rc chat

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Zpráva
Autor
Jezevec
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Jezevec »

Fakt je, že ta vyskakující reklama mě hned odradila :(
Blizz

#17 Příspěvek od Blizz »

GRR umite, ale cloveka povzbudit :cry:
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Vyskakuje to prakticky vsude - kratce po nacteni stranky.

Nenech se zdeptat. Jsou to dobre myslene rady. URL s nemeckou koncovkou + reklama jsou pomerne zasadni vady na krase. Muze se to tam klidne ladit, ale provzovat bohuzel ne. Protoze to nesezenes lidi. Take by to melo byt zamereno trochu jinam, nez toto forum.

Naprikald prave na ty vrtulniky, lode ci auta. Ty zde prilis nejsou.
Blizz

#19 Příspěvek od Blizz »

mno dam na tve rady, ale este je tu otazka jineho hostingu.. na wz je maly prostor a na ic tato redakcni technologie nefunguje, tak by me zajimalo kam to hosit.. jo a placeny hosting jsi zarizovat nechci :) tot vse.. mno a mozna ze to spise teda zamerim asi na ty vrtulniky a lode :)
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Ja jsem mel v planu udelat stranky s recenzemi modelu a RC vybaveni. Neco jako je trbe Hobby-Lobby.com. Ale pro jednoho cloveka to je nadlidsky vykon. Chtelo by to vetsi redakci. Hosting bych pro to mohl zajistit.
Blizz

#21 Příspěvek od Blizz »

Jako myslíš to tak, ze byjsme udelaly nejake společné stránky?? nebo jak to myslíš ?
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Vzduchoplavec »

No, pokud bys mel zajem a ten ti vydrzel a bylo by nas jeste tak o 5 vic, tak proc ne. Mel jsem tim na mysli, ze jsem mel podobne ambice jako ty = udelat bozi stranky o RC letani.

Taky jsem mel hotovy prototyp - rozbehany redakcni system s designem, ale pak prislo na lamani chleba a proste se ukazalo, ze bez clanku je to k nicemu... :cry:
franc258
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od franc258 »

A co to udělat na http://www.webovastranka.cz/ Je to zadarmo a je tam 1GB místa. A je tam rovnou i chat :)
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Ja si myslim, ze to chce domenu prvniho radu. Tedy trebas www.rcmodely.cz nebo tak neco. Mel bych k dispozici server na paterni lince s nekoliga GB volneho mista. Server neni zdaleka tak vytizen jako public sluzby.

Kazdopadne klidne se to pro zacatek muze rocject kdekoliv jinde. A nekdriv bych doporucoval vubec si to zkusit. Ono totiz po prvotnim elanu brzy nadseni vyhasne a je to v p... :?
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“