Pokojový padesátník plán

Pracovní postupy, technologie, finty, grify, nástroje, poznatky jak co nejlépe něco vyrobit, opravit a tak podobně.
Zpráva
Autor
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Lindbergh »

JMalik píše:
Béda píše:A kam se na tu galerii máme přijít podívat? A kdy mají vašnosto votevříno? :wink:

Kdykoliv, už jsem to tady nabízel, zatím toho využil jen Lindberg.
(zval jsem i JENDU 01, asi to má daleko, tak ho pozval zdzd - to samé)

No já bych návštěvu JMalíka klidně doporučil a myslím, že vzhledem ke své profesi i zkušenostem okolo letadel má co nabídnout. A vidět fičet Surprise na vlastní oči za to stálo a nejen to :wink:

PS: Jirko ještě jednou díky 8)
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
arda1
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od arda1 »

Jirko ale stejně nejsi kámoš-kdyby jsi byl dáš do háje svoji galerii a jdeš s náma dělat třetího Barona Prášila. :wink: :lol: :lol: :lol:
ICQ 638556901
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Lindbergh »

arda1 píše:Jirko ale stejně nejsi kámoš-kdyby jsi byl dáš do háje svoji galerii a jdeš s náma dělat třetího Barona Prášila. :wink: :lol: :lol: :lol:

Zatím nemám důvod...To si můžou dovolit jen profíci vyššího modelářského vzdělání a do toho mám já pořád ještě hooooodně daleko. Já si zatím těma modelama ten kredit spíš zvyšuju, i když jsem stavěl sotva půlku :wink: I když je fakt, že modelařině věnuju fakt hrozně času...ale to sem nepatří, nebudem zahnojovat vlákno...
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Béda
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od Béda »

Béda píše:A kam se na tu galerii máme přijít podívat? A kdy mají vašnosto votevříno? :wink:

ale já reagoval na tohle - Jo a nezapomeňte se kouknout i na moji galerii modelů. (arda1)

To jsem z toho teď jelen nebo srnec :lol:
corsair
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od corsair »

Béda píše:

ale já reagoval na tohle - Jo a nezapomeňte se kouknout i na moji galerii modelů. (arda1)

To jsem z toho teď jelen nebo srnec :lol:

to je dlouhé povídání, arda galerii nemá-ale jeden trotl tady jí chtěl mermocí vidět, a Arda na just ne a ne . Neřeš to.
Odpovědět

Zpět na „Dílna“