Pošta z HobbyCity

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od sharkcom »

Já mám platinum a myslím, že to není o tom kolik peněz jsi tam nechal, ale kolik objednávek jsi udělal.
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
MichoCZ
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od MichoCZ »

Tak hásím, že balík z HK odletěl 13.10. a já ho doma přebral 16.10. Registred air mail. Takže docela luxus. Škoda jen, že to leželo takovou dobu na poště v té Číně. Balík měl 750g a udanou cenu cca 35$.
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od gamer007 »

Taky by mě zajímalo jak to je s tím platinem. Dostal jsem ho přibližně u 1000USD a asi 15té objednávky. Těd už tam mám 23 objednávek a utraceno okolo 1500USD. Je jěště nějaký další stupen? Taky jsem slyšel že se dá dostat body za popisy a videa ke zboží, je to tak?
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
MichoCZ
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od MichoCZ »

Asi to víš, ale pokud dáváš k objednanému zboží komentáře tak za to dostaneš cent. Jestli to vede i k rychlejšímu získání platina těžko řict.
Jezevec
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Jezevec »

Já dostal platinum po 9. objednávce (celková útrata byla přes $618). Mám takový pocit, jestli tam nehraje roli taky frekvence objednávek...
Brodhaq

clo/dph

#66 Příspěvek od Brodhaq »

Jaké máte zkušenosti se clem a placením DPH u nás? Předpokládám že když Vás nenachytaj tak to normálně příjde domu, ale co když si toho všimnou? Příjde domu složenka, nebo jak?
Dr.LuckyLuke
Kontaktovat uživatele:

#67 Příspěvek od Dr.LuckyLuke »

Když to vychytaj, tak Ti to přijde poštou jako dobírka, která bude ve výši celního dluhu + dph, co Ti vyměří. Žádná složenka předem nepřijde.
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Marek71 »

Alebo sa ešte može stať aj iná vec. Príde ti domov dopis od colníkov, aby si doložil (napr. výpisom z paypal, banky...), že tá suma čo je na balíku bola skutočne za ten balík zaplatená. Ak toto doložíš, balík ti pošlú. Stalo sa mi to u jedného balíku za cca. 100 USD, asi sa im tá suma nezdala.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Tom4

#69 Příspěvek od Tom4 »

zdravim, chcem sa spytat, pri objednavke z hobbycity v druhom kroku kde vypisujem svoje meno a adresu im nefunguje diakritika , mam vsetky udaje napisat bez nej?, a neviem co mam zadat pri "Customs Declaration" v odseku Parcel Contents(1) a v Declared Value (2) a predpokladam ze mam zadat gift. a ako doporucujete sposob platby, mam mastercard ale mozem aj cez paypal.
Dakujem
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od fidzi »

Tom4 píše:zdravim, chcem sa spytat, pri objednavke z hobbycity v druhom kroku kde vypisujem svoje meno a adresu im nefunguje diakritika , mam vsetky udaje napisat bez nej?, a neviem co mam zadat pri "Customs Declaration" v odseku Parcel Contents(1) a v Declared Value (2) a predpokladam ze mam zadat gift. a ako doporucujete sposob platby, mam mastercard ale mozem aj cez paypal.
Dakujem
Bez diakritiky, (1) To je fuk, dávám hobby parts. (2) Nevím jak je to na slovensku a gift. Platba přes PayPal.
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Tom4

#71 Příspěvek od Tom4 »

fidzi píše:
Tom4 píše:zdravim, chcem sa spytat, pri objednavke z hobbycity v druhom kroku kde vypisujem svoje meno a adresu im nefunguje diakritika , mam vsetky udaje napisat bez nej?, a neviem co mam zadat pri "Customs Declaration" v odseku Parcel Contents(1) a v Declared Value (2) a predpokladam ze mam zadat gift. a ako doporucujete sposob platby, mam mastercard ale mozem aj cez paypal.
Dakujem
Bez diakritiky, (1) To je fuk, dávám hobby parts. (2) Nevím jak je to na slovensku a gift. Platba přes PayPal.

dakujem, a ta deklarovana hodnota co vlastne znamena (DPH??) a kolko davate u vas v cechach?
Voodoo-cz

#72 Příspěvek od Voodoo-cz »

Tom4 píše:ta deklarovana hodnota co vlastne znamena (DPH??) a kolko davate u vas v cechach?

To je, jaka cena bude uvedena na baliku. V ČR je limit, do kdy je balik bez DPH 150 euro, na Slovensku to je ale myslim znacne min (20 euro, nebo tak nejak, urcite me nejaky kolega ze SR doplni).

Ja osobne vetsinou nastavuju procenta tak, aby to bylo v rozmezi 80 - 120 dolaru, ale je to spis osobni nastaveni. Mam ale pocit, ze na Slovensku ti od DPH nepomuze ani svecena voda...
Live smart, die happy...
Gllun
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od Gllun »

takže i když nakoupíš za třeba 200 doláču, tak si na balík necháš napsat 120$?? co když ti to potom zastaví celníci a budeš muset doložit papír z banky?
DX6i; Blade 400 3D; Super Zoom 4D
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=287&amode=
Obrázek
cernos
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od cernos »

EDIT...radši nic :)
Gllun
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od Gllun »

:lol: než si to stihl smazat, já to přečetl, takže máš smůlu :lol: :lol: :lol:

ale to přece potom nebude sedět cena (bálík - výpis) ... to ti potom asi napařej to DPH :?: za chvíli možná budu něco objednavat, tak at se vyhnu zbytečným komplikacím...
DX6i; Blade 400 3D; Super Zoom 4D
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=287&amode=
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“