Realne skusenosti s Hitec AURORA 9

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
Toxi

Realne skusenosti s Hitec AURORA 9

#1 Příspěvek od Toxi »

Moze niekto napisat realne skusenosti s touto RC vysielackou? Prosim ziadne dohady, nazory, konstalacie ci urivky z nejakych clankov. Podla vsetkeho sa vysielacka predava, tak ten kto uz ma s nou skusenost nech sa s nami podeli !!! Dakujem !
koko
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od koko »

Podivej se na MH. Je tam o ni vlakno
Krtek
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Krtek »

lítám ji už třetí měsíc a jsem spokojený. Na heliny naprosto dostačující, s letadly nemůžu sloužit.
Za tu dobu žádný problém. Zkoušel jsem sprasit elektroinstalaci, přijímač nalepil na stejnosměrný i střídavý motor. U reglu taky, vysílač jsem dal ke svíčkám benzinovýho auta. Nezarušil jsem to.
Za mě v pohodě, a za ty prachy :-)
Jo a je to jediné rádio na světě (pokud vím), které má telemetrii přímo v sobě. Už bez přídavných modulů se zobrazuje stav palubního napětí.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od arda1 »

Krtek píše:lítám ji už třetí měsíc a jsem spokojený.
Sakryš jsem někde napsal že ji máš už půl roku - takže všem co jsem neúmyslně uvedl v omyl omluva. :oops:
Krtek
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Krtek »

arda1 píše:
Krtek píše:lítám ji už třetí měsíc a jsem spokojený.
Sakryš jsem někde napsal že ji máš už půl roku - takže všem co jsem neúmyslně uvedl v omyl omluva. :oops:

seš mrtvej muž :-)

auroru 3 měsíc, system Hitec 2,4 (modul + přijímače) tu mám už přes rok. Tak to berem bajvoko v průměru :-)
petertn
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od petertn »

V ktorom tom mode vysielania to pouzivas? Dost sa popisalo o nejakych nedostatkoch a hlavne neobnovenia spojenia pri vypadku prijimaca.
Krtek
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Krtek »

petertn píše:V ktorom tom mode vysielania to pouzivas? Dost sa popisalo o nejakych nedostatkoch a hlavne neobnovenia spojenia pri vypadku prijimaca.

v modu NORMAL a nedostatek v načítání spojení jsem nezaznamenal. "Výpadek" jsem uměle vyvolal vypnutím rádia. Po zapntí se to načetlo hned, rychleji než při výpadku PCM.

O tom nespojení při výpadku se tu psalo v momentě, kdy jsem ji měl jako jedinej v ruce, a hodně se teoretizovalo. V momentě, kdy se dostala na trh se už o tom nepsalo :-)
Thomas.
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Thomas. »

Kde mas momentalne danou BODA antenu prijimace? Mela by me v brzke dobre prijit, tak abych se vymyslenim nemusel zdrzovat. Napadlo me pripaskovat ji u trex 600n na misto urcene pro prepinac (pod tim "nosem" s elektronikou), je to vhodne?
http://picasaweb.google.com/chladektomas
http://www.youtube.com/chladektomas
Krtek
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Krtek »

mám ve třech helinách přijímače vzadu a antenu chycenou na vzpěře ocasní trubky, takže neporadim :-(.
Krtek
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Krtek »

problém v Tvém umístění bych neviděl žádný,
Thomas.
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Thomas. »

Aha, tam ja ho u nitra nedostanu, a kablik asi nebude tak dlouhy, abych se s antenou dostal ke vzpere. Snad to vepredu nebude delat nejake problemy, urcite pak napisu jak to chodi.
http://picasaweb.google.com/chladektomas
http://www.youtube.com/chladektomas
Krtek
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Krtek »

všichni tady budou rádi za informace z provozu
JENDA01

#13 Příspěvek od JENDA01 »

Krtek píše:
petertn píše:V ktorom tom mode vysielania to pouzivas? Dost sa popisalo o nejakych nedostatkoch a hlavne neobnovenia spojenia pri vypadku prijimaca.

v modu NORMAL a nedostatek v načítání spojení jsem nezaznamenal. "Výpadek" jsem uměle vyvolal vypnutím rádia. Po zapntí se to načetlo hned, rychleji než při výpadku PCM.

O tom nespojení při výpadku se tu psalo v momentě, kdy jsem ji měl jako jedinej v ruce, a hodně se teoretizovalo. V momentě, kdy se dostala na trh se už o tom nepsalo :-)

Ahoj,

alespoň ubyla jedna bublina co tu pouštějí ty bojovníci :lol: -za jednu jedinou- splehlivou značku. 8) Přeji ti bezporuchový provoz a jak jsem se dozvěděl tak se připravuje modul k příjmači který bude snímat odebranou energii(jako to má duplex) to bude potom ještě hodnotnější.

Jenda
JCHonza
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od JCHonza »

2 Krtek: Jak je to s tou BODA antenou? Musi byt pripevnena k modelu za to telo aby se neuklepala? Predpokladam ze ano, ale vic by me zajimalo jestli musi byt odizolovana od vibravci. Treba u ty vzpery...mas ji tam pripevnenou na tvrdo jen nejakou stahovaci paskou nebo nebo mezi ni a tou vzperou musi byt nejaka pena jako u prijimace?
petertn
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od petertn »

este otazocka, ked je v mode normal tak ide cez dva kanaly ako Spektrum?
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“