Pomoc..

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
NIKITA

Pomoc..

#1 Příspěvek od NIKITA »

Zdravím všechny
měl bych takový dotaz.Už mi příšla heli T-450 V2 a asi bych potřeboval při prvním startu nějaké rady protože pochybuju že stím sám na poprvé vzlétnu.Tak pokud je někdo z Ostravy popřípadě někde z okolí chlapi a byl by ochoten mi stímto na nějakou hodku poradit moc by mi pomohl popřípadě ušetřil nějaké peníze.. :lol: byl bych moc vděčný.Když tak mi napište SZ nebo tady klidně a já už se sváma spojím.

Moc díky.
Zero
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Zero »

Teď je akce v trnávce tak sedej do auta a mazej tam :wink: tam ti poraděj.Máš to kousek
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
NIKITA

#3 Příspěvek od NIKITA »

Joo super díky za radu vím že tam někdo chodí lítat ale nevím vubec kdy a tak takže tato informace je pro mě bezpředmětná.Potřeboval bych vědět kdy tam někdo bude a nejlépe se domluvit s někým individuálně ať mi to vysvětlí pěkně v klidečku a tak.Takže pokud víš o někom kdo by byl ochoten se mi chvíli pověnovat třeba i na té akci ale rád bych se sním spojil předem a domluvil na slepo tam nepojedu.

Díky moc za radu.
bigsam72

Re: Pomoc..

#4 Příspěvek od bigsam72 »

NIKITA píše:Zdravím všechny
měl bych takový dotaz.Už mi příšla heli T-450 V2 a asi bych potřeboval při prvním startu nějaké rady protože pochybuju že stím sám na poprvé vzlétnu.Tak pokud je někdo z Ostravy popřípadě někde z okolí chlapi a byl by ochoten mi stímto na nějakou hodku poradit moc by mi pomohl popřípadě ušetřil nějaké peníze.. :lol: byl bych moc vděčný.Když tak mi napište SZ nebo tady klidně a já už se sváma spojím.

Moc díky.

Co simulator ? RC Phoenix ? Imho to setri dost penez :-)

http://styx.physter.com/gallery2/main.php?g2_itemId=38292[/b]
NIKITA

#5 Příspěvek od NIKITA »

Ja ten Simulátor mám.Chci rozletet vrtulnik. :cry:
NIKITA

#6 Příspěvek od NIKITA »

Skoro nic o tom nevím a strašně bych ocenil někoho z okolí Ostravy kdo by mi to ukázal.Serva gyro a vše by mělo být seřízeno mám to starší heli od pána který mi říkal že vše nastaví takže se mi opravdu jedná o základní ukazku.Docela rychle se učím tak to snad pochopím rychle... :lol:
bigsam72

Sim neni real

#7 Příspěvek od bigsam72 »

NIKITA píše:Ja ten Simulátor mám.Chci rozletet vrtulnik. :cry:

No ja napriklad v simu litam na zadech, dokazu bigben jako svislej tako horizontalni, lopingy ale stres z litani v realu me zatim brzdi. Uz 2x jsem to roztriskal :-)
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“