Začátečník + vrtulník na doma.
Začátečník + vrtulník na doma.
Dobrý den,
nějaký čas uvažuji o koupi domácího vrtulníku, abych se naučil základy a zjistil, zda mne bude tento koníček lákat i nadále. Můžete mi prosím doporučit vrtulník na domácí létání + učení. Pročetl jsem jednotlivá vlákna a zajímám se o následující:
1. BLADE MCX MICRO CX ELECTRIC RC HELICOPTER
2. Blade MSR
3. Walkera Lama 2 Lama2 2.4GHz Metal RC Helicopter
4. Walkera Dragonfly 5#10 2.4GHz 4CH Metal RC Helicopter
Pokud mi doporučíte jiné modely, budu rád.
Děkuji
nějaký čas uvažuji o koupi domácího vrtulníku, abych se naučil základy a zjistil, zda mne bude tento koníček lákat i nadále. Můžete mi prosím doporučit vrtulník na domácí létání + učení. Pročetl jsem jednotlivá vlákna a zajímám se o následující:
2. Blade MSR
Děkuji
Naposledy upravil(a) J&K dne ned 30.08.2009 13:43, celkem upraveno 1 x.
- liborkovar
J&K píše:Díky za rady. Ještě by mě zajímalo, jestli je lepší koupi vrtulník + ovládání v sadě nebo si pořídit vrtulník a ovládání samostatně.
Napsal jsi, že chceš zjistit, zda tě tento koníček bude bavit - takže v tvém případě asi kupovat zvlášť kvalitní vysílačku za více peněz než "daný vrtulník i s nastavenou vysílačkou v sadě" nemá smysl.
lepis píše:a kdyby koupil DX5ku tak co bude delat s i stejne ji taky by musel jedine pordat (popripade podarovat)
Já jsem to chtěl řešit tak, že bych si koupil RTF sadu, a kdyby mě to začalo více bavit, daroval bych sadu otci a koupil si nový stroj a vysílačku už zvlášť. Zatím neumím a nevím v podstatě nic, tak mi přijde zbytečné samostatnou vysílačku kupovat.
Nejhorší je zatím rozhodnutí, který model pořídit.
J&K píše:liborkovar píše:Zasadne samostatne, prave kvuli tomu, kdyby te to zaclo bavit.
A bude v tom případě stačit DX5e nebo mám koupit raději pořídit DX6?
S DX5e bys byl v podobné situaci jako se setovým vysílačem od Blade mCX. Neměl bys víc paměťových pozic na různé modely ani bys neměl možnost detailnějšího nastavení.
Jestli myslíš na budoucnost, tak DX6i nebo DX7. Jo a pozor, pokud bys kupoval bazarový vysílač tak Spektrum DX6 je něco jiného než Spektrum DX6i.
Re: Začátečník + vrtulník na doma.
J&K píše:Dobrý den,
2. Blade MSR
Děkuji
Tak jsem svůj problém vyřešil následovně. Koupil jsem Blade MSR za krásných 3,924.15 Kč. Až se s ním naučím, předám jej otci a koupím novou vysílačku a větší stroj nebo s tím skončím.
Každopádně všem děkuji za podnětné rady a trpělivost.