Honey Bee King 2 ..ocas
Honey Bee King 2 ..ocas
Zdravím...Mám Kinga a před nějakou dobou se mi ho konečně podařila seřídit co se se týče gyra a serva...Takže se netočil skoro vůbec ocas...Ale z ničeho nic se to ted zase začíná točit kolem osy do leva, ale jen od pulky plynu a vejš nebo při přidávání otáček..Nepomůže ani revers, ani nastavení limitu ani delay.Může bejt v prd...gyro nebo servo? Jinak zatím čekám než mi přijde nové gyro a servo...od jiného výrobce než od E-SKY..
http://www.aliciajay.com/helicopter-spa ... p-846.html
Mám tam tohle gyro,a vrtulkové servo Futaba S 3110.
Mám tam tohle gyro,a vrtulkové servo Futaba S 3110.
King 2
Tak servo to je dobry podle parametr...Gyro mám stejný jako ty...Dneska jsem mluvil s jedním pánem a popsal jsem mu ten problém...Poradil mi at zkusím napnout víc řemínek...Říkal že to nemusí bejt ani servem ani gyrem.Tak až to zkusím s tím napnutím tak Ti dám dám vědět...Já jsem to měl už nastavený že se to netočilo do strany s touhle sestavou gyro a servem a fachalo to..Tak možná problém je někde jinde než si myslím...Pán má taky Kinga 2 a po určitých uppradech to je prej dobrej vrtulník a dá se s ním slušně létat...Jinak sám mi doporučil i tak dát jiné gyro...Na RC zoně jsem objednal KDS 800 a prej je dobrý...Tak uvidím
Honey Bee King
tak jsem napnul pořádně řemen..Gyro mám nastavený Limit -uprostřed a Delay taky.Vrtulník drží krásně ocas jen lehounce utíká, ale to se dá už upáčkovat nebo vytrimovat...Tak to zkus..
Re: King 2
fxr1994 píše:Tak servo to je dobry podle parametr...Gyro mám stejný jako ty...Dneska jsem mluvil s jedním pánem a popsal jsem mu ten problém...Poradil mi at zkusím napnout víc řemínek...Říkal že to nemusí bejt ani servem ani gyrem.Tak až to zkusím s tím napnutím tak Ti dám dám vědět...Já jsem to měl už nastavený že se to netočilo do strany s touhle sestavou gyro a servem a fachalo to..Tak možná problém je někde jinde než si myslím...Pán má taky Kinga 2 a po určitých uppradech to je prej dobrej vrtulník a dá se s ním slušně létat...Jinak sám mi doporučil i tak dát jiné gyro...Na RC zoně jsem objednal KDS 800 a prej je dobrý...Tak uvidím
problém v zapojení serv
Nemužu dojit nato jak zapojit serva nejak se mi to hada neporadíte mi někdo