Nebo budeš řídit zpátky?
Sraz mini, mikro heli na Rané už v sobotu 12.12. 2009
Takže já už jsem si naplánoval volno. Pojedu z Prahy 4, tak budu mít v autě volno, pokud by někdo potřeboval odvoz. S přespáním ale nepočítám.
Mám jen GAUI V2 a případně TRexe 450pro (jestli se tam s ním vejdu) - obojí bezpádlo.
Mám jen GAUI V2 a případně TRexe 450pro (jestli se tam s ním vejdu) - obojí bezpádlo.
Naposledy upravil(a) Rici dne čtv 12.11.2009 11:38, celkem upraveno 1 x.
Takže já bych to viděl asi takto. Toho 12. prosince mám zápočet v Praze ve škole v 9 hodin ráno. Počítám, že tak do 11hod. bych snad mohl dorazit do těch Dobroměřic a snad to tam najdu ten kulturní dům. Nicméně se mnou na ten zápočet jede i přítelkyně a vzal bych ji tam sebou.))snad to neni nějak na škodu. Předpokládaná výbava bude t-rex250,450PROa Blade msr plus nabíječky.))Snad bude stačit zásuvková výbava v sále. Už teď se velice těším byť nikoho z Vás zatím neznám.
Vašek z Klášterce.)
Vašek z Klášterce.)
lexlutor píše:Takže já bych to viděl asi takto. Toho 12. prosince mám zápočet v Praze ve škole v 9 hodin ráno. Počítám, že tak do 11hod. bych snad mohl dorazit do těch Dobroměřic a snad to tam najdu ten kulturní dům. Nicméně se mnou na ten zápočet jede i přítelkyně a vzal bych ji tam sebou.))snad to neni nějak na škodu. Předpokládaná výbava bude t-rex250,450PROa Blade msr plus nabíječky.))Snad bude stačit zásuvková výbava v sále. Už teď se velice těším byť nikoho z Vás zatím neznám.
Vašek z Klášterce.)
Vašku s energií počítám. Podle toho, kolik se Vás začíná hlásit, bude asi potřeba centrála
Jinak jsem dnes domluvil jednoho člověka, který se prodejem heli zabývá. Podle informací, které jsem dostal toho přiveze dost, takže si můžeme heliny osahat, místo koukání na obrázky na internetu. Já se ještě na jeden větší kousek chystám
freddix píše:blesk píše:sakra nikdo z moravy?
ahoj, tož já bych možná jel, su také z Moravy. Postižený jsem teprou půl roku, ale podíval bych se jak to vypadá. Cesta tak 350-400km, ale někdo by jim tam měl dovézt ten náš lék. Ještě ale na 100% nemůžu říct, jestli budu mít čas.
Morava se chystá!!! Paráda!!! Pokud by to vyšlo, a vzal jsi sebou ještě někoho do auta, tak by to nebylo tak drahý. Hlavně opatrně, ať ten "lék" dovezete v pořádku
freddix píše:blesk píše:sakra nikdo z moravy?
ahoj, tož já bych možná jel, su také z Moravy. Postižený jsem teprou půl roku, ale podíval bych se jak to vypadá. Cesta tak 350-400km, ale někdo by jim tam měl dovézt ten náš lék. Ještě ale na 100% nemůžu říct, jestli budu mít čas.
jako já s heli lítám nějak frekventovaně teprve 2měsíce po roční pauze.
ale tak snad by jsme se domluvili,ono se dá i vlakem,ale nechce se mi samotnému,tak autem kdyby jelo víc lidí... z VS bych sehnal ještě jednoho nadšence,chtělo by to tak 4 lidi.
Jo ještě technickou pro neznalé místní situace - pokud pojedete severem
doporučuji trasu Kobylisy - Nová Ves - Slaný - A třetím sjezdem (jakoby na Most Okolo Loun do Dobroměřic (Dojedete k Velke křižovatce) - date se doprava a pak ještě jednou doprava a v zatáčce po levé straně je Kulturní Dům s Hospodou kde předpokládám že bude akce probíhat.
Cestu po dálnici nedoporučuji protože mezi Ranou a Dobroměřicemi v současné době neexistuje a je ji třeba poměrně složitě (pro neznalé objet)
doporučuji trasu Kobylisy - Nová Ves - Slaný - A třetím sjezdem (jakoby na Most Okolo Loun do Dobroměřic (Dojedete k Velke křižovatce) - date se doprava a pak ještě jednou doprava a v zatáčce po levé straně je Kulturní Dům s Hospodou kde předpokládám že bude akce probíhat.
Cestu po dálnici nedoporučuji protože mezi Ranou a Dobroměřicemi v současné době neexistuje a je ji třeba poměrně složitě (pro neznalé objet)