gituna píše:Už jsem nechtěl, ale musím......
JMalik- trup(pokud má uhlíky) překroucený být nemůže ani náhodou. Něco podkládat na noc je zbytečné. Pokud je rovný trup, stačí vlepit ty vzpěry, o kterých jsem už psal. Pokud nic nikdy nezalétával, nepomůže mu ani 50 stránek. Nejlépe předat někomu, kdo to umí. Ale éro musí být rovné. O seřízení platí to samé.
Nějak jsem nepochopil ten odkaz na poloviny VOP. O mixování tohoto stroje se raději nemá cenu bavit. Nevím co by mixoval na houbě. Ještě k tomu vyosení motoru.Pokud opravdu žádné éro nezalétával, tak to nemá ani cenu zkoušet. Navíc je vyosení už dáno při výrobě. Pokud to dobře slepí, určitě problém mít nebude.
Mám pocit, že se tu řeší nějaká třímetrovka od Krilla![]()
![]()
Pokusím se vrátit stručně k jednotlivým bodům:
-trup (stejně tak křídlo) jde nevhodným uložením dokonale zkroutit - samo se to nevrátí . Pokud tomu nevěříš, přines na dva dny YAKa, vrátím Ti ho upraveného jenom "vhodným" uložením tak, že budeš mít dost starostí to dostat zpátky.
- odkaz na poloviny VOP? Až s tím třískne a bude lepit výškovku, bude vědět jak se to chová, pokud jednu polovinu přizdvihne a opačně.
- mixy na tohle? není to nezbytné, je to ideální si to vyzkoušet na tomhle.
- vyosení motoru? Pokud zastáváš názor, že to stačí vlepit tak, jak je to uříznuté při výrobě , tak jednoduše nemáš pravdu
-zalétávání? Pokud ještě nezalétával žádného akrobata, tak by bylo dobré jednou začít a pokud je na to vhodnější letadlo než tohle (EPP), tak se rád poučím