Akce vs. diskuze

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
blacklight

#61 Příspěvek od blacklight »

arda1 píše:Pamatuji dobře- šlo o konektor VF dílu u kterýho jsi "napružoval" kontakty a já tvrdil že je to nesmysl.(teda pokud mi paměť slouží). Ale nechme to spát- já si o tom myslím dodneška svoje a co se týče týče toho že mě nemáš rád- věšet se kvůli tomu nepůjdu -každý máme své oblíbence a pak ty co nemusíme-bylo to tak, je to tak a bude to tak vždycky.Já jsem stejný. :wink:

Nepamatuješ- já jsem s tím od výroby nedělal nic.Lidi to tam doporučovali. Ale já na konektor ani nesáhnul. Tak jak jsem to koupil - tak to bylo. A padalo to jak hrušky.
Jsem pro nechat to tak. Co mě na tobě sere to víš , pokud k tomu bude něco dalšího tak to přešíme přes SZ.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
arda1
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od arda1 »

Co se týče modelů (nemám jen éra)- nenapsal že je nezveřejním - ale proč tak nyní činím(nezveřejnit) a kdy až tak s největší pravděpodobností učiním(zveřejnit). :wink:
ICQ 638556901
blacklight

#63 Příspěvek od blacklight »

Můj názor na to je takový že pokud hodně lidem radím a chci být věrohodný tak bych měl zveřejnit něco z toho co teda dělám.
Jistě že se třeba v elektronice vyznají i jiní lidé kteří nelétají.

Tak jak v některých zaměstnáních musíš mít praxi.
Stejně tak v práci se tě ptají co máš za školu.
Chtějí vidět něco co jsi dělal , něco co jsi dokázal atd.
To považuji za normální.

Jak si chceš jinak udělat obrázek o člověku z fora než tím že zveřejní modely? Jiná je když ho potkáš na akci a pokecáš. Ale jak to chceš řešit tady?

95% všech odpovědí dokážu najít na internetu a prezentovat za své - to není problém a dokáže to hodně lidí.
Když lidi uvidí že ví o čem mluvíš a ještě máš znalosti z praxe tak ti to přece jen přidá.
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
JENDA01

#64 Příspěvek od JENDA01 »

blacklight píše:Můj názor na to je takový že pokud hodně lidem radím a chci být věrohodný tak bych měl zveřejnit něco z toho co teda dělám.
Jistě že se třeba v elektronice vyznají i jiní lidé kteří nelétají.

Tak jak v některých zaměstnáních musíš mít praxi.
Stejně tak v práci se tě ptají co máš za školu.
Chtějí vidět něco co jsi dělal , něco co jsi dokázal atd.
To považuji za normální.

Jak si chceš jinak udělat obrázek o člověku z fora než tím že zveřejní modely? Jiná je když ho potkáš na akci a pokecáš. Ale jak to chceš řešit tady?

95% všech odpovědí dokážu najít na internetu a prezentovat za své - to není problém a dokáže to hodně lidí.
Když lidi uvidí že ví o čem mluvíš a ještě máš znalosti z praxe tak ti to přece jen přidá.

Ahoj,
já si myslím že jsi uhodil tím kladívkem na hlavičku 8) . Jedna věc jsou
různé akademické debaty na různých úrovních >to nemyslím pejorativně< a potom zkušenosti z praxe a z provozu. Ne vždy se tyto poznatky
-sejdou v -jedno-. To jsou dvě strany jedné mince. Jedno bez druhého nemá hodnotu.

Jenda
AR1
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od AR1 »

To teda nevím co řešíte. Aby vám někdo dokazoval odbornost? Pokud si neumíte udělat obrázek sami, tak rady prostě dotyčného ignorujte. Taky tu mám 3-4 lidi, co víc blafou než umí a co? Jejich témta neotvírám, příspěvky přeskakuju. Těžký na pochopení?

Chováte se přesně tak, jak do ostatních rejete že co maj nebo nemaj říkat.

Ty, blacklighte, kolik ti vlastně je, že se tě dotklo to s tím frackem? (nebo jak to bylo).
http://ar1.rajce.idnes.cz/
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od TomasC »

Myslím, že vše podstatné o "Akce vs. diskuze" bylo řečeno.
Zamčeno

Zpět na „Ostatní“