Mustang P-51D Parkzone

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lazariny
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Lazariny »

Chci se zeptat , myslíte si že to uveze 225 gramovou 3s Lipo ? Mám je ve větroni a nechce se mi kupovat menší baterie.. Ale asi budu muset :-) Díky za jakékoliv info.
Lazariny
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Lazariny »

Lazariny píše:Chci se zeptat , myslíte si že to uveze 225 gramovou 3s Lipo ? Mám je ve větroni a nechce se mi kupovat menší baterie.. Ale asi budu muset :-) Díky za jakékoliv info.

Nikdo žádné informace.... :o
Kovboj

#33 Příspěvek od Kovboj »

Lazariny píše:
Lazariny píše:Chci se zeptat , myslíte si že to uveze 225 gramovou 3s Lipo ? Mám je ve větroni a nechce se mi kupovat menší baterie.. Ale asi budu muset :-) Díky za jakékoliv info.

Nikdo žádné informace.... :o

No zvedneš tím letovku z nějakých 700 na 800 gramů. To se mi zdá jako celkem dost, letovým vlastnostem tím rozhodně nepomůžeš.
Lazariny
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od Lazariny »

No tak to vím taky že tím zvednu hmotnost...... :idea: Spíš to bylo směřováno zda by mi někdo kdo tento model má nenapsal s jakýma AKu létá popř.zda někdo takto těžkou AKU tam přímo nemá!
adam007

#35 Příspěvek od adam007 »

Lazariny píše:No tak to vím taky že tím zvednu hmotnost...... :idea: Spíš to bylo směřováno zda by mi někdo kdo tento model má nenapsal s jakýma AKu létá popř.zda někdo takto těžkou AKU tam přímo nemá!

Ahoj ty chalan mudrý,ja som s dědíny a my tu mame enom barériu z traktooora a ta tam nevlééze tak nemam šajnu ani neznam toho tveho eroplana tak dobře jak řikam do řiti :wink:
Lazariny
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Lazariny »

adam007 píše:
Lazariny píše:No tak to vím taky že tím zvednu hmotnost...... :idea: Spíš to bylo směřováno zda by mi někdo kdo tento model má nenapsal s jakýma AKu létá popř.zda někdo takto těžkou AKU tam přímo nemá!

Ahoj ty chalan mudrý,ja som s dědíny a my tu mame enom barériu z traktooora a ta tam nevlééze tak nemam šajnu ani neznam toho tveho eroplana tak dobře jak řikam do řiti :wink:

Ještě že jsi mi tohle napsal,byl bych jinak v koncích :lol:

A nejsi ty zlatý adam.... :?:
pikus 1
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od pikus 1 »

adam007 píše:

No nato že máš tři příspěvky a setovku od Pelikána tak z tebe padaj velký moudra nebo H z tý řiti
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
adam007

#38 Příspěvek od adam007 »

Lazariny píše:
adam007 píše:

Ještě že jsi mi tohle napsal,byl bych jinak v koncích :lol:

A nejsi ty zlatý adam.... :?:

No jasan,že jo :wink: ,jak jde modelářskej život Ty starej pilote? :lol:
Lazariny
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Lazariny »

No nazdar,já jsem si říkal že seš to ty :-)
Papajik
Kontaktovat uživatele:

Jaký motor a uchycení motoru.

#40 Příspěvek od Papajik »

Zdravím všechny,dostal jsem tento model Mustangu k Vánocům ve verzi ARF a teď řesím jaký motor do něj.Myslel jsem motor Turnigy TR35-30 1100kV s uchycením na zadní montáž na montážní kříž ale po přeměření děr na uchycení motoru na modelu nesedí s rostečí děr na montážním kříži.Moje první otázka teda zní jakpak jste to vyřešily Vy?Druhá otázka zní,pokud je motor Turnigy moc silný dal bych tam TR28-30 ale ten má hřídel o průměru 3mm a já mám v setu modelu už vrtuli s kuželem a unašečem na hřídel 4mm.Opět by mě zajímalo jak jste to vymysleli ba Vašem modelu.předem všem díky za odpovědi.
volente
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od volente »

Ten motor má jednu rozteč děr větší a jednu menší, stejně tak kříž. Pootoč o 90 stupňů a určitš tam půjde. A příště 2x měř.
F 104 je můj sen
pikus 1
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od pikus 1 »

Co ti nesedí motor na kříž nebo kříž na model?
Nějak jsem to nepobral...
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
StanleyT28
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od StanleyT28 »

http://stanrcflyer.rajce.idnes.cz/
Papajik
Kontaktovat uživatele:

Jaký motor a uchycení motoru.

#44 Příspěvek od Papajik »

Tak jsem prohledal internet a zjistil jsem že se ještě k tomuto modelu prodává motorové lože což ve verzi ARF nemám.Bez motorového lože mi nesedí montážní kříž na rozteče děr na modelu.
Kovboj

Re: Jaký motor a uchycení motoru.

#45 Příspěvek od Kovboj »

Papajik píše:Bez motorového lože mi nesedí montážní kříž na rozteče děr na modelu.

Bez lože ti nejenom nebudou sedět díly, ale hlavně ani nebudeš mít správnou polohu motoru...
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“