Heli HK-450 z HC
- Kenny McCormick
Kenny McCormick píše:Blesk - to je vsetko? Neprisiel si na to, preci to ta plastova robila?
jojo kolega mi půjčil kovovou hlavu a je to úplně u něčem jiném.
Přesné a rychlé odezvy,listy drží stopu a hlavně žádné poskakování... třeba to jen byla shoda náhod že se sešlo několik dílů s takovou tolerancí že to spolu nedělalo dobrotu.
No kolegovia musim sa pochvalit, mam za sebou prvy drasticky pad s helinou
sice som mal aj treningovy kriz ale bol zjavne maly a moc ohybny, a tak po par sekundach vznasania konecne na otvoren priestranstve som isiel pristat ale helina sa naklonila na stranu, vrtula odsekla karbonovu tycku z treningoveho kriza a moja plastova hlava sa odlomila. Co sa ale cudujem je ze rotory ostali cele. Tak mi nezostava nic ine len nahodit hlinikovu hlavu ktoru na stastie mam uz doma...
- Kenny McCormick
Krtek mi jednou doporucil, prilepit trubku na rozhrani s domkem(samorejme se musi trochu ubrousit lak na trubce, aby lepidlo drzelo). Staci jen na jednom miste trosicku(aby to bylo pak rozebiratene), to lepidlo tam nema funkci slepeni, ale vytvori se tim jaka si zarazka.
Od te doby nemam s posouvanim trubky problem(mozna sem taky zacal vic dotahovat sroubky)
Od te doby nemam s posouvanim trubky problem(mozna sem taky zacal vic dotahovat sroubky)
AdamProg píše:Krtek mi jednou doporucil, prilepit trubku na rozhrani s domkem(samorejme se musi trochu ubrousit lak na trubce, aby lepidlo drzelo). Staci jen na jednom miste trosicku(aby to bylo pak rozebiratene), to lepidlo tam nema funkci slepeni, ale vytvori se tim jaka si zarazka.
Okej dakujem, skusim to. A sroubky zatahujeme jak sa da lenze oni len drzia ten domcek o ram a nie trubku o domcek...