AXN Floater-Jet (hobbycity.com)

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
4401
Kontaktovat uživatele:

#181 Příspěvek od 4401 »

Dareba píše:No já tam zadávám to číslo CP819988631HK doufám že to je to správné :-) a píše mi to že takovou zásilku nezná.

První mail většinou označuje odeslání z velkoskladu a podání na poště, za pár dnů ti přijde druhý, kdy už opravdu fyzicky zásilka odešla z Číny a ty ji můžeš sledovat.

Klid, to dojde. Za den-dva to je v Čechách a ty pak budeš čekat na celníky. Jednou jsem čekal 3 týdny, než se vůbec ozvali a to nejsem vyjímka...
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#182 Příspěvek od RiMr »

Hmmm. to je dost divné... Kupoval jsem v HC desítky "balíčků" a podobné "obštrukce" jsem teda nikdy nezažil... To s tou Czech Republic, nějakým telefonováním... Platils to PayPalem?
Dareba

#183 Příspěvek od Dareba »

jo platil a bez problémů. Pak jsem čekal než bude Float na skladě :-). Konečně na mě došla řada a hned problémy :-). No snad už skončily a budou jen samé pozitiva. Už na to ero těším jak malý jarda. Magnety do zámků křídel mám jen to tam nalepit :-)
MichoCZ
Kontaktovat uživatele:

#184 Příspěvek od MichoCZ »

Pozor na ty magnety. Ty malinkaté kulaté 1mm se umí lámat když je moc rychle secvakneš. Hned jsem si dva rozbil:(
Dareba

#185 Příspěvek od Dareba »

mám festovní co se používají na přichycení sítěk na plastové okna :-) snad to půjde rozpojit. Slyšel jsem, že se používá do silnějšího větru do křídla ocelová tyčinka místo té origo. Máš s tím zkušenost?
MichoCZ
Kontaktovat uživatele:

#186 Příspěvek od MichoCZ »

Dareba píše:mám festovní co se používají na přichycení sítěk na plastové okna :-) snad to půjde rozpojit. Slyšel jsem, že se používá do silnějšího větru do křídla ocelová tyčinka místo té origo. Máš s tím zkušenost?

Jo to musí říct někdo kdo s tím už má zkušenosti. K těm magnetům, jsem myslel že máš ty z HC. V poslední objednávce jsem si je bral.
Dareba

#187 Příspěvek od Dareba »

no taky jsem na ně koukal ale pak jsem dostal ty z oken :-) jsou neuvěřitelně silné a malé. Navíc mají dírku takže když to zaliješ lepidlem už to neodděláš. Teď hlavně aby došlo letadlo
Dareba

#188 Příspěvek od Dareba »

Kams ty magnety nalepil nebylo by foto? Sice to je tady popsané ale rád bych viděl místo kde to je ověřené že drží. Stratit křídlo za letu bych nechtěl
4401
Kontaktovat uživatele:

#189 Příspěvek od 4401 »

Dareba píše:Kams ty magnety nalepil nebylo by foto? Sice to je tady popsané ale rád bych viděl místo kde to je ověřené že drží. Stratit křídlo za letu bych nechtěl

Křídlo za letu neztratíš.....

Nezapomeň upravit dorazy křídel v trupu, já je měl moc tlusté a zámek křídla do sebe nezacvaknul, chyběly tak 3mm.
Jak je to nové, tak to drží dobře, ale za čas se to "vychechlá" a už to moc nedrží, proto ty magnety.

Kde ty magnety dáš je asi celkem jedno, pokud je nebudeš mít nějaké těžké a moc vzadu, aby ovlivnily těžiště.
Dareba

#190 Příspěvek od Dareba »

Dobrá uvidíme. Viděl jsem je dokonce vlepené na trvalo .-). Do toho by se mi moc nechtělo. Dneska mi přišel druhý mail a po zadání kodu do sledování už mi to píše zásilka odeslána huráááá. Teď ještě aby mě to našlo :-)
Už se nemůžu dočkat
Dareba

#191 Příspěvek od Dareba »

Jak to je s tím sledováním zásilky. Mi to u české pošty ukáže jen, že byla zásilka odeslána, jinak nic. Myslel jsem, že to ukáže kde se zrovna balík nachází.
Dareba

#192 Příspěvek od Dareba »

Barvili jste někdo tenhle model? já to zkoušel balakrylem ale z toho lesklého povrchu se to loupe. Nevíte někdo jak na to?
malvin

#193 Příspěvek od malvin »

Tak už to éro mám konečně připravené k letu. Jen teď venku dost sněží. Lítali jste někdo ve sněžení? Voda v motoru mi dělá starosti, tak asi první let odložím :( Nebo si dělám zbytečné starosti? Nikde jsem tu o létání při sněžení nic nenašel.... Malv
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#194 Příspěvek od Rajny »

do motoru moc nenasnezi, horsi kdyz ho pak zapichnes, musis vyfoukat snih, spis bych se bal o vysilacku

ja mam teda obal na zimu, takze pohoda, dneska sem byl i kdyz snezilo
Dareba

#195 Příspěvek od Dareba »

tak ze sněhu v motoru bych měl obavy. Raději jsem se válel doma. Zkoušeli jste někdo sundat ten unašeč vrtule? Musí tam být nebo ho můžu bez obav sundat? Myslím tím to heblo s dvouma imbusákama.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“