jspalek píše:Tak jsem sestavil toho easyho, zprovoznil a ještě ten den vyrazil na pole. Trochu to občas foukalo, myslel jsem, že to bude ok, ale nebylo. Vítr to vzal, zmizelo mi to v nedohlednu a já to půl hodiny hledal v poli, které bylo zarostlé skoro půl druhého metru plevelem. Pomohlo až nahození motoru, aby ho člověk našel. Nic se mu nestalo, spadnul jak do bavlnky, ale bylo po létání. Asi fakt musí bejt bezvětří. Jaké máte zkušennosti? Jsem naprostej amatér, nikdy jsem nic nestavěl a s ničím nelétal. Nemám ani v dosahu nikoho, kdo by mi nějak pomohl to zalétat. Resp. nikdo nemá čas a nebo se do toho nikomu neche
Další věc je vyvážení, mrsknul jsem do předku závaží, ale zdá se to stále málo. Baterku mám Li-pol 1600.
Nejlepší by pro tebe bylo se domluvit pro zálet s někým zkušeným. Píšeš, že se ti s nikým domluvit nepodařilo, ale zkoušel jsi o to požádat tady na RCmánii? Určitě by se někdo našel, třeba i z Kladna nebo Rakovníka. Pokud bys tam byl schopný dojet, tak by se to jistě vyplatilo, než s tím zápasit sám. Napoprvé jsi měl štěstí, že jsi model našel, ale taky jsi už mohl být bez něj. To by přece byla hrozná škoda.
Zálet prováděj při bezvětří nebo při slabém větru tak do 1-2 m/s. Slušné předpovědi můžeš nalézt třeba na serverech http://windguru.cz nebo www.medard-online.cz .
Zkontroluj těžiště, to je moc důležité.
Píšeš, že model vzal vítr a motor to nezvládal. Točí se motor na správnou stranu? Je na hřídeli nasazená vrtule správnou stranou?
Zkontroloval jsi také před letem dosah vysílačky, a jestli se směrovka a výškovka hýbe na správnou stranu?
Problém malého výkonu motoru, resp. vrtule proti větru může být, kromě správné orientace vrtule (dost důležité - u vrtule je přiložen plánek, fakt to obráceně netáhne!) i protáčející se unašeč vrtule na hřídeli - při zkoušce na zemi se vše zdá v pořádku, ale v letu se malý výkon projeví - nám se toto konkrétně stalo několikrát, vyřešila to až jednoduchá úprava - na unašeči odříznout "prodloužení" na hřídel (zůstane jen "čepička" unašeče zarovnaná s vrtulí) a tento komplet je na hřídel motoru připevněn přes tzv. gumičkový unašeč vrtule - doufám, že jsem to popsal srozumitelně . Po této úpravě je to už bez problémů - motor a model zvládá (se základní čtyřstovkou) i docela slušný vítr, bez motoru už je to podstatně horší......
Doporučuju se vykašlat na originální vrtuli a dát tam APC 6x4E a unašeč MPJET zvedne se výkon a není problém s protáčením vrtule. Cena dohromady za 150,-
kroxigor píše:Doporučuju se vykašlat na originální vrtuli a dát tam APC 6x4E a unašeč MPJET zvedne se výkon a není problém s protáčením vrtule. Cena dohromady za 150,-
jj, a nebo tak ..... sice základ pro výuku létání stačí (dcera se úspěšně učí...), ale zkusit to můžu, kouknu doma do zásob, sice tam budou asi jen větší vrtule, ale modelář také není daleko. Mnou popsaná úprava byla nejjednodušším řešením při problémech na letišti - rychlé, jednoduché, z toho, co bylo po ruce a děti mohly ještě ten den létat......
Ano ano. Vrtuli APC 6x4E mohu jen doporučit.
Sice model tak nevisí, ale zato jde kapánek do rychlosti. Sice si při startu trochu prosedne, ale to se dá kompenzovat výškovkou a silnějším hodem.
Ještě jsem chtěl říci, že jsem provedl měření a s původní vrtulí jsem měl odběr cca 10A a s APC to dělalo cca 11,2A. Měřeno na kabelu mezi regulátorem a motorem.
Důvody, proč jsem to měřil byly prosté. Při letu, určité kombinaci (prudké přidání plynu, a práce se všemi kanály V,S,K) se mi párkrát stalo, že došlo k vypnutí motoru na cca 1-2s. Nepříjemná věc při malé výšce a obratech.
Zjistil jsem, že když se přidal prudce plyn, motorek se v gondole pootočil a přirazil a postupně si tak prořízl izolaci na jednom z vodičů. Tak se občas za letu stalo, že si to nasmahl a přetížil tak regulátor, který vypnul.
V této konstelaci byl odběr 11,9A , což při 12A reglu bylo na hranici. K tomu se asi přidal odběr přijímače a serv a regl vypnul.
Normálně k tomu asi nedojde, ale mému předchůdci při havárii vrtule ubrala cca 2cm z motorové gondoly a ten byl také trochu volný a tak měl blízko k neštěstí.
Díky za rady, motor se točí správně a vrtule je nasazena taktéž korektně. Když jsem to zkoušel na plnej výkon v pokoji, za letadlem lítalo všechno co bylo na zemi Sice jsem RC model ještě nestavěl, ale uplnej trouba také nejsem. Jediné s čím trochu zápasím je ten vysílač, pač když vidím ten návod a to nastavování, dělá se mi špatně Zkoušel jsem totiž plyn a ta páčka reaguje až skoro od poloviny, čili nejde hned z kraje.
Model bude chtít zřejmě ještě víc zatížit na čumák, koupím nějaké olovo, zabalím to do sucháče a mrsknu to do čumáku před baterku.
jspalek píše:Díky za rady, motor se točí správně a vrtule je nasazena taktéž korektně. Když jsem to zkoušel na plnej výkon v pokoji, za letadlem lítalo všechno co bylo na zemi Sice jsem RC model ještě nestavěl, ale uplnej trouba také nejsem. Jediné s čím trochu zápasím je ten vysílač, pač když vidím ten návod a to nastavování, dělá se mi špatně Zkoušel jsem totiž plyn a ta páčka reaguje až skoro od poloviny, čili nejde hned z kraje.
Model bude chtít zřejmě ještě víc zatížit na čumák, koupím nějaké olovo, zabalím to do sucháče a mrsknu to do čumáku před baterku.
Evidentně máš nastavenej špatnej rozsah plynu. Musí to reagovat hned od začátku. Nikde si, ale nenapsal jaké máš vybavení, aby se dalo napsat jak to nastavit.
Těžiště je hodně důležité, nevyvážený model nepoletí. Nejdřív ho zaklouzej: Hoď ho vodorovně, nebo mírně dolů bez motoru a sleduj co dělá případně dotrimuj veškovkou a směrovku, aby bylo klesání plynulé a rovné. Teprve potom startuj s motorem.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Ok, prubnu to tedy bez motoru. Vybavení: Hitec Optic 6, plnou verzi, čili ne Sport, 35MHz. Dnes jsem koupil ten kabel k PC a chodí to dobře. Kromě toho plynu by mě zajímalo, jak je to s nabíjením baterek v tom opticu. Nikde není psáno, jak dlouho se to nabíjí, na displayi se nic nezobrazuje. Mám k tomu adaptér na 220V, nabíjí to malým proudem. Když to vrznu do zásuvky, nabíjení probíhá, adaptér je zahřátej a když zapnu vysílač, napětí pomalu stoupá. Zajímalo by mě, jestli ten adaptér sám vypne, nebo si to řídí ta vysílačka? Nebo to musím hlídat já? Jak dlouho se to normálně nabíjí? Díky
P.S. K tomu adaptéru nebyl žádnej pokec totiž, ale je koupenej přímo v modelářské prodejně současně s opticem, takže asi špatnej nebude.
jspalek píše:Ok, prubnu to tedy bez motoru. Vybavení: Hitec Optic 6, plnou verzi, čili ne Sport, 35MHz. Dnes jsem koupil ten kabel k PC a chodí to dobře. Kromě toho plynu by mě zajímalo, jak je to s nabíjením baterek v tom opticu. Nikde není psáno, jak dlouho se to nabíjí, na displayi se nic nezobrazuje. Mám k tomu adaptér na 220V, nabíjí to malým proudem. Když to vrznu do zásuvky, nabíjení probíhá, adaptér je zahřátej a když zapnu vysílač, napětí pomalu stoupá. Zajímalo by mě, jestli ten adaptér sám vypne, nebo si to řídí ta vysílačka? Nebo to musím hlídat já? Jak dlouho se to normálně nabíjí? Díky
P.S. K tomu adaptéru nebyl žádnej pokec totiž, ale je koupenej přímo v modelářské prodejně současně s opticem, takže asi špatnej nebude.
Ten origo nabíječ (CG-22A) do toho tlačí 55mAh takže se to nabíjí "přes noc". Při nabíjení nezapínej rádio jinak se přeruší nabíjení.
K předchozímu problému s plynem:
Co tam máš za regulátor? Když zapínáš baterku v modelu musíš už mít zapnuté rádio a stažený plyn na minimu. Tím si většinou regulátor "přečte" nulovou polohu plynové páky.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám