Prosím vás máte někdo skušenost s 3D akrobatickým letadlem SU-29 od telink ? Původně jsem chtěl od hobbycity ale nedůvěřuji našim celníkům!!!
Jste s tímto letadlem spokojeni ?
Co jste na něm upravovali? (popř jak)
Su 29 http://www.telink.eu/cz-detail-100272.html
Moc vám děkuji za případné odpovědi
SU - 29 - máte skušenost podělte se
Re: SU - 29 - máte skušenost podělte se
Prosím o odpovědi
- fofrofronek
- Kontaktovat uživatele:
Vlastním, zkušeností mám hodně málo, mám v ní čínskou elektroniku, trup se mi během stavby zdál málo tuhý, takže dodatečné výztuhy (na trup a křídlo padlo asi 2,5m pásky na balíky)
Dnes v 6.00 zálet, který bych komentoval slovy jednoho známého pilota Spitfiru.
"Zítra odjíždíme do Afriky.
Tomahawky, co o nich víš ?.
Vůbec netuším.
Brzy jsem měl na to přijít."
Další kapitola:
"Rozsekal jsem Tomahawka při svém prvním letu"
Mě se ji sice nepodařilo rozstřelit úplně, jenom vyosit motor o cca.45 stupňů doleva, ale zase mám vyzkoušený vyztužení, že mi při větší ráně neulítne trup u náběžky.
Potřebuju vychytat výchylky (je dost citlivá, ale nechce moc vrtat) a těžiště (na zádech klesá).
Potom mi do toho začal foukat vítr...
Dnes v 6.00 zálet, který bych komentoval slovy jednoho známého pilota Spitfiru.
"Zítra odjíždíme do Afriky.
Tomahawky, co o nich víš ?.
Vůbec netuším.
Brzy jsem měl na to přijít."
Další kapitola:
"Rozsekal jsem Tomahawka při svém prvním letu"
Mě se ji sice nepodařilo rozstřelit úplně, jenom vyosit motor o cca.45 stupňů doleva, ale zase mám vyzkoušený vyztužení, že mi při větší ráně neulítne trup u náběžky.
Potřebuju vychytat výchylky (je dost citlivá, ale nechce moc vrtat) a těžiště (na zádech klesá).
Potom mi do toho začal foukat vítr...
- fofrofronek
- Kontaktovat uživatele:
mat100 píše:Takže co stoho plyne doporučuješ nebo ne ?
No, když jsem si to koupil a nemám aktuálně možnost porovnat s něčím jiným tak doporučuju.
Jediný úpravy jsou dvě serva na křidélka místo jednoho, vyztužení trupu a křídla, (vyztužil bych i VOP) a přilepení směrovky na tři závěsy.
Pokud jsi začátečník, může ti dělat problém pákování výškovky a směrovky, protože návod rozhodně není step-by step.
Zatím jsem vyzkoušel jenmo visení, nějaké výkruty, souvrat, vývrtku a let na zádech. Funkci klapek.
Nic mě jakožto začátečníka nepříjemně nepřekvapilo, ovšem fajnšmekři zdejšího fóra možná vědí víc. Zkus hledat na RCalbu, kdo ho má.