Flash epp - vyztuzeni

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od JirkaA »

Házení metabolických produktů perlorodek jistému druhu sudokopytníků...
OK2WY
arda1
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od arda1 »

To JMalík-viděl jsi někdy teplem v autě překroucený křidélko na kompozitovým křídle a výškovku (taky kompozit)? :wink:
ICQ 638556901
JMalik

#78 Příspěvek od JMalik »

Kompozity (sklo, uhlík.....) nesmí být vystavovány vyšším teplotám. Je to jeden z důvodů proč jsou opravdové kompozitové větroně bílé, to samé kompozitové UL, nejsou na nich imatrikulace černé, ale jen šedé.....Nejde o ten uhlík, ale tu spojovací pryskyřici.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od arda1 »

Je to tak-pryskyřice prostě povolí a problém je na světě -viz http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1. ... offset=-28
ICQ 638556901
JMalik

#80 Příspěvek od JMalik »

gituna píše:P.S. Ten tenký uhlíkový pásek má takové fyzikální vlastnosti, že si to člověče ani neumíš představit. Ten pásek v současné době není výztuha pro EPP, ten pásek je všude tam, kde normální technologie selhává(svými fyzikálními vlastnostmi). To Tě ovšem nijak nezatěžuje. :lol: EPP je technologie budoucnosti......

Umím si to představit a nezatěžuje mě to. Mám z těch pásků celé letadlo v hangáru. Vedle stojí plechová akrobatická padesátka. Vždycky když lezu do té VL-3 z pásků, tak si říkám, že to není jako to vedle a pokud bych s tím tak letěl, tak budu mrtvej.
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od gamer007 »

Kluci díky, nechal jsem to jen podložený pár hodin a vypadá to že je to už OK. Vrátilo se to do roviny a do dneška je to pořád stejně. Jinak na tu Gitunu mám fakt vztek, ubožák jeden. To se někomu nadává za anonymitou internetu. Tak mi to přijd říct do očí frajere, hned si to s tebou srovnám a klidně si vem toho psa jak ho cvičíš na uživatele fora... Fakt nechápu že takový sem maj vůbec přístup, už byl přece jednou vyhozenej, tak jak tu může jen tak bejt pod jiným jménem zas a dál urážet lidi? Za nadávky vznášim návrh na BAN......
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
mat100

#82 Příspěvek od mat100 »

Z nudy jsem si přečetl vlákno od začátku

Tolik jsem se snad nikdy nezasmál jako nad gitunovými příspěvky

Už dostal BAN ?
venry

#83 Příspěvek od venry »

pěkný,možná napomůže kratičký článek o vlastnostech použitého zázračného materiálu,viz zde http://www.modding.cz/?p=73
Jiří Kolář-BAN2

#84 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

venry píše:pěkný,možná napomůže kratičký článek o vlastnostech použitého zázračného materiálu,viz zde http://www.modding.cz/?p=73

Článek jsem si přečetl. Celkem poučné. Hlavně pro ty, kteří neustále věří, že si jeden, který neumí slepit EPP, poškodil "model" v kufru auta při teplotě 50°C a zkroutí uhl. pásnice silou EPP.

Ono ani vlastně nejde o ten uhlík, tady jde o princip, jak vydusit někoho, který někomu vadí. Pánové, mně je to celkem jedno. Jestli je RC-Mánie postavena na stádovém efektu(díky té anonymitě), tak prosím. Já rozhodně anonymní nejsem. Moje reakce jsou postaveny na tom, že celkem žádné problémy s modely nemám. Když to rozbiju, tak to přiznám. Když něco odvařím, tak nejdříve hledám chybu v sobě. Já nemusím vymýšlet konspirační teorie, že něco nejde a omlouvat sám sebe. Vyhodím, koupím nové a mám pounačení více neexperimetovat. :lol: Je mi moc líto moderátorů. Asi jsem jim udělal mnoho vrásek na čele. Pobouřená veřejnost je celkem velká síla. :lol: Ono to vyjde celkem na jedno. Pokud napíšu, že jsem Blasta převážil, jsem blb, jestli napíšu, že Jak má 445 g je to také na h....o. Jestli někomu napíšu, že motor o váze 70g do Jaka je moc, zase je to na h...o.

Takže mi zbývá jediné. Znovu napsat, že jsem většího debila než je arda1 nečetl(nemůžu napsat neviděl, či neslyšel).

Snad to na ten BAN bude stačit. TomasoviC se omlouvám. Velmi.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od arda1 »

gituna píše:
Takže mi zbývá jediné. Znovu napsat, že jsem většího debila než je arda1 nečetl(nemůžu napsat neviděl, či neslyšel).

Jsi ubožák co umí pouze nadávat -celkem tě lituji :cry: :cry: :cry:
ICQ 638556901
Jiří Kolář-BAN2

#86 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

arda1 píše:
gituna píše:

Jsi ubožák co umí pouze nadávat -celkem tě lituji :cry: :cry: :cry:

Já lituji Tebe. Neznám nikoho, který to umí jako Ty. A všechno. Klobouk dolů. Někdy mám opravdu pocit, že jsi neuvedl celé své jméno. Chybí ti tam to C .
arda1
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od arda1 »

To je vše pane Koláři co umíte? Uff tak to jste teda fakt formát. :wink: :lol: :lol: :lol:
ICQ 638556901
Jiří Kolář-BAN2

#88 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

arda1 píše:To je vše pane Koláři co umíte? Uff tak to jste teda fakt formát. :wink: :lol: :lol: :lol:

Co umím, to jsem napsal. Nejsem bezejmenný, bez modelů, bez galerie, bez názoru. Pane ...???. Nemáš jméno, to není dobré. Koukni na akroforum. Je tam i moje křestní jméno a letiště. Šumperk. Nestydím se za to. Ani za syna. Ty nemáš jméno. Ty tu proplouváš jako démon RC-Mánie. Takže Ty ani vlastně neexistuješ. Možná jako virtuální realita. Vyztužená ohebným uhlíkovým pásem, tvárným při teplotě 50°C.

Pokud ten Tvůj chráněnec, který vaří uhlík už v autě , píše st. místo °, neumí používat klávesnici, za to já nemůžu. Vysvětli mu. že tlačítko je hned vedle jedničky vlevo.
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od gamer007 »

Hm, a nevis kde je to tlacitko v mobilu? Nechapu proc furt nekoho urazis, ja vubec nestojim o tvoje odpovedi, tak proc se furt vyjadrujes a delas ze sebe nejvetsiho machra? Kdybys radsi poradil nekomu kdo o to fakt stoji. Ne z 6ti stranek je polovina blitek od tebe a k nicemu. Ja mam svuj problem vyresenej. Nevim co si porad dokazujes.
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Jiří Kolář-BAN2

#90 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN2 »

gamer007 píše: Ja mam svuj problem vyresenej.

To jsem rád. Hlavně nedávej model do auta. V létě. Co bude dělat Flash Tobě v zimě, to raději nechci vědět. Nerad bych četl něco o zamrzání modelu v kufru auta. To budu ovšem jen číst. Reagovat nebudu moci.
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“