Spárovanie Blade MCX a DX6i
Spárovanie Blade MCX a DX6i
Zdravím, ako môžem spárovať vysielačku DX6i s vrtulníčkom Blade MCX? Všade čítam, že je možné riadť vrtulníček touto vysielačkou, ale ako ich spárujem dokopy, keď nie je možnosť použiť párovací konektor?
Dík za rady, Palo
Dík za rady, Palo
-
Dr.LuckyLuke
- Kontaktovat uživatele:
Tady je to popsané trošku lépe:
http://recenze.tochcimit.cz/jak-sparova ... trum-dx6i/
je tam přesně toto:
http://recenze.tochcimit.cz/jak-sparova ... trum-dx6i/
je tam přesně toto:
Dostáváme dotazy jak postupovat při párování RC vrtulníku Blade mCX (Bind ‘n Fly neboli BNF) a vysílačky s technologií DSM2 - ať už je to Spektrum DX5e nebo Spektrum DX6i. Postup spárování je velmi jednoduchý.
1. Zapněte RC vrtulník Blade mCX
2. Počkejte několik vteřin dokud nezačne červená LED dioda blikat
3. Držte přepínač učitel/žák zapnutý (je na horní straně vysílačky a vyznačuje se tím, že se stále vrací do původní polohy) a zapněte vysílačku. Uslyšíte pípnutí a vysílačka je tak v párovacím módu. Za několik vteřin dojde ke spojení.
To je vše
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
Pánové mám problém se spárováním.
Všechno fungovalo v pohodě ale najednou to nějak zdechlo.
Mám Blade MCX a DX5ku.
Zapnu baterku na MCXu a zapnu párování na DX5ce. Všechno bliká jak má ale nespáruje se to.Dá se nějak doma zjistit jestli je do v DX5ce nebo ve vrťasu? Nemám možnost jít k někomu jinému kdo má 2,4 Ghz
Mám Blade MCX a DX5ku.
Zapnu baterku na MCXu a zapnu párování na DX5ce. Všechno bliká jak má ale nespáruje se to.Dá se nějak doma zjistit jestli je do v DX5ce nebo ve vrťasu? Nemám možnost jít k někomu jinému kdo má 2,4 Ghz
Blade MCX , DX5e
Nevybila se ti ve vysilacce baterie?MITA píše:Pánové mám problém se spárováním.
Mám Blade MCX a DX5ku.