DX6i a FMS simulator

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Zpráva
Autor
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#31 Příspěvek od rampa_mckvak »

Tak dneska náš mladej (6 let) zjistil, že jsem znovu nainstaloval FMS a hned chtěl lítat. Já mu řekl, že ho to nebude bavit. On tvrdil své a tak jsem mu uvolnil židli :D . Po 5minutách začal měnit letadlo za letadlem a zhruba po 10minutách řekl: "MÁŠ PRAVDU". Dalších půl hodiny lítal na Fénixu... :wink:
Co neubrzdíš neukecáš.
Arx
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Arx »

ME píše:
P.S.Na klávesnici se dají jezdit i formule. Jenom to nezkoušej v reálu. :lol: :lol:

To ze sebe děláš vola schválně, nebo tě baví nasírat lidi? Colino, Colino.... :roll:
Tak teda dobře, já vám na to letiště chodit budu, ale běda vám, běda vám! jestli mi to nepude!
Rotvík

#33 Příspěvek od Rotvík »

Arx píše:
ME píše:
P.S.Na klávesnici se dají jezdit i formule. Jenom to nezkoušej v reálu. :lol: :lol:

To ze sebe děláš vola schválně, nebo tě baví nasírat lidi? Colino, Colino.... :roll:
Ale no táák,jen trocha nadsázky. :D Navíc na tom něco je :) :)
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od RadimHnilica »

Arx píše:
ME píše:

Ale no tak hlavně klídek.Prostě nemáš pravdu tak se nečil.
Radim
ME

#35 Příspěvek od ME »

Arx píše:To ze sebe děláš vola schválně, nebo tě baví nasírat lidi? Colino, Colino.... :roll:

Když jsem Ti nabízel "cvičnou" verzi AFPD, tak jsi se zase až tak nečílil. Pořád nějaký problém. Tak ji nemáš. Lítej na FMS. :mrgreen:
Arx
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Arx »

ME píše:
Arx píše:To ze sebe děláš vola schválně, nebo tě baví nasírat lidi? Colino, Colino.... :roll:

Když jsem Ti nabízel "cvičnou" verzi AFPD, tak jsi se zase až tak nečílil. Pořád nějaký problém. Tak ji nemáš. Lítej na FMS. :mrgreen:

A vzal jsem si jí od tebe? nevzal. Popravdě mě trochu zaráží to tvoje samaritánství - ty si koupíš origoš za šestku a následně si zřídíš palírnu za účelem rozesílání bezplatnejch kopií lidem který si v životě neviděl? Opravdu podivné....
Já bych se skoro vsadil, že originál si nikdy neviděl ani z rychlíku. :wink: :lol:
Tak teda dobře, já vám na to letiště chodit budu, ale běda vám, běda vám! jestli mi to nepude!
ME

#37 Příspěvek od ME »

Pokud chceš vidět origo prosím:
http://img134.imageshack.us/img134/5369/pb030017h.jpg

A už nepiš nevhodné věci. Samaritán nejsem, ale nesnáším vyjebávače, to mi věř. A to Ty jsi. Mám i verzi 1.8.... Ale pro Tebe ne, nepužívám ji. Je hodně ořezaná. Ale je o hodně lepší než FMS.

Takže brzdi. Když něco chci, vždy platím. Na rozdíl od Tebe. Už to tu dlouho valíš, hlavně získat něco zadara. Ode mě jsi nezískal nic a ani nezískáš. Pokud si neumíš poradit, tak nepiš sem. Píšeš už dlouho. Ale výsledek je asi jedna velká nula. Stačí? :cry: :cry: :cry:
Arx
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Arx »

ME píše:Pokud chceš vidět origo prosím:
http://img134.imageshack.us/img134/5369/pb030017h.jpg

A už nepiš nevhodné věci. Samaritán nejsem, ale nesnáším vyjebávače, to mi věř. A to Ty jsi. Mám i verzi 1.8.... Ale pro Tebe ne, nepužívám ji. Je hodně ořezaná. Ale je o hodně lepší než FMS.

Takže brzdi. Když něco chci, vždy platím. Na rozdíl od Tebe. Už to tu dlouho valíš, hlavně získat něco zadara. Ode mě jsi nezískal nic a ani nezískáš. Pokud si neumíš poradit, tak nepiš sem. Píšeš už dlouho. Ale výsledek je asi jedna velká nula. Stačí? :cry: :cry: :cry:

Neboj se, za dara nechci nic a už vůbec ne nic nelegálního. Ta tvoje fotka má dokazovat co? Myslím že ty bany, co jsi tady dostal dokazujou ryzost tvojí povahy. :lol: Měj se.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#39 Příspěvek od rampa_mckvak »

FMS je zadara = super
Phoenix, Aerofly, RF jsou od 3000 do 7000 (?) = to nechceš
Tak tohle by ti snad mohlo vyhovovat. Ovšem poměr výkon cena neznámá. Vlastně známá je jen cena http://www.mscomposit.com/elektronika/rc-simulatory/3-d-flight-simulator-software.html?lang=cz#userreviews
Tohle je už ale předražený, ale jen pro infohttp://www.reichard.cz/eshop/product_info.php?cPath=327&products_id=4074&osCsid=adb243310fe73672159f3b4959de71f6
Nebo prubni tenhle. Asi ti bude vyhovovathttp://www.preflightsim.com/PFDNLOAD.htm
Co neubrzdíš neukecáš.
Arx
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Arx »

rampa_mckvak píše:FMS je zadara = super
Phoenix, Aerofly, RF jsou od 3000 do 7000 (?) = to nechceš
Tak tohle by ti snad mohlo vyhovovat. Ovšem poměr výkon cena neznámá. Vlastně známá je jen cena http://www.mscomposit.com/elektronika/rc-simulatory/3-d-flight-simulator-software.html?lang=cz#userreviews

Nejde o to, že bych to nechtěl prostě na to nemám a krást to nechci. A tohle, na co tady odkazuješ vypadá teda dost nedůvěryhodně, uvidíme až si to někdo koupí co na to řekne, ale já průkopník nebudu....

:D
ME

#41 Příspěvek od ME »

Arx píše:Neboj se, za dara nechci nic a už vůbec ne nic nelegálního. Ta tvoje fotka má dokazovat co? Myslím že ty bany, co jsi tady dostal dokazujou ryzost tvojí povahy. :lol: Měj se.

Abych nezapoměl, HW klíč s kabelem máš zde:
http://img405.imageshack.us/img405/7588/pb030001.jpg

Prostě jsi klasický český ojebávač. Argumenty nemáš. A laskavě se do mě neser. Nemám to rád. Ryzost mojí povahy je, si koupit. Ne ojebat. Ty koupit nechceš a ojebat chceš. Už kdysi platilo: někdo má, někdo nemá. Takže se zařaď do té druhé kategorie a nepiš nesmysly.
Arx
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od Arx »

Nejlepší bude, když celou tuhle debatu ukončíme. Nikam to beztak nevede. Už se to zvrhlo do osobních urážek - Colina, a jízlivosti - Rampa, a to nemám rád.
ME

#43 Příspěvek od ME »

To ovšem pravda není. Sim jsem Ti nafotil(origo), tak nevím co ještě chceš. Já vím co chceš. Rady a jak to udělat , aby jsi platit nemusel. Tak navytahuj kostlivce ze skříně. Urážet můžeš jen sám sebe. S holou zadnicí toho moc nenaděláš. Poradila Ti tu spousta lidí. Ovšem Tvoje reakce nejsou hodny jménu zkušeného debatéra. Chováš se jako zamindrákovaný fracek. A tu verzi 1.8... také mám. Jen Ti ji nedám. :wink: :lol: :lol: :lol:
Arx
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Arx »

ME píše:To ovšem pravda není. Sim jsem Ti nafotil(origo), tak nevím co ještě chceš. Já vím co chceš. Rady a jak to udělat , aby jsi platit nemusel. Tak navytahuj kostlivce ze skříně. Urážet můžeš jen sám sebe. S holou zadnicí toho moc nenaděláš. Poradila Ti tu spousta lidí. Ovšem Tvoje reakce nejsou hodny jménu zkušeného debatéra. Chováš se jako zamindrákovaný fracek. A tu verzi 1.8... také mám. Jen Ti ji nedám. :wink: :lol: :lol: :lol:

SZ
rampa_mckvak

#45 Příspěvek od rampa_mckvak »

Jízlivost - cha cha, cho cho, chi chi.
Ničím a nikým tady nepohrdám a ani neurážím :wink:
No nevím když 6leté dítě samo řekne, že fms za moc nestojí, protože má srovnání s lepším, tak to asi o něčem vypovídá i když to bere spíše jako hru a né simulátor na učení :wink:
Ende šlůs.
Co neubrzdíš neukecáš.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“