Parkmaster 3D od Multiplexu

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
wasulda
Kontaktovat uživatele:

Parkmaster 3D od Multiplexu

#1 Příspěvek od wasulda »

Ahoj, máte někdo zkušenosti s Parkmasterem od Multiplexu? Na videích z youtube lítá docela pěkně. Chtěl bych nějakýho EPP akrobata (vím, je tu vlákno, kde se to řeší) a Parkmaster se mi až na cenu docela líbí. Ještě uvažuji o Flash od RC factory. Halovku přímo nechcu, jelikož si chcu lítat i za malého větru.
Graupner Extra 300S 1,6m a OSMax .61 10ccm<br>
Svahový Tomahawk II<br>
QB-20, MVVS 3,5ccm
mho1
Kontaktovat uživatele:

Re: Parkmaster 3D od Multiplexu

#2 Příspěvek od mho1 »

wasulda píše:Ahoj, máte někdo zkušenosti s Parkmasterem od Multiplexu? Na videích z youtube lítá docela pěkně. Chtěl bych nějakýho EPP akrobata (vím, je tu vlákno, kde se to řeší) a Parkmaster se mi až na cenu docela líbí. Ještě uvažuji o Flash od RC factory. Halovku přímo nechcu, jelikož si chcu lítat i za malého větru.

Jednznačna odporúčam Flasha. Je odolnejší ako Parkmaster. Od Multiplexu mám Acromastra a viem o čom hovorím. Ten materiál postupne zmäkne a preslabí sa.
Mám aj Flasha a vetru sa nemusíš báť. Práve keď fúka vietor na letisku, tak benziňák odpočíva a ide do vzduchu Flash. Lieta nádherne všetky prvky a keď ho otočíš proti vetru a uberieš plyn, model stojí na mieste a točíš si ho ako chceš. Takže odporúčam Flasha.
han

#3 Příspěvek od han »

Já se přimlouvám za Parkmastera z těchto důvodů : všechny kormidla jsou na pantíky, serva jsou u kormidel,takže odpadá seřízování při změně teploty. Letový projev je podle motoru - na blbnutí kolem hlavy nebo na přesnou akrobacii, dobře drží stopu a krásně létá nožáky. Mohu srovnat s Flashem,kterého jsem vlastnil ale podotýkám ještě v době,kdy jsem neměl takové zkušenosti s akrobacií.
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“