl jsi někde zda pojede s klasickými VF moduly?(krystalovými)-jinak u tý spectry je ještě že jsou přehozeny ty piny.
ICQ 638556901
JENDA01

#143 Příspěvek od JENDA01 »

arda1 píše:
JENDA01 píše:

Jenda
Vyčetl jsi někde zda pojede s klasickými VF moduly?(krystalovými)-jinak u tý spectry je ještě že jsou přehozeny ty piny.

Ahoj,

To fak nevím. Já si myslím že by jsme to měly nechat - koňovi- ten má větší hlavu :wink: Kdo si bude chtít něco nainstalovat tak si tu cestu najde. A možná ani nebude co hledat. U nás se říká ukázaná platí a keci nemaj cenu. Překážky jsou od toho aby se překonávaly :lol: :lol:

Jenda
arda1
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od arda1 »

No hlavně aby už byly na trhu a byly s nima nějaký praktický zkušenosti.Jinak já asi dlouho zůstanu u těch svých rádií-ale až spadne na dejme tomu 5k (za několik let) kdo ví.... :wink:
ICQ 638556901
JMalik

#145 Příspěvek od JMalik »

to arda1,
ani jsem nečekal, že Ti odpoví jinak. Aspoň máš snad představu o tom na co jsi se ptal.
Já jdu odsud , než mě z něj jebne.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od arda1 »

Co se týče nějakých cest-buď VF moduly(Assan,Duplex atd..) půjdou vyměnit zezadu rádia a nebo je to pro mě pasé-nic bych v rádiu nikdy "nebastlil" :wink:
ICQ 638556901
JMalik

#147 Příspěvek od JMalik »

JENDA01 píše:
To fak nevím. Já si myslím že by jsme to měly nechat - koňovi- ten má větší hlavu :wink: Kdo si bude chtít něco nainstalovat tak si tu cestu najde. A možná ani nebude co hledat. U nás se říká ukázaná platí a keci nemaj cenu. Překážky jsou od toho aby se překonávaly :lol: :lol:

Jenda

To si dej zarámovat, já už na Tebe tady asi nemám nervy.
JENDA01

#148 Příspěvek od JENDA01 »

arda1 píše:No hlavně aby už byly na trhu a byly s nima nějaký praktický zkušenosti.Jinak já asi dlouho zůstanu u těch svých rádií-ale až spadne na dejme tomu 5k (za několik let) kdo ví.... :wink:

Ahoj
Máš moje sympatie. Uvažuji zrovna tak . Za pár let bude ta modelářská elektronika za babku. Podívej se na spotřební elektroniku.Kde byla před
2-3 lety s cenami a kde je dneska. K tomu zasicení dojde i u model.
elektroniky. Je to vidět u spotřebních serv. Kde byly dříve ceny mikro/mini serv a kde jsou dneska. To je zákon trhu. Modelařina proti tomu není imunní.

Jenda
zdzd

#149 Příspěvek od zdzd »

zdzd píše: Včera jsem byl na Helicupu v Kromclu. Je tam x lidí, kteří mají helinu třeba za půl mega, přijedou auty věhlasných značek a podobně. Nikdo to neřeší. Všichni pobíhají po letišti v prodraných trenkách a starají se o heliny, žrádlo, chlast, baby... Samá "chlapská témata", žádné babské starosti jestli je něco oprané, kolik stojí prášek, kde je ve slevě, kdo má nový koberec a za kolik. Proto tam taky přijeli.

A když už jsme u toho: Přijeď příští víkend do modelcity, poznáš plno lidí naživo a zjistíš, že s těmi kérkovanými logy to zdaleka není tak žhavé.

http://www.modelcity.cz/cz/?p=385

Pro představu:
http://jkl.rajce.idnes.cz/Kromcl_2009/
JENDA01

#150 Příspěvek od JENDA01 »

zdzd píše:
zdzd píše: Včera jsem byl na Helicupu v Kromclu. Je tam x lidí, kteří mají helinu třeba za půl mega, přijedou auty věhlasných značek a podobně. Nikdo to neřeší. Všichni pobíhají po letišti v prodraných trenkách a starají se o heliny, žrádlo, chlast, baby... Samá "chlapská témata", žádné babské starosti jestli je něco oprané, kolik stojí prášek, kde je ve slevě, kdo má nový koberec a za kolik. Proto tam taky přijeli.

A když už jsme u toho: Přijeď příští víkend do modelcity, poznáš plno lidí naživo a zjistíš, že s těmi kérkovanými logy to zdaleka není tak žhavé.

http://www.modelcity.cz/cz/?p=385

Pro představu:
http://jkl.rajce.idnes.cz/Kromcl_2009/

Ahoj Zdenku,

máte tam hezkou -pípu- :lol: kdybych to věděl tak bych zavítal :D .
Samozdřejmě ti přeju ty hezký zážitky.Hledám tě tam z nějakým tvím
-brusem-. Nebo jsi tam byl jako divák?Ale možná jsem tě někdě přehlidnul.

Jenda
Zamčeno

Zpět na „Vysílače“