Stavba prveho vrtulnika
- liborkovar
Jen se kluci modlete aby vysilacka byla OK a neodesla treba za pul roku. Myslim, ze zarukou to nebude tak jednoduchy. Nejde o vymenu, ale zjistete si na poste kolik stoji odeslani tetop vysilacky zpet vyrobci a myslim, ze se budete divit, protoze to bude drazsi nez ta vysilacka.
Ricco, MT {prodan}, T-Rex 450 S, T-Rex500{prodan}, Sniper V2, Shuttle Plus+2 30, Raptor 50, Spectrum Dx6i {prodano}, Spectrum Dx7
Ja si radsi vezmu tu s osmikanalovym prijímacem. Jednak je to HS (high speed) a za druhe ten 14ti kanál už je pro mě zbytečnej. Do heliny 8mi kanál stačí bohatě, a žádnej velkej větroň s tunou serv neplánuju, spíš si potom koupim nějakej mikro 5-6ti kanál.
TO liborkovar: taky bych si nejraději koupil radio u nás, jednak skrz to že, jsem trochu patriot a rád bych podpořil českýho obchodníka, i přes to že jsou dražší, taky záruky a tak. Ale ceníková cena u nás je 17990,- oproti 507 USD. A to je dvojnásobek. A když se to posere tak mi stejně zbyde abych si to koupil eště jednou. Kdyby byla kolem 12000,- tak to neřešim.
TO liborkovar: taky bych si nejraději koupil radio u nás, jednak skrz to že, jsem trochu patriot a rád bych podpořil českýho obchodníka, i přes to že jsou dražší, taky záruky a tak. Ale ceníková cena u nás je 17990,- oproti 507 USD. A to je dvojnásobek. A když se to posere tak mi stejně zbyde abych si to koupil eště jednou. Kdyby byla kolem 12000,- tak to neřešim.
T-Rex 450 PRO + CopterX 450 SE V2
Futaba T10CG + Phoenix sim.
swalko píše:Vulcan72 píše:Taky vybíram rádio a asi sem prošel stejným vývojem jako ty: DX7 - T7C - T10CG a u tý asi skončím. Nejlepší cenu jsem zatím našel na www.ehirobo.com (Už jsem tam objednával a bylo všechno v pořádku, tak doufám že to u toho rádia taky tak dopadne).
Tu z ehirobo mam uz v kosikuaj ked najradsej by som ju kupil na http://www.helikraft.com , odtial mam helinu a predavajuci boli velmi ustretovi, ale nemaju T10 skladom momentalne. Ta z helikraftu je drahsia, pretoze ma 14 kanalovy prijimac, pri com ta z ehirobo ma len 8 kanal (co pri heline vobec nevadi).
Taky dej pozor, ta T10 na helikraftu je verze T10C což je starší verze kde je zezadu strčenej FASST modul je to předělaná PCM/PPM 35 MHz skříňka, taky to poznáš, že to má závit na klasickou dlouhou anténu. Ten přijímač je taky starší verze R6014FS.
Ty novější T10CG poznáš lehce podle toho, že mají už přímo krátkou antnénu, dozadu se nestrká VF modul a přijímače mají označení R608HS nebo R6014HS.
Leda, že bys sis chtěl dokoupit ten PCM/PPM 35 MHz modul a lítal něco ešte s klasickýma přijímačema. Potom bych ji asi vzal. Ale není to krok zpátky?
T-Rex 450 PRO + CopterX 450 SE V2
- liborkovar
Nemas pravdu. Obchodnik to kupuje u vyrobce nebo generalniho dodavatele. Vsechny el. vyrobky jsou certifikovane pro urcity trh. Vetsinou Amerika, Evropa, Asie. Pokud vysilac koupis v Americe, tady u nas ani nikde v evrope ti je proste servis neopravi, protoze je urcen pro jiny trh. Nebo opravi, ale za penize i kdyz bude stara jen 14 dni a zaruku budes uplatnovat u autorizovaneho servisu. V zahranici nakupuju hodne. Cele sety pro zname, baterky, prijimace. Ale nikdy elektroniku, ktrea ma vydrzet vic nez prvni pad modelu. Podotykam, jen pro uplnost, nejsem obchodnik. O jejich prirazkach nehodlam diskutovat ani je komentovat, to s vami plne souhlasim. A i obchodnici jsu jak kteri. Pokud mam problem s cimkoliv od Krtka. Donesu mu to a on na pockani vymeni a vyresi. Takze je to spis o lidech.
Ricco, MT {prodan}, T-Rex 450 S, T-Rex500{prodan}, Sniper V2, Shuttle Plus+2 30, Raptor 50, Spectrum Dx6i {prodano}, Spectrum Dx7
liborkovar píše:Nemas pravdu. Obchodnik to kupuje u vyrobce nebo generalniho dodavatele. Vsechny el. vyrobky jsou certifikovane pro urcity trh. Vetsinou Amerika, Evropa, Asie. Pokud vysilac koupis v Americe, tady u nas ani nikde v evrope ti je proste servis neopravi, protoze je urcen pro jiny trh. Nebo opravi, ale za penize i kdyz bude stara jen 14 dni a zaruku budes uplatnovat u autorizovaneho servisu. V zahranici nakupuju hodne. Cele sety pro zname, baterky, prijimace. Ale nikdy elektroniku, ktrea ma vydrzet vic nez prvni pad modelu. Podotykam, jen pro uplnost, nejsem obchodnik. O jejich prirazkach nehodlam diskutovat ani je komentovat, to s vami plne souhlasim. A i obchodnici jsu jak kteri. Pokud mam problem s cimkoliv od Krtka. Donesu mu to a on na pockani vymeni a vyresi. Takze je to spis o lidech.
Zrejme sme sa nepochopili uplne. Ja som hovoril konkretne o tom obchodnikovi co T10-ku predava za 499 EUR, pretoze som presvedceny ze s tou cenou ich proste musi objednavat tak ako ich chceme objednavat aj my.