Začátečník + vrtulník na doma.
Re: Začátečník + vrtulník na doma.
a kde jsi koupil to mSR erko ? díky
mattycz píše:a kde jsi koupil to mSR erko ? díky
Ahoj,
koupil jsem to na ebay. Tady máš odkaz.
http://cgi.ebay.com/E-FLITE-Blade-mSR-R ... 286.c0.m14
J&K píše:mattycz píše:a kde jsi koupil to mSR erko ? díky
Ahoj,
Děkuji a chtěl bych tě poprosit o dojmy z tohoto vrtulníku.
Jsem také začátečník a chtěl jsem ho, ale tady na foru mi poradili abych nejdrive sel do 2 rotoru mCX ze bude lehci pro zacatek a tak bych potreboval radu jak se chova a tak ?
mattycz píše:J&K píše:mattycz píše:a kde jsi koupil to mSR erko ? díky
Ahoj,
Děkuji a chtěl bych tě poprosit o dojmy z tohoto vrtulníku.
Jsem také začátečník a chtěl jsem ho, ale tady na foru mi poradili abych nejdrive sel do 2 rotoru mCX ze bude lehci pro zacatek a tak bych potreboval radu jak se chova a tak ?
Já ho ještě nemám doma, takže dojmy budu moci říct později. Také jsem četl, že je lepší začít na dvojrotoru, ale jiná vlákna říkají, že dvojrotor se chová jinak, a že ti stejně moc nedá. Raději začnu na tomhle a pak se uvidí. Vyjde stejně jako MCX u nás, takže jsem to neřešil.
Přesně tak jsem to chtěl udělat, ale byl jsi rychlejší !
Tak teď když dovolíš počkám na tvé poznatky !
Naposledy upravil(a) mattycz dne ned 30.08.2009 22:10, celkem upraveno 1 x.
mattycz píše:Přesně tak jsem to chtěl udělat, ale byl jsi rychlejší !
No jasně, klidně počkej. Také bych raději čekal na něčí zkušenost.
Ježíš, já jsem tak nedočkavej že jsem si chtěl zítra jít pro Free Spirit Sola takže teď to bude utrpení !!!
mattycz píše:Ježíš, já jsem tak nedočkavej že jsem si chtěl zítra jít pro Free Spirit Sola takže teď to bude utrpení !!!
O něm jsem neuvažoval. Spousta lidí ho chválila, ale našel jsem i pár nepěkných komentářů. Ale tak je to se vším. Kdybys dal jen na komentáře, tak nekoupíš nikdy nic.
A kdy ti příjde mSR ko ?
mattycz píše:A kdy ti příjde mSR ko ?
Mno, dnes bude odeslané, takže počítám, že za 14 dní. Do té doby budu ještě studovat a hledat pro jistotu náhradní díly. Pár jich na Ebay mají, ale třeba listy rotoru tam zatím najít nemohu. Stejně chci začátek věnovat spíše manévrům u země a jako hlavní cíl chci dokázat vis.
J&K píše:Tak jsem svůj problém vyřešil následovně. Koupil jsem Blade MSR za krásných 3,924.15 Kč. Až se s ním naučím, předám jej otci a koupím novou vysílačku a větší stroj nebo s tím skončím.
Gratuluju, koupil jsi ho za stejnou cenu za jakou by měl být tak za 14 dní i na našem trhu, verze bez vysílačky by měla stát cca 2900.
Až polétáš tak dej vědět jak jsi to jako úplný začátečník zvládnul, určitě to bude zajímat nejenom mě ale i ostatní.
Kovboj píše:J&K píše:Tak jsem svůj problém vyřešil následovně. Koupil jsem Blade MSR za krásných 3,924.15 Kč. Až se s ním naučím, předám jej otci a koupím novou vysílačku a větší stroj nebo s tím skončím.
Gratuluju, koupil jsi ho za stejnou cenu za jakou by měl být tak za 14 dní i na našem trhu, verze bez vysílačky by měla stát cca 2900.
Až polétáš tak dej vědět jak jsi to jako úplný začátečník zvládnul, určitě to bude zajímat nejenom mě ale i ostatní.
Děkuji, určitě dám vědět. Já jsem nějak nechtěl čekat a měl jsem takový pocit, že se po něm třeba u nás zapráší, tak jsem ho raději pořídil v předstihu.
- pcmaxik
- Kontaktovat uživatele:
Takové to domácí lírání
Zdravím
Tak dle mých zkušeností asi bych nejprve šel do dvourotoru, ale uršitě bych přeskočil 3. kanály, jsou to vyhozené peníze.
Já sice pořídil 3 kanál, ale nyní to povařuji za vyhozené peníze, pokud člověk uvažuje lítat venku. Je to neříditelné i ve slabém vánku.
V dalším kroku jsem pořídil walkeru 4 což už je docela říditelné i venku, ale pak se mi porouchala vysílačka tak šla z domu a na cestě je CopterX. To myslím bude úplně jiné polítáníčko. Právě čekám balík z HC.
Pokud můžu doporučit tak bych šel pro začátek do easyCopteru MCX. Max free spirit ale to je jednorotor a bude to pro začátek těžké.
Tak dle mých zkušeností asi bych nejprve šel do dvourotoru, ale uršitě bych přeskočil 3. kanály, jsou to vyhozené peníze.
Já sice pořídil 3 kanál, ale nyní to povařuji za vyhozené peníze, pokud člověk uvažuje lítat venku. Je to neříditelné i ve slabém vánku.
V dalším kroku jsem pořídil walkeru 4 což už je docela říditelné i venku, ale pak se mi porouchala vysílačka tak šla z domu a na cestě je CopterX. To myslím bude úplně jiné polítáníčko. Právě čekám balík z HC.
Pokud můžu doporučit tak bych šel pro začátek do easyCopteru MCX. Max free spirit ale to je jednorotor a bude to pro začátek těžké.
SpectrumDX7s
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz