P.S. fakt vem něco většího - líbí se mi třeba Capuccino od Valenty, skladné to bude stejně jako 1,5m křídlo v celku.
Jaký celokompozitový hot-liner
Tak zpět k tématu. Ocelot s uhlíkovým křídle je super odolný stroj.
Zatím pořád ladím nějakou přistávací konfiguraci a navíc lítám na louce 3. kategorie, takže o karamboly není nouze.
P.S. fakt vem něco většího - líbí se mi třeba Capuccino od Valenty, skladné to bude stejně jako 1,5m křídlo v celku.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
graup15 píše:Vladan píše:Kluci, tuhle kategorii nikdy létat nebudu, poněvadž jsem " pomalejší na ruce", ale píšu tady proto,
že tak pěkně rozvětvené téma k věci , s příspěvky na úrovni a bez zbytečných urážek jsem už dlouho na RC Manii nečetl.
Už jsem se fakt začínal bát....
Já bych to tak tragicky neviděl (že jsi pomalejší na ruce)..Ono se toho strašně nakecá jaké jsou ty naše modýlky rakety...ale věř , že nejsou.
Raketa je závodní pyloňák..to ano ,ale můžeš mi věřit, že 200km/h není nijak neuřiditelná rychlost, obzvlášť když nebudeš kravit metr nad zemí, ale pěkně si létat trochu výš.
Já si pomalu, ale jistě dávám do kupy letový park kde to nahoru pojede rychle, ale pak to musí být těžká pohoda. Tzn něco jako Corado, tuším,že podobný skvostík bude i Viking a pátrám po něčem light co snese cca 1kW, ale nebude určené na průlety. Výkon motoru bude jen na vystřelení do výšky.
Jinak jsem děsně nasranej...dorayil balík od Neu-motors a jak už je zvykem jeden motor chybí a pro nány z expedice je normal regl to samé jako HV...takže tu mám zase regl navíc, který jsem nechtěl.
Díky tvému upozornění na "nány" jsem se pojistil a při objednání jsem tučně zvýraznil a vykřičníkem ohranil podmínku, že zaplatím jen to, co jsem si objednal!!! A jak je vidět tak oprávněně...
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
tks píše:Tak zpět k tématu. Ocelot s uhlíkovým křídle je super odolný stroj.Zatím pořád ladím nějakou přistávací konfiguraci a navíc lítám na louce 3. kategorie, takže o karamboly není nouze.
Už jsem se rozhodl. Teď to bude to miniCorado ala Dalibor a v budoucnu něco jako Xcalibur. Možná přímo on...Akorát si na něj musim ještě něco přišetřit....
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Capucino má jeden kolega-modelár tu v Nemecku. Veľmi si ho pochvaľuje, krásne mu to lieta a je to až neuveriteľne skladný model.
PS:
Včera som zase zalietal s Relaxom a o pol siedmej večer som chytil dosť silnú termiku, paráda
http://mojefotogalerie.com/rc/index.php ... laxom.html
PS:
Včera som zase zalietal s Relaxom a o pol siedmej večer som chytil dosť silnú termiku, paráda
http://mojefotogalerie.com/rc/index.php ... laxom.html
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Snad nebudu moc OT, ale zkoušel někdo Vekův Mustang?
http://galerie.rcserver.cz/index.php?ac ... e=&id=2757
http://galerie.rcserver.cz/index.php?ac ... e=&id=2663
Vzhledem k plošnému zatížení a hladkému povrchu to při poctivém omotorování asi taky bude pěkná žiletka. Navíc moc hezká na pohled.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?ac ... e=&id=2757
http://galerie.rcserver.cz/index.php?ac ... e=&id=2663
Vzhledem k plošnému zatížení a hladkému povrchu to při poctivém omotorování asi taky bude pěkná žiletka. Navíc moc hezká na pohled.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Byvaly kolega z prace ho mel (ma?), ale odstehoval se, takze uz jsem ho dlouho nevidel. Tehdy (pred 4.5 rokama?) mi to prislo jako dabelsky rychly, ale to jsem lital jen s EPP LM Mustangem a s rychlejsimi modely nemel zadnou zkusenost.
Rozhodne je to pekny a litavy ero, ale rychlosti hotlineru nebo pylonaku asi nedosahuje.
Rozhodne je to pekny a litavy ero, ale rychlosti hotlineru nebo pylonaku asi nedosahuje.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli ještě někdo sledujete toto téma... MiniCorado už mám doma. Vybavení také. Přiznávám, že jsem to naprosto natvrdo okopíroval od Dalibora z Elektroteamu. Vychválil mně to éro tak věrohodně, že jsem neváhal. Co mně však naprosto nadchlo je přístup jak výrobce Michala Vágnera, tak vstřícný postoj Dalibora, kterému jsem volal snad už 10x a vždy ochotně poradil. Naposled mně dokonce zdarma dovezl do Plzně kus silnějšího sklolaminátu, který jsem nemohl sehnat. A o samotném modelu ani nemluvě. Je to prostě nádherná práce profíka. Na jakýkoliv dotaz rádi oba odpovědí a poradí. Například dnes na dotaz o nastavení těžiště, výchylek a zástavbě serv jsem dostal od Michala Vágnera během několika minut nejen naprosto blbuvzdornej návod včetně fotek, ale i povzbuzení, abych raději 3x zavolal, než něco udělám špatně. HOŠI!!! TOHLE JE PŘESNĚ TO, CO JSEM OD MODELAŘINY OČEKÁVAL A PROČ JSEM SE DO TOHO PUSTIL A ZJIŠTĚNÍ, ŽE JSOU I MIMO VLASTNÍ MODELÁŘSKÝ KLUB TAKHLE FAJN LIDI JE PROSTĚ PARÁDA
PS:Jenom doufám, že to při záletu nerozšlehám
PS:Jenom doufám, že to při záletu nerozšlehám
- vitousek
- Kontaktovat uživatele:
Ano, to je to krásné, že prakticky cizí lidé jsou ochotni poradit. Mám s Daliborem velmi podobnou zkušenost.
A nejenom s ním. Namátkou Martin " PINA " Pilný, Míra " Ariane " Kučera, Mojmír " MCL " Železný , Tomáš " TomasC " Ciniburk a celá řada dalších. Opravdu bych tady mohl jmenovat spoustu dalších ( naposledy mi dva kolegové nabízeli na soutěži půjčit svůj model, abych mohl létat ).
A nejenom s ním. Namátkou Martin " PINA " Pilný, Míra " Ariane " Kučera, Mojmír " MCL " Železný , Tomáš " TomasC " Ciniburk a celá řada dalších. Opravdu bych tady mohl jmenovat spoustu dalších ( naposledy mi dva kolegové nabízeli na soutěži půjčit svůj model, abych mohl létat ).
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
vitousek píše:( naposledy mi dva kolegové nabízeli na soutěži půjčit svůj model, abych mohl létat ).
... tak pridám aj ja, rovnako sa Dalibor postavil k môjmu rozpadnutému motoru - s ponukou na zápožičku, že má jeden nevyužitý, kým mi ho v USA opravia. Klobúk dole.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
- vitousek
- Kontaktovat uživatele:
m2 píše:... tak pridám aj ja, rovnako sa Dalibor postavil k môjmu rozpadnutému motoru - s ponukou na zápožičku, že má jeden nevyužitý, kým mi ho v USA opravia. Klobúk dole.
Tobě se rozpadl Nojík ? Promiň, ale HURÁ , už nejsem první a jediný, koho to potkalo.
Rychlost, výška, myšlenka.Pro úspěšné létání je třeba mít alespoň dvě.
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
No ja nevim panove, ale zrovna ten Ciniburk se mi snazil pri zaletu hodit Trinity na zadech (mohu predlozit dukaz na videu). Ja vim ze Kevin Newton tak ty svoje F3Fka hazi, ale copak jsme nekde ve Walesu ?!
Ba ne, vsichni jmenovani maji spickove znalosti a vzdy byli ochotni se o ne se mnou podelit.
Ba ne, vsichni jmenovani maji spickove znalosti a vzdy byli ochotni se o ne se mnou podelit.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
vitousek píše:Tobě se rozpadl Nojík ? Promiň, ale HURÁ...
žily mi to netrhá, hlavne, že som sadol bez poškodenia lietadla. sezóna je aj tak v ťahu, tak teraz skúšam serióznosť a starostlivosť nojmotorzu o platiaceho zákazníka (a nie o sponzorovaného pretekára). zatiaľ to majú v záručnej oprave vyše 5 týždňov na stole doma v San Diegu a stav je "there will be some delay as I have many other customer motor's to repair"... potešiteľné je, že na moju otázku, že čo je s tým, aspoň odpísali. úprimne povedané, ani som to nečakal. ale zdá sa, že opravujú jak' diví, na Slovensku by už boli cez zákonnú dobu pre záručnú opravu, oni sami uvádzajú, že opravia do dvoch týždňov. spolu s tým znížením výkonového rejtingu ich motorov a výraznou nezhodou skutočných parametrov s publikovanými hodnotami, sa zrejme boria s nejakými, asi subdodávateľskými problémami.
no veď uvidíme, do jari snáď...
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72