Reklamace zboží z HobbyCity

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
SuperMUF

Reklamace zboží z HobbyCity

#1 Příspěvek od SuperMUF »

Ahoj,

dříve nebo později se to muselo stát - při tom co už jsem nakoupil na HC se divím že až po tak dlouhé době - REKLAMACE

nastudováno a vykomunikováno - poslat - uznají-li, dostnu slevový voucher... potud vše čisté a průzračné jako studánka...

ALE JAK TO POSLAT ? to jako Českou poštu ? na jejich stránkách píšou o poštovém a začínají rovnou na 1KG za strašný peníze - potom se reklamace nevyplatí, na druhou stranu někde jsem četl ( ale zaboha to nemůžu najít ) o poštovném za reklamaci okolo 150Kč a potom bych neváhal ...

prosím poraďte ... komponent na reklamaci není levný ale vynaložené poštovné musí stát za vrácené peníze ... díky ! :idea:
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
Jezevec
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Jezevec »

http://www.cpost.cz/cz/nastroje/spocite ... eho-id353/

zadal jsem tam cíl HK, hmotnost 500g, cena 500Kč, rozměry 30x20x20

a vyblilo to cenu Doporučená zásilka - ekonomická 143 Kč
Joker
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Joker »

Zdravím, zkus to tady a spočítej si poštovné. http://kzas.cpost.cz/jetspeed/portal/me ... ne/zasilky :D
Joker
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Joker »

Zdravím, Jezevče , byl jsi o minutu rychlejší. :D
Jezevec
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Jezevec »

Joker Ty jsi byl trošku přesnější s odkazem ;-)
SuperMUF

#6 Příspěvek od SuperMUF »

díky, já jsem koukal na toto : http://www.cpost.cz/cz/sluzby/baliky/za ... 249/#cenik

a to je DOST PEKLO !
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
HLA
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od HLA »

http://kzas.cpost.cz/jetspeed/portal/me ... ne/zasilky

Mě to poštovné tak vysoké nevychází.

http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... rtform.asp

A zde vyplň reklamační formulář.
Choze
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Choze »

A co to reklamuješ? já jsem eklamoval přijímač, dal jsem ho do bublinkové obálky a poštovné letadlem za celých 24kč :-D
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Marek71 »

Tak, tak... posielal som dvakrát na reklamáciu, ale vždy to boli malé veci - výškomer a prog. karta. Poštovné 24 KČ, obyčajná malá bublinková obálka.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
SuperMUF

#10 Příspěvek od SuperMUF »

no když to tady čtu tak jsem další s reklamací přijímače :-)

asi to něco naznačuje :idea:
Jirak
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Jirak »

SuperMUF píše:tak jsem další s reklamací přijímače

Před příchodem 2.4GHz jsem zkoušel různé příjímače z HobbyCity a všechny (3) jsem nakonec musel reklamovat. Synteza syntezovala jen na heslo, v bytě fungoval Rx bez problémů, ale jen co jsem vyšel na mráz (teplota kolem nuly), většina kanálů přestala reagovat. Takže jsem si s Číňanem hezky zadopisoval, klasická obálka (žádný bublinky), nejlevnější možné poštovné bez pojištění a hurá s tím šmejdem zpět :D Nutno ke cti České Pošty a HobbyCity dodat, že zásilka vždy dorazila a z HC mi vrátili peníze formou kreditu pro další nákup.
SuperMUF

#12 Příspěvek od SuperMUF »

ano, opět trefa do černého - můj problém je vysílač Corona se syntézou...

mám jich několik, ostatní bez problémů, tato taky ( v bytě vždy 100% ) ale venku mě to stálo jedno letadlo + motor na kaši a naražená baterka ... ač to byl EPP kombat tak alespoň ten motor a baterka to mohly přežít ...

ono se šetřit nevyplácí ale už mě vypekly i přijímače Hitec a dokonce ( ač mi někdo tvrdil že to skoro není možný ) MZK Sexta... to ale byl vzduch plný 35MHz a 40MHz a o 2,4GHz tehdy nikdo neslyšel a tak bylo kanálově "husto"

proto to co má nějakou větší hodnotu svěřím raději FASSTu... ale na blbnutí mi ta Corona přišla fajn ... do poslední chvíle ... :roll:
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od sharkcom »

Coprona byl prostě zmetek. Všem vraceli peníze (vč. mě ). Nech si vrátit kredit a vem si ASSANA a budeš zpokojenej....
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
SuperMUF

#14 Příspěvek od SuperMUF »

sharkcom píše:Coprona byl prostě zmetek. Všem vraceli peníze (vč. mě ). Nech si vrátit kredit a vem si ASSANA a budeš zpokojenej....

no tady asi dšlo k nedorozumění... já reklamuji syntéový 4.kanálový přijímač na 35MHz, ne tu ejich nepovedenou 2,4GHz ...
zdzd

#15 Příspěvek od zdzd »

SuperMUF píše:proto to co má nějakou větší hodnotu svěřím raději FASSTu... ale na blbnutí mi ta Corona přišla fajn ... do poslední chvíle ... :roll:

Jakýkoliv model má větší cenu, než je rozdíl mezi cenou FASST a jakýmkoliv šmejdovým RX. Už jenom v ceně zbytečné cesty na letiště a zkaženého letového dne. Nehledě na vzniklé materiální škody. Šetřit ať to stojí co to stojí není ta správná cesta.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“