maly, lehky, spolehlivy a levny prijimac
maly, lehky, spolehlivy a levny prijimac
ahoj,
podarilo se mi (nevim jak) ztratit prijimac od Potenskyho a potreboval bych nahradu. idealne 6ti kanal, pripadne 5ti kanal, hmotnost tak do cca 10g a prijatelna cena. na typu kristalu nezalezi. ani nemam pozadavek na nejaky extra dosah - je to do letadel s rozpetim cca 1m na ven, takze by mel postacit skoro jakykoliv. prosim o radu ci doporuceni co ano a naopak co v zadnem pripade neporizovat.
jeste dodam ze Potensky mi v podstate vyhovoval a pokud se nenajde vhodnej 6ti kanal, tak bych se mu nebranil ani do budoucna.
dik
podarilo se mi (nevim jak) ztratit prijimac od Potenskyho a potreboval bych nahradu. idealne 6ti kanal, pripadne 5ti kanal, hmotnost tak do cca 10g a prijatelna cena. na typu kristalu nezalezi. ani nemam pozadavek na nejaky extra dosah - je to do letadel s rozpetim cca 1m na ven, takze by mel postacit skoro jakykoliv. prosim o radu ci doporuceni co ano a naopak co v zadnem pripade neporizovat.
jeste dodam ze Potensky mi v podstate vyhovoval a pokud se nenajde vhodnej 6ti kanal, tak bych se mu nebranil ani do budoucna.
dik
- spitfire2
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuju Jeti rex 5 mam dva a naprostá spokojenost. Jinak mi na něm upadla anténa , tak jsem ho poslal výrobci ať mi řekne kolik to bude stát a za tejden mi přišel fungl novej přijímač bez jakýhokoliv dopisu a ceny
Od tý doby ho chválim kudy chodim
Nevýhodou je docela vysoká cena podle rcm pelikán http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?kategorie=36 je 1350 Kč 
Vzduch je naše moře!!!
http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?kat ... zbozi=1058
co rikate na tohle? jako jeden z mala splnuje presne moje pozadavky. a stoji par korun a v testu RCrevue dopad slusne....
co rikate na tohle? jako jeden z mala splnuje presne moje pozadavky. a stoji par korun a v testu RCrevue dopad slusne....
franc258 píše:ten sem taky chtěl, ale má jednoduché směšování. poradili mi tady elektron6. Ještě se rozmýšlim jestli ho mam koupita jak si ho mohl ztratit
koupil sem toho hiteca, uz ho mam doma a je pripraven k letu v superzoomovi. vypada dobre. no a Rx Potensky sem nasel