http://www.telink.eu/cz-clanek-32.html tam něco otom píšou... ale z toho bych měl trošičku strach... Sice píšou že to v poho funguje ale přece jenom 6článek...
boZZda píše:klid. Je to ten motor, který si našel a jde! Nafotím a postnu.
No já nevim.Nevim jestli mam pravdu ,ale ten motor je stavenej na nejake napeti a otáčky a je postaven tak aby se z neho dostalo to nejlepší v rozmezí 8-15 V ne? Jasne je u nej napsane do 4 članku LIxx. A je rozdil jestli tam pouštim 15 nebo 23V .Pak si s otáčkama uplne jinde a jeho super vlastnosti taky. Neřikam že to nebude chodit ale pak jde o to jak to bude chodit...a jaka bude jeho životnost.
Pokud vam nekomu ten motor "píska" tak co juknout na ložiska ? A podle me vubec nevadi že se hřeje... To co tebe pali tak neni nebezpečne motoru...
Mam ten motor ve Sniprovi a letam ho s 6S Lipol. V pohode a v klidu, ma za sebou cca 400 letu a porad jede jako pila. Kamarad myslim, ze zkousel i 8S Lipol a sel.
boZZda píše:klid. tenhle motor už létá dost lidí jak na Protosu, tak i na Sniperu a OK. Výrobce mi to také schválil a tím to pro mě končí
TAk v tom případe je vše ok..ale to by mel vyrobce přeznačit data o motoru ,pač jinak si težce protiřečí...Tak pak dej vedet až budeš mit prvni poznatky...
Čau.
Tak mám zase problém s lipolkama Mám lipolky 6S UNI a zase se nafukujou!Čím to může být? Je pravda že jim dávám hoodně zabrat,ale snad nějaký lipolky to musej vydržet!!Zdá se mi že v motoru jsou už špatný ložiska(kvůli tomu se možná tak hodně hřej)a tak to třeba bere i víc z těch baterek?Už mě to štve!Díky za radu.
ËWRYBADY píše:No tak takhle je hlídám..Asi tak do 1800-2000mAh a jejich kapacita je 2200mAh.
To by mohl být ten problém, vylítávat 2000mAh je už dost na krev. Těch 1800mAh je hranice kterou bych rozhodně nepřekračoval, spíš bych lítal ještě o něco míň...
Taky jde o to jestli ty paky pořád mají 2200mAh, řekl bych totiž že spíš ne. Jaké napětí máš po dolítání? Mělo by to být mezi 3.7 a 3.8V na článek...
Když už se bavíte o baterkách je to moje první zima. Co mám s něma udělat... lipo 6s. Ztačí je pak nabít a nechat tak jo.... Já jen že byly dost drahé a nerad bych jim ublížil..
oskar 007 píše:Když už se bavíte o baterkách je to moje první zima. Co mám s něma udělat... lipo 6s. Ztačí je pak nabít a nechat tak jo.... Já jen že byly dost drahé a nerad bych jim ublížil..
Když je celou zimu nebudeš používat tak je vybij na 60% a nech je ležet ale jestli budeš občas chodit litat tak se knim chovej jak v létě