DX6i a FMS simulator

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Zpráva
Autor
Arx
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od Arx »

rampa_mckvak píše:Jízlivost - cha cha, cho cho, chi chi.
Ničím a nikým tady nepohrdám a ani neurážím :wink:
No nevím když 6leté dítě samo řekne, že fms za moc nestojí, protože má srovnání s lepším, tak to asi o něčem vypovídá i když to bere spíše jako hru a né simulátor na učení :wink:
Ende šlůs.

Nezlob se na mě, není to nic proti tobě ani nikomu jinýmu, ale jestliže šestiletý dítě ovládá v pohodě oba simulátory, znamená to buď to, že máš mimořádně nadaný, až zázračný dítě, nebo prostě ten lepší (dražší) simulátor je tak jednoduchej na ovládání že ho zvládne bez obtíží i běžný šestiletý dítě a v tom případě to není simulátor ale hra a za tu přece už z principu takovýhle peníze vyhodit nemůžu... :?:
Tak teda dobře, já vám na to letiště chodit budu, ale běda vám, běda vám! jestli mi to nepude!
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#47 Příspěvek od rampa_mckvak »

Dnes je už zcela běžné (jestli se to dá takhle napsat) že, hodně předškolních dětí zná nějaké to písmenko a číslici. PC jsou v řadě školkách běžným jevem, i ve školních družinách a domácnostech jak by smet. A pokud umí již pár písmenek a pamatuje si kde se v kterém koliv prográmku nachází příslušná ikona, nebo popisek, už není pro něj tak těžké si na to kliknout. Pro jeho lítání mu stačí vlastně (obrazně řečeno) 3 kliknutí. Start programu ze zástupce, změna éra a změna prostředí popřípadě zapnutí kouře a jeho změnu barvy. A pak už s páčkama kvedlá a kvedlá a kvedlá.
Ani mě nepřijde nic zázračného na tom, že si sám zapne tv, dvd a vše si to sám obsluhuje - pochopitelně vše po řádném souhlasu rodičů :wink:
Tak že to není o zázraku, ale chtění to dotyčného dítěte.
Ale abych to našeho jen "nevychvaloval". Zavázat si tkaničku u tepláků, nebo bot neumí - nechce :D

PS. Ještě takovej dodatek. Je přece úplně jedno jestli jde o hru, simulátor, cad, nebo dětský kreslící prográmek. Jde o to jestli ten dotyčný ho opravdu chce umět ovládat a udělá vše proto aby pochopil jeho řekněme filozofii ovládání a měl na paměti, že myš nemá jen jedno tlačítko a ty obrázky (ikony) a písmenka na monitoru tam nejsou jen pro okrasu.
Ale to už moc plácám a jsem mimo téma.
Co neubrzdíš neukecáš.
Arx
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Arx »

rampa_mckvak píše:Dnes je už zcela běžné (jestli se to dá takhle napsat) že, hodně předškolních dětí zná nějaké to písmenko a číslici. PC jsou v řadě školkách běžným jevem, i ve školních družinách a domácnostech jak by smet. A pokud umí již pár písmenek a pamatuje si kde se v kterém koliv prográmku nachází příslušná ikona, nebo popisek, už není pro něj tak těžké si na to kliknout. Pro jeho lítání mu stačí vlastně (obrazně řečeno) 3 kliknutí. Start programu ze zástupce, změna éra a změna prostředí popřípadě zapnutí kouře a jeho změnu barvy. A pak už s páčkama kvedlá a kvedlá a kvedlá.
Ani mě nepřijde nic zázračného na tom, že si sám zapne tv, dvd a vše si to sám obsluhuje - pochopitelně vše po řádném souhlasu rodičů :wink:
Tak že to není o zázraku, ale chtění to dotyčného dítěte.
Ale abych to našeho jen "nevychvaloval". Zavázat si tkaničku u tepláků, nebo bot neumí - nechce :D

PS. Ještě takovej dodatek. Je přece úplně jedno jestli jde o hru, simulátor, cad, nebo dětský kreslící prográmek. Jde o to jestli ten dotyčný ho opravdu chce umět ovládat a udělá vše proto aby pochopil jeho řekněme filozofii ovládání a měl na paměti, že myš nemá jen jedno tlačítko a ty obrázky (ikony) a písmenka na monitoru tam nejsou jen pro okrasu.
Ale to už moc plácám a jsem mimo téma.

Napsal jsi to hezky, téměř vyčerpávajícím způsobem, ale podstata o kterou mi šlo tam chybí. Nejde o klikání myší, nebo zapínání kouře, hlavně jde o to kvedlání a tam už je mi poněkud podezřelý, že šestiletý dítě s tím nemá u programu jehož účelem je co nejvěrnější simulace ovládání modelu letadla žádný problémy.
Tak teda dobře, já vám na to letiště chodit budu, ale běda vám, běda vám! jestli mi to nepude!
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#49 Příspěvek od rampa_mckvak »

Problém a problém. Dítěti je tak nějak jedno, že je to simulátor. Jemu jde hlavně o zábavu. Nepsal jsem, že lítá bez problémů. 100x spadne, ale nevzdává to :D A když spadne po 101 vymění letouna a jede znova. Dítě se nejlépe učí hrou. Ví kde je na vysílajdě plyn, křídélka, výškovka, směrovka a podvozek. Neřeší jak který prvek zvládnout co nejpřesněc. Prostě lítá - hraje si.
Na netu jsem viděl prcka japončíka jak lítá s vrtulníkem. Hold se to naučil.
Mladej v letě vylítal 2 baterky s ES bez větších problémů. Další den si byl už moc sebejistej a dělal plno chyb, tak jsem ho vzal raději na kabel. Na simu si nikdo moc nepřipouští těch rozbitých tisíců a tisíců.
Asi moje odpověď ti zase neuspokojila tak na závěr alespoň malá ukázka i když s vrtulníčkem co lítá tak nějak sám to jde. A takovejch na světě je :wink:
Co neubrzdíš neukecáš.
Metalius

#50 Příspěvek od Metalius »

Starej Rampa má pravdu. Mladej Rampa to opravdu zvládá, jak na letišti tak na simu. Děti se rychle učí. Nezáleží jestli mu je šest nebo dvanáct.
Prošel jsem si tohle vlákno a můj závěr je takovej, že ty si žádnej sim prostě nechceš koupit a pořád jenom o tom plácáš. Jednou zprava potom zleva atd atd.
Taky jsem se dost dlouho rozmýšlel (cca.1/2 roku), než jsem si Phenixe letost na výstavě koupil. Prostě se musíš spokojit s českejma (předraženejma) cenama. Oželel jsem ledadlo a koupil simulátor.
Chci - nemám - šetřím,
nešetřím - nic nemám,
Chtěl bych tohle, tohle, támhleto - určím si priority.
Stačí se jenom rozhodnout. Nic víc nic míň. :wink:

PS. Člověk si taky musí uvědomit jestli to opravdu potřebuje nebo jenom chce.
Arx
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od Arx »

No vždyť já už jsem to chtěl ukončit, ale Rampa zase přidal něco k dobru, mě to nedalo.... :lol: Takže končím, nakonec se stejně musím rozhodnout sám, co je pro mě nejlepší. KONEC!
Metalius

#52 Příspěvek od Metalius »

Tak tak. Zazvonil zvonec a pohádky je konec.
rampa_mckvak

#53 Příspěvek od rampa_mckvak »

Arx píše:No vždyť já už jsem to chtěl ukončit, ale Rampa zase přidal něco k dobru, mě to nedalo.... :lol: Takže končím, nakonec se stejně musím rozhodnout sám, co je pro mě nejlepší. KONEC!

Třeba máme něco společného. A to, že každej musíme mít poslední slovo :lol: :lol: :lol:
KONEC
Co neubrzdíš neukecáš.
Arx
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Arx »

Jinak ještě aby řeč nestála... :lol: Původně to vlákno bylo o připojení DX6i k FMS. Celý se to zvrhlo až v momentu, kdy JKolina (ME) napsal, že FMS je - cituji: "na hovno". Já ho začal obhajovat, a to jsem neměl.... :lol: :lol:
Nakonec se to celý zdeformovalo tak, že to vypadá, že jsem vlastně chtěl poradit, co si mám pořídit za simulátor. A ještě k tomu vyzkoušení. Opravdu neznám nikoho, u koho bych si to mohl vyzkoušet. Na letiště nás chodí asi pět, a spíš starší chlapi a jedinej o kom vím, že má nějakej simulátor je čtrnáctiletej kluk. Musím se ho zeptat, co má. Jinak nevím o žádným kamenným obchodě, kde by bylo možný si to vyzkoušet, jestli vy jo, tak sem s ním!
ME

#55 Příspěvek od ME »

Pokud ještě můžu, chtěl bych odpovědět.
Nevytahuj kostlivce. Tvoje poslední SZ se týkala už i mého psa. Takže asi normální nejsi.
To, že chceš najaký simulátor, víme všichni. To, že jsi psal, že jsou drahé také víme všichni. To, že nevíš , v čem se liší, pravdu máš. Pokud ho nemůžeš vyzkoušet. To, že jsem Ti bláhově chtěl poslat cr verzi AFPD, také pravda je. Bylo to 24.10.2009. Protože jsem blb , a chtěl jsem Ti něco dát já zadara. Ještě 26.10.2009 jsi mi psal, ale měl jsi výhrady, zda tam něco vůbec půjde. Proto jsem Ti nic neposlal a ani nepošlu. Veřejně se k tomu přiznávám. Nakonec jsi mě označil za paliče. Foto origo verze včetně kabelu jsem Ti poslal. Tu používám já. Tu jsem si zaplatil. Cca 5 klacků. A, že do toho všeho ještě přidáš pochybnosti o IQ dětí někoho jiného, mluví samo za sebe.
Takže se raději vyrovnej sám se sebou. Měl jsem tu problémy s ardou, ale ty jsou vyřešeny. S Tebou to nemělo nic společného. Ty už další argumentaci nemáš, proto volíš -jkolina. Buď budeš létat FMS( a to stojí opravdu za hovno), nebo hold zaplatíš. Ale to se Ti pořád nechce.

Měj se dobře.
Arx
Kontaktovat uživatele:

#56 Příspěvek od Arx »

ME píše:Pokud ještě můžu, chtěl bych odpovědět.
Nevytahuj kostlivce. Tvoje poslední SZ se týkala už i mého psa. Takže asi normální nejsi.
To, že chceš najaký simulátor, víme všichni. To, že jsi psal, že jsou drahé také víme všichni. To, že nevíš , v čem se liší, pravdu máš. Pokud ho nemůžeš vyzkoušet. To, že jsem Ti bláhově chtěl poslat cr verzi AFPD, také pravda je. Bylo to 24.10.2009. Protože jsem blb , a chtěl jsem Ti něco dát já zadara. Ještě 26.10.2009 jsi mi psal, ale měl jsi výhrady, zda tam něco vůbec půjde. Proto jsem Ti nic neposlal a ani nepošlu. Veřejně se k tomu přiznávám. Nakonec jsi mě označil za paliče. Foto origo verze včetně kabelu jsem Ti poslal. Tu používám já. Tu jsem si zaplatil. Cca 5 klacků. A, že do toho všeho ještě přidáš pochybnosti o IQ dětí někoho jiného, mluví samo za sebe.
Takže se raději vyrovnej sám se sebou. Měl jsem tu problémy s ardou, ale ty jsou vyřešeny. S Tebou to nemělo nic společného. Ty už další argumentaci nemáš, proto volíš -jkolina. Buď budeš létat FMS( a to stojí opravdu za hovno), nebo hold zaplatíš. Ale to se Ti pořád nechce.

Měj se dobře.

Já s tebou žádnej problém nemám, pokud se chováš normálně a nevyhledáváš konflikty, tak je všechno v pořádku. 26.10.2009 jsem ti pouze odpovídal na SZ, což neznamená že jsem to po tobě někdy chtěl. Kdyby,jo asi bych ti to napsal, ale to jsem neudělal. Ničí IQ jsem nezpochybňoval, zpochybňoval jsem kvalitu simu a ty to víš. Jenom sem taháš věci který s tebou nemaj nic společnýho, to byla reakce na Rampu, a on jistě dobře chápe jak jsem to myslel. Měj se taky dobře, tímto DEFINITIVNĚ končím toto téma, pokud máš něco konkrétního k mojí osobě, tak mi to napiš do SZ, ať tady nezasíráme zbytečně fórum blbostma, který nikoho nezajímaj.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“