Mustang P-51D Parkzone
Lazariny píše:Lazariny píše:Chci se zeptat , myslíte si že to uveze 225 gramovou 3s Lipo ? Mám je ve větroni a nechce se mi kupovat menší baterie.. Ale asi budu musetDíky za jakékoliv info.
Nikdo žádné informace....
No zvedneš tím letovku z nějakých 700 na 800 gramů. To se mi zdá jako celkem dost, letovým vlastnostem tím rozhodně nepomůžeš.
Lazariny píše:No tak to vím taky že tím zvednu hmotnost......Spíš to bylo směřováno zda by mi někdo kdo tento model má nenapsal s jakýma AKu létá popř.zda někdo takto těžkou AKU tam přímo nemá!
Ahoj ty chalan mudrý,ja som s dědíny a my tu mame enom barériu z traktooora a ta tam nevlééze tak nemam šajnu ani neznam toho tveho eroplana tak dobře jak řikam do řiti
adam007 píše:Lazariny píše:No tak to vím taky že tím zvednu hmotnost......Spíš to bylo směřováno zda by mi někdo kdo tento model má nenapsal s jakýma AKu létá popř.zda někdo takto těžkou AKU tam přímo nemá!
Ahoj ty chalan mudrý,ja som s dědíny a my tu mame enom barériu z traktooora a ta tam nevlééze tak nemam šajnu ani neznam toho tveho eroplana tak dobře jak řikam do řiti
Ještě že jsi mi tohle napsal,byl bych jinak v koncích
A nejsi ty zlatý adam....
- pikus 1
- Kontaktovat uživatele:
adam007 píše:Lazariny píše:No tak to vím taky že tím zvednu hmotnost......Spíš to bylo směřováno zda by mi někdo kdo tento model má nenapsal s jakýma AKu létá popř.zda někdo takto těžkou AKU tam přímo nemá!
No nato že máš tři příspěvky a setovku od Pelikána tak z tebe padaj velký moudra nebo H z tý řiti
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
Lazariny píše:adam007 píše:Lazariny píše:No tak to vím taky že tím zvednu hmotnost......Spíš to bylo směřováno zda by mi někdo kdo tento model má nenapsal s jakýma AKu létá popř.zda někdo takto těžkou AKU tam přímo nemá!
Ještě že jsi mi tohle napsal,byl bych jinak v koncích
A nejsi ty zlatý adam....
No jasan,že jo
Jaký motor a uchycení motoru.
Zdravím všechny,dostal jsem tento model Mustangu k Vánocům ve verzi ARF a teď řesím jaký motor do něj.Myslel jsem motor Turnigy TR35-30 1100kV s uchycením na zadní montáž na montážní kříž ale po přeměření děr na uchycení motoru na modelu nesedí s rostečí děr na montážním kříži.Moje první otázka teda zní jakpak jste to vyřešily Vy?Druhá otázka zní,pokud je motor Turnigy moc silný dal bych tam TR28-30 ale ten má hřídel o průměru 3mm a já mám v setu modelu už vrtuli s kuželem a unašečem na hřídel 4mm.Opět by mě zajímalo jak jste to vymysleli ba Vašem modelu.předem všem díky za odpovědi.
- StanleyT28
- Kontaktovat uživatele:
http://astramodel.cz./manualy/parkzone/ ... ustang.pdf Tady je k němu malá recenze...
http://stanrcflyer.rajce.idnes.cz/
Jaký motor a uchycení motoru.
Tak jsem prohledal internet a zjistil jsem že se ještě k tomuto modelu prodává motorové lože což ve verzi ARF nemám.Bez motorového lože mi nesedí montážní kříž na rozteče děr na modelu.
Re: Jaký motor a uchycení motoru.
Papajik píše:Bez motorového lože mi nesedí montážní kříž na rozteče děr na modelu.
Bez lože ti nejenom nebudou sedět díly, ale hlavně ani nebudeš mít správnou polohu motoru...