Heli HK-450 z HC
-Aston-řekl: Okej dakujem, skusim to. A sroubky zatahujeme jak sa da lenze oni len drzia ten domcek o ram a nie trubku o domcek...
omyl, šroubky na levé straně drží levou půlku domku, a šroubky na pravé straně rámu dotahují pravou stranu domku k levé. Závity jsou defakto jenom v pravém domku a v levém jsou jenom díry skrz
omyl, šroubky na levé straně drží levou půlku domku, a šroubky na pravé straně rámu dotahují pravou stranu domku k levé. Závity jsou defakto jenom v pravém domku a v levém jsou jenom díry skrz
nahoru může, dolů musí
-Aston- píše:Okej dakujem, skusim to. A sroubky zatahujeme jak sa da lenze oni len drzia ten domcek o ram a nie trubku o domcek...
To je omyl, tak jak uz psal Zbynass1.
Jen bych upresnil, ze v domcich jsou trubicky(sestihrane) se zavitem, ke kterym se bloky dotahuji, uz sem to tu nekomu maloval v nejakem malovatku:
popripade pokud to nefunguje: http://other.kruchina.cz/ocas.dwg .
Pri dotahovani je dobre postupovat jako treba u skutecneho motoru. To znamena dotahovat vse na stridacku a krizem(a nedotahvat sroub najednou, ale dotahovat ho postupne v nekolika cyklech), protoze by se ram mohl zkroutit a hlavne by ta trubicka mohla najet na doraz a mohla by se treba i strhnout(a to bez ehektu svirani trubky), kdyz by si dotahoval porad jen jednu stranu.
- Kenny McCormick
- Kenny McCormick
Stačí vyhodit držák baterky - horní plato. Motor se tam srtčí zespod a šroubky už se tam pak dostanou snadno, jo a pozor na motrek, ono to někdy není na první pohled patrné, ale pokud jsou v motoru 4 díry pro uchycení tak se stává že má jeden pár rozdílnou rozteč než ten druhý a hoši pak tráví dlouhé zimní večery laborecemi nad tím jak že tam ten motor kurňa vlastně sedne 
nahoru může, dolů musí
Našel jsem docela povedený video HK 450-ky.Bude to asi hodně dlouhá cesta než se ho naučím aspoň takhle ovládat 
Black píše:Našel jsem docela povedený video HK 450-ky.Bude to asi hodně dlouhá cesta než se ho naučím aspoň takhle ovládat
Co blázníš, vždyť s tim skoro nic nedělá, krom úhledných osmiček - pár měsíců tréningu a uděláš lepší sestavu
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
Skoro bych vsadil boty že tam má Telebee gyro
neříkám že nějaky high level, ale na zádech to lítal celekem s jistotou bych řekl. Taková pohodka až to dotáhnu na stejnou úroven dám vědět.
edit
2 Hali: až budeš lítat dej vědět, jsem denně ve F-M v práci, v létě jsem občas lítal na letišt v Bašce, mohli by jsme někdy polítat.
edit
2 Hali: až budeš lítat dej vědět, jsem denně ve F-M v práci, v létě jsem občas lítal na letišt v Bašce, mohli by jsme někdy polítat.
nahoru může, dolů musí
-
Hali
- Kontaktovat uživatele:
Zbynass1 píše:Skoro bych vsadil boty že tam má Telebee gyroneříkám že nějaky high level, ale na zádech to lítal celekem s jistotou bych řekl. Taková pohodka až to dotáhnu na stejnou úroven dám vědět.
edit
ok. snad se domluvime. Ja se stavbou nespecham pekne vsechno pomalicku a precizne jak se jenom u ciny da
v basce za prasecekem sem se parkrat byl podivat ale bez letadla, jenom na kole. V heli sem zacatecnik takze uvitam jakoukoli pomoc
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]