Ziji v Praze a rozhodl jsem se, ze se pokusim na podruhe zaletat se svym novym Wildhawkem na prazskem Vypichu. Pridala se ke me i cast rodiny. Kdyz jsme dorazili na misto, tak presto, ze foukal silnejsi vitr, jsem zkusil dva lety. Oba bohuzel neskoncily moc dobre - jedno lepeni a jedno "loveni" ze stromu. Kazdopadne jsem si v dalce vsiml mladika, ktery se se zajmem dival na me nezdary (mozna ze i s usmevem). Dale jsem mu nevenoval pozornost a kdyz jsem se rozhodl kvuli vetru a mym nizkym zkusennostem dale neletat, tak jsem videl toho mladika, jak se zveda a odchazi. S podivem jsem si vsak vsiml, ze je to take kolega modelar, jelikoz si s sebou nesl model letadla.
Docela me toto chovani udivilo, protoze jako zacatecnik jsem cetl spousty textu o kolegialite mezi modelari, ze by se vzdy meli alespon pozdravit a vymenit par informaci o kanalech apod. Ja sam jsem s otcem absolutne bez zkusennosti zaletaval svuj model, prestoze jsem zde na foru zadal o pomoc (bohuzel me nikdo nevyslysel). A rovnez bych dnes uvital, kdyby se dotycny zvedl a rekl mi, at v takovem letu ani nezkousim vzletnout, pripadne dodal nejake uzitecne informace pro zacatecnika (tj skoro vse
Mozna se ptate, proc jsem neprisel za dotycnym ja. Bohuzel jsem nevidel letadlo schovane za jeho telem na 50 metru
Omlouvam se, pokud jsem tento prispevek zaradil do spatne kategorie, ale prislo mi to jako vcelku smutny pribeh.