Mám dotaz, zda půjde k nabíječce Raytronic C 12 připojit adaptér balanceru Ripmax - JST XH http://www.astramodel.cz/podrobnosti_pr ... IPBAL-ABXH
a jestli to bude fungovat. Mám aku 3 článek se servisním konektorem Align a ve výbavě nabíječky nebyl vhodný adaptér. Adaptér pro Raytronic C14 má podle mě jiný připojovací konektor (víc pinů).
Raytronic C12
Re: Raytronic C12
Jsem vlastníkem nabíječky raytronic c14 a problem s balancerem jsem měl taky . S největší pravděpodobností ti to fungovat s novým adapterem nebude. Tvoje nabíječka vlastní konektor na 5 kabílků v servisním konektoru a ten balancer co chceš koupit má kablíků 7 .
Bejt tebou koukl bych se na vlákno Raytronic c14 6 strana
Tam jsme řešily problem s balancerem raytronic c14
Bejt tebou koukl bych se na vlákno Raytronic c14 6 strana
Tam jsme řešily problem s balancerem raytronic c14
ferodo píše: Adaptér pro Raytronic C14 má podle mě jiný připojovací konektor (víc pinů).
To bude tím že C12 má balancer na max 4 články kdežto C14 má balancer až na 6 článků
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Já jsem si koupil adaptéry z HC a fungujou mi jen nepasuje propojovací káblík co k těm adaptérům byl musím používat ten co byl u C14ky. Vyměňuju vlastně jen ty "destičky" propojovací kabel mám pořád v nabíječi.
Možná by to tak pasovalo i u C12
Možná by to tak pasovalo i u C12
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Raytronik C12
Ahoj, hledám radu. Zda jde nabít gelový akumulátor do motorky nabíječkou raytronik c12 měl by se nabíjet 12V 0,8A . Ale nevím jaký druh akumulátoru nastavit a nebo to radši nezkoušet.
Re: Raytronik C12
Ahoj,
podle mne nastav PB akumulátor, proudy, volty a můžeš to nabít.
podle mne nastav PB akumulátor, proudy, volty a můžeš to nabít.
Zdravím, mám dotaz k nabíječce raytronic c12. Mám problém s balancérem. Po připojení akumulátoru i balancéru se mi ukazuje, že balancér není připojený
Chci se zeptat vlastníků, jestli se balancér hlásí, že je připojený i když nemám připojený akumulátor. (Potřebuji zjistit, kde mám problém, jestli je problém v balancéru, akumulátoru nebo někde v kontaktech popř. někde jinde).
Děkuji moc za pomoc
Děkuji moc za pomoc