co dál??:)

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
lesar

co dál??:)

#1 Příspěvek od lesar »

Ahoj,
chtěl bych se zeptat, nebo poradit. koupil sem si helinu, vim ze to neni nic moc Walkeru 1-b (http://www.besthobbysite.com/shop/produ ... s_id=12580) ja mam sice s normalnim motorem, ne tim stridavim. ale chtel bych se zeptat, co mam delat dal, ve vysu uz umim vyset celou dobu co vydrzi baterie. pomalu litam dopredu a do zadu a snazim se to drzet rovne, dopredu to jde ale do zadu trosku hur:) ale secko jde jen to ce mit trpelivost. a ted k dotazu a s cim bych chtel poradit, ma cenu do toho davat stridavej moturek, vim ze to ce i novej regulator. a nebo se na to vykaslat, pac mam doma celkem tri moturky do tehle heliny jako nahradni a jeste naky nahradni dily:) chtel bych pres zimu neco vetsiho trebas koupit tohle http://www.x-modely.cz/launch.php?s=pro ... oduct=5645 a postavit si to.. je mi jasny ze musim koupit secko nove i vysilajdu a tak...
dotaz na tu 450 bude to ubec nakej rozdil oproti te walkere?
ale jde o to ze ta walkera byl vrtulnik z bazaru, a chtel sem skusit jak mi to pujde a jestli me to bude i bavit:) bavi me toa sem ochoten i neco investovat, ale hlavne aby to fungovalo... diky moc za rady co date, jen me proisim nehante ze sem si koupil tu walkeru:) vim jake tu sou obcas nazory:)
diky moc za rady
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Ladul »

Pokud si si jistej ze te to chytlo tak bych spis poridil novej stroj, zkus nahlidnout sem
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
GP

#3 Příspěvek od GP »

Jo, tak jestli v 450 nejaky UBEC vubec bude, tak bude urcite jiny nez ve walkere :twisted: Jeste se naucit viset a bude to OK.

"Ja se omlouvam, ale to uz ce skoro slovnik" :)
lesar

#4 Příspěvek od lesar »

kazdej nemel jednciku z cestiny... a pisu to narychlo a nece se mi premyslet:)
GP

#5 Příspěvek od GP »

Ja nereaguju na chyby. Tech taky napraskam hodne. Ovsem nektere disproporce se ctou hodne obtizne :wink: Nicmene sory, ze nepisu k tematu, uz mlcim.
lesar

#6 Příspěvek od lesar »

v pohode:)
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Walhalla »

myslim ze se neni za co omlouvat. to przneni jazyka je fakt strasny..
arda1
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od arda1 »

Hoši já vám nevím ,ale já už se naučil číst obsah a ne koukat na pravopis. :wink:
ICQ 638556901
corsair
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od corsair »

arda1 píše:Hoši já vám nevím ,ale já už se naučil číst obsah a ne koukat na pravopis. :wink:

No já zase myslím, že platí odsud potud, správně česky vodsamsaťpocamsaď :D
lesar

#10 Příspěvek od lesar »

tak jo cestina je prednejsi nez na co se ptam.... asi si radsi poradim sam...pac jak koukam tak se odpovedi nedockam:) sem hold jen blbej policajt....
jinak kdyby mi nekdo poradil byl bych moc rad.
zatim cuz
GP

Re: co dál??:)

#11 Příspěvek od GP »

lesar píše:Ahoj,
... je mi jasny ze musim koupit secko nove i vysilajdu a tak...
... bavi me toa sem ochoten i neco investovat, ale hlavne aby to fungovalo...

Ja vrtulnik (dospelej vrtulnik, ne hracky) nemam a nikdy je neletal, ackoliv me moc lakaji. Tudiz moje rada bude mit malou hodnotu. Budu-li ale reagovat na to co jsi napsal, tak to vidim na simulator. Bude zima, s tou potvorou co jsi odkazal si doma nezalitas a ve vysledku usetris vic, nez ze koupis levnej vrtas. Ja jsem taky zacatecnik, simulator jsem si k vysilajde zakoupil a uz ted nelituji. Muzes si zkouset modelu kolik chces a navede te to k tomu, co si potom poridis.

Neber to jako moji radu. Je to v podstate to co jsem tu jiz nescetnekrat jako doporuceni precetl. Vetsina zkusenych rika prave tohle. U vrtulniku obzvlast, chces-li se tomu opravdu venovat. Budes-li kupovat vysilacku, tak k opravdovemu vrtulniku min. 7 kanal.
lesar

#12 Příspěvek od lesar »

ja se ci jen zeptat, TRex 450 je hracka? nerikam ze to co mam se vyrovna strojum za nekolik desitek tisic a podobne.. ale kamarad ma lamu 4 a to je podle meho hracka, ted neci nekoho urazit, myslim to tim ze je stabilnejsi a tak:)
myslel sem tim, ze pres zimu nasetrim a postavim si toho trexe, nebo koupim nakeho uz hotoveho, ale jestli to bude lepsi nez ted co mam:) o to mi jde hlavne:)
jinak s cestinou sem se ted snazil:)
bigsam72

#13 Příspěvek od bigsam72 »

lesar píše:ja se ci jen zeptat, TRex 450 je hracka? nerikam ze to co mam se vyrovna strojum za nekolik desitek tisic a podobne.. ale kamarad ma lamu 4 a to je podle meho hracka, ted neci nekoho urazit, myslim to tim ze je stabilnejsi a tak:)
myslel sem tim, ze pres zimu nasetrim a postavim si toho trexe, nebo koupim nakeho uz hotoveho, ale jestli to bude lepsi nez ted co mam:) o to mi jde hlavne:)
jinak s cestinou sem se ted snazil:)

Jsem zacatecnik ( v tuto chvili blade 400 ) T-REXe bych nepovazoval za hracku. V podstate kdybych nebyl lama a sel z CX3 na T-REX450 nebo minititana asi bych udelal lepe ( uz to vim ) ale ani ten blade neni na uceni spatnej. Ty vyse zminene heli maji lepsi kvalitu provedeni.
GP

#14 Příspěvek od GP »

Praveze TRex450 je uz vrtulnik se vsim vsudy (pak se uz lisi jenom velikosti a spalovaky). Hracky jsem myslel axialy, apod. (to jsem vztahoval k sobe, dal jsem se nedostal). Me to ze zacatku taky hrozne lakalo, ale nakonec jsem si rekl ze zkusim nejdriv letadylka at si osaham elektroniku, pohony, programovani atd. Vrtulniky, to je rovnou po hlave a zacatky jsou urcite tezke pokud zacinas od nuly. Proto urcite simulator dobra vec.

Jinak s Rexem 450 urcite chybu neudelas. Napodobeninou co jsi odkazal mozna taky ne. Sice nebude tak kvalitni jak rex, ale zase te kazda rana nebude tolik bolet. Ja bych stejne volil simulator a pak rexe. Jenomze ja vim kulovy. Radit nekomu coby, kdyby neni jaksi ono. To ti musi poradit nekdo zkusenejsi. Je to tu ale porad dokola. Projdi si dve tri stranky v historii a najdes odpoved temer na vsechno. At se dari.
lesar

#15 Příspěvek od lesar »

jojo to ja se koukal, ctu si tady porad neco:) jinak s letadylkama sem prave lital, a bracha lita porad:) takze neco tak znam, sice ne moc, ale aspon neco. jinak o tom co sem poslal, te napodobenine, je tu asi 54 stranek cetl sem to cele:) takze vim asi tak do ceho bych sel:) jinak tvoje rady beru v pohode se neboj:) aspon o tom pokecam:) lepsi nez do toho skocit rovnyma nohama. nejvic se pak asi bojim kdyz si neco poridim toho nastaveni pak:(
tady to co mam je set takze sem to jen vzal a upravil trimy a sel sem na to:) a docela to jde a hlavne ze me to bavi, sice uz sem neco i rozbil a za par fufniku objednal a lita se dal:)
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“