Náhrada elmotoru za spalovák
Náhrada elmotoru za spalovák
Ahoj pardi, chci nahradit stávající motor Ray 2836 na modelu s rozpětím 110 cm nějakým spalovákem. Poradíte jaký motor zvolit (myslím tím kubaturu), pro běžné polétání a pohodovou akrobacii? Nějak mě ta elektrika nevzala... 
Middle Stick, Optic 6 + Assan, obě ruce levé...
- aviatik666
- Kontaktovat uživatele:
2ccm je málo, dal bych alespoň 3,5ccm nebo 4,2ccm.....
Mé modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=21
- aviatik666
- Kontaktovat uživatele:
Ještě ti něco poradím. Do těhle malých ér nemá smysl dávat spalovák, jen se budeš trápit a zabere ti to spoustu zbytečně vyhozeného času. Radši si za ty prachy a ušetřený čas kup jiné éro.
Laser 200 7,5kg
DG 800 4kg,3,6 až 4,0m, vlečný háček i elektro (2 trupy)
Beaver DHC-2, 3,5kg, 1,9m, ASP 7,5
Mini Picooz
SZD-36 Cobra 15
DG 800 4kg,3,6 až 4,0m, vlečný háček i elektro (2 trupy)
Beaver DHC-2, 3,5kg, 1,9m, ASP 7,5
Mini Picooz
SZD-36 Cobra 15
Nevím, já lítám mimo jiné 2,5ccm ASP a nemám jediný problém. Za elektriku bych ho neměnil ani náhodou....Sice mu trvalo dýl než si ,,sednul,, ale teď do něj 2x plácnu rukou a běží. Nic nešteluju. Na letiště vemu litr paliva a můžu lítat do zblbnutí a stejně ho nevylítám. Takhle bych musel tahat kufr baterek a potom celou noc nabíjet.
Né né né, spalovák je spalovák !!!
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
Díky za všechny názory, budu se v tom muset nějak přebrat. Fakt je, že konstrukce je dost lehká, ale zdá se dost bytelná na to, aby ten spalovák uvezla. Nicméně o větším éru není pochyb, všeho do času...
U tohoto éra mě právě přestalo bavit neustálé nabíjení atd. Prostě mám pocit, že motor má mít i nějaký zvuk...
U tohoto éra mě právě přestalo bavit neustálé nabíjení atd. Prostě mám pocit, že motor má mít i nějaký zvuk...
Middle Stick, Optic 6 + Assan, obě ruce levé...
glid píše:Prostě mám pocit, že motor má mít i nějaký zvuk...
Tak, tak, to je i můj pocit. Jedinej zvuk "elektriky", který uznávám je v nabušeném hotlineru nebo v heli kde mi zase naopak nesedí zvuk pístového spalováku vytočeného konstantně na vysoké otáčky.
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS