Stavba prveho vrtulnika

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
swalko

#16 Příspěvek od swalko »

liborkovar píše:jasne, ze zahranici nakupuju uz roky pres PayPal a toto se mi stalo poprve. Faktem je, ze nektere firmy proste PayPal nemaji a pokud shanis nejaky specialni dil, tak ti nezbyde nic jineho, nez to koupit na kartu. Napsal jsem to sem jen jako odstrasujici priklad.

Jasne, chapem. Ja sa momentalne trapim s platbou za toho trexa, pretoze paypal ju nechce pustit ... tak to riesim aj s predajcom aj s paypalom ... uvidime zajtra.
swalko

#17 Příspěvek od swalko »

Pokial by nechcel paypal prejst tak som nasiel dalsieho trexa drahsieho o 14 dolarov http://www.rcbestseller.com/catalog/pro ... ts_id/1631 Maju tam aj zaujimave ceny na nahradne diely, ale problem nastava pri platbe za postovne pretoze kazdej jednej objednanej veci uctuju postovne, takze cez ten obchod v uvahu prichadza jedine kupa trexa bez nahradnych dielov. Nemate niekto nahodou odkaz na iny shop s takou istou cenou na tu heli?
liborkovar

#18 Příspěvek od liborkovar »

tady je to drazsi o 16 dolaru, ale nakupuju tam v pohode. Cena baliku se ti zveda s vahou. http://www.helikraft.com/ALIGN+RC/Helicopters/
Ricco, MT {prodan}, T-Rex 450 S, T-Rex500{prodan}, Sniper V2, Shuttle Plus+2 30, Raptor 50, Spectrum Dx6i {prodano}, Spectrum Dx7
swalko

#19 Příspěvek od swalko »

liborkovar píše:tady je to drazsi o 16 dolaru, ale nakupuju tam v pohode. Cena baliku se ti zveda s vahou. http://www.helikraft.com/ALIGN+RC/Helicopters/

Ked tam nakupujes priratavaju ti na colnici aj clo a dan? A aky sposob dopravy volis?
kraro

#20 Příspěvek od kraro »

swalko píše:
liborkovar píše:tady je to drazsi o 16 dolaru, ale nakupuju tam v pohode. Cena baliku se ti zveda s vahou. http://www.helikraft.com/ALIGN+RC/Helicopters/

Ked tam nakupujes priratavaju ti na colnici aj clo a dan? A aky sposob dopravy volis?

Myslím, že toto celnicí bez cla a DPH neprojde :cry:
zdzd

#21 Příspěvek od zdzd »

CLO by tam být nemělo, je to hračka. Ale DPH je vysoce pravděpodobné.
swalko

#22 Příspěvek od swalko »

[quote="zdzd"]CLO by tam být nemÄ›lo, je to hraÄ
liborkovar

#23 Příspěvek od liborkovar »

Jak se pise. Kdyz mi to celnici vyhmatnou tak mi daji 19% DPH, Clo nikdy, kdyz mam stesti tak nic. Mimochodem, nekde v casopisu Tyden, byl rozhovor s hlavnim postovnim celnikem a ten rikal, ze od urcite velikosti a vahy a ceny se divaji do kazdeho baliku. Takze i kdyz si tam nechas dat jinou cenu pak jim musis dokladovat ucet z PayPal apod. Proto kdyz jsem nakupoval Heli tak u te jsem proste doufal ze se dovnitr nikdo nepodiva a ostatni veci jsou v poho.
Dopravu volim podel ceny. Pokud je rozdil mezi normal a expres do 20 dolaru volim expres. Pak to tu mam do 48 hodin od objednavky
Ricco, MT {prodan}, T-Rex 450 S, T-Rex500{prodan}, Sniper V2, Shuttle Plus+2 30, Raptor 50, Spectrum Dx6i {prodano}, Spectrum Dx7
swalko

#24 Příspěvek od swalko »

liborkovar píše:Jak se pise. Kdyz mi to celnici vyhmatnou tak mi daji 19% DPH, Clo nikdy, kdyz mam stesti tak nic. Mimochodem, nekde v casopisu Tyden, byl rozhovor s hlavnim postovnim celnikem a ten rikal, ze od urcite velikosti a vahy a ceny se divaji do kazdeho baliku. Takze i kdyz si tam nechas dat jinou cenu pak jim musis dokladovat ucet z PayPal apod. Proto kdyz jsem nakupoval Heli tak u te jsem proste doufal ze se dovnitr nikdo nepodiva a ostatni veci jsou v poho.
Dopravu volim podel ceny. Pokud je rozdil mezi normal a expres do 20 dolaru volim expres. Pak to tu mam do 48 hodin od objednavky

Tak tak, budem dufat :) Ale najpred musim zavolat do paypalu, pretoze maju zrejme problem s autorizaciou mojej platby.
swalko

#25 Příspěvek od swalko »

liborkovar píše:Proto kdyz jsem nakupoval Heli tak u te jsem proste doufal ze se dovnitr nikdo nepodiva a ostatni veci jsou v poho.

Aku prepravu si mal zvolenu na tu heli? Ja mam na vyber EMS a Air parcel, obe stoja navlas rovnako. Viem ze EMS je lepsia a rychlejsia, ale cital som ze tam su vraj automaticky vybavene srandy okolo cla a dane (takze nemozem ani dufat ze by balik presiel bez dane). Alebo je to inak?

www.helikraft.com vyzera slusne, pri checkoute tam maju este daky discount (asi 5%) na drahsie objednavky, takze ta cena heli s nahradnymi castami vychadza o 10 dolarov viac nez na hellipross.com
liborkovar

#26 Příspěvek od liborkovar »

U heli jsem to poslal EMS. Bylo to za 450 dolaru. Na celnici to chytli a doplacel jsem na dani asi 1100,- stejne jsem jeste asi 4500 usetril oproti tomu, kdyz bych to koupil tady. Takze jsem DPH neresil a doufal :-). Jinak v docela dosti vecech jsou levnejsi nez treba e-bay. Takze az na heli si to nechavam posilat vzdycky tak do 3000,- Kc a pak je to i bez DPH. Ta heli se holt jinak poslat nedala.
swalko

www.helipross.com

#27 Příspěvek od swalko »

Nakup u helipross nevyzera moc dobre:

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=952357

http://www.helifreak.com/showthread.php?t=135907

Komu sa nechce citat:

1.) Predavaju tovar, ktory nemaju na sklade napriek tomu ze ma status "in stock"

2.) V trexoch od nich chybaju rozne suciastky (napr. nalepky, casti draka, atd...)

3.) Rexy nemaju seriove cisla

4.) So zakaznikmi nekomunikuju, peniaze vratia az po "bonznuti" na paypale

8O Este ze mi ta platba cez paypal nepresla 8O
liborkovar

#28 Příspěvek od liborkovar »

Co je proti tomu odecteni castky a odeslani modelu driv nez ho chci :-)
swalko

#29 Příspěvek od swalko »

liborkovar píše:Co je proti tomu odecteni castky a odeslani modelu driv nez ho chci :-)

8O A to je ako mozne? :lol:
liborkovar

#30 Příspěvek od liborkovar »

Jak jsem jiz psal :-)

liborkovar píše:JJ, a nebo si vsimnes ze v cene neni "shipment". Tak se na nej dotazes a oni ti odpovi tim, ze ti poslou fakturu kde "shipment" je, ale zaroven si to hned strhnou z uctu aby sis to nahodnou nerozmyslel :-).
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“