Jaký materiál?

Všechno co se týká lehkých modelů, slow a parkflyerů.
Zpráva
Autor
dusi
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od dusi »

franc258 píše:a dá se z toho postavit celý éro? (trup, výškovka, směrovka, křídlo, potah křídla)

Skoro celou stavbu modelu máš tady
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
franc258
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od franc258 »

dusi píše:
franc258 píše:a dá se z toho postavit celý éro? (trup, výškovka, směrovka, křídlo, potah křídla)

Skoro celou stavbu modelu máš tady
dík. tak už vim jak stavět. je to totiž moje první éro co budu stavět.(elektro)
franc258
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od franc258 »

Kerberos píše:zkus se ještě v OBI podívat do oddělení tapet, tam maji Thermoplan, či tak nějak se to jmenuje. balík 4mm desek cca 399,-
jo a nevíš náhodou EAN?
franc258
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od franc258 »

dobrý už sem ho našel :roll:
wroum

#20 Příspěvek od wroum »

klasickej depron (bilej, bez vzorku) v nekolika tloustkach se prodava v Bauhausu v Pruhonicich. jestli si dobre pamatuju tak deska vychazi lehce pod 100 kc.
rollfree

#21 Příspěvek od rollfree »

Byl by prosim nekdo tak hodny a napsal sem EAN nebo jiny jednoznacny objednaci kod nejakeho dostupneho materialu (Depron, Thermoplan atd.) ?
Nejlepe nekdo, kdo to kupoval nedavno.
Neni pro me tak uplne snadne se do OBI, Hornbachu atd. dostat. Jenze nejhorsi je, ze kdyz uz jsem se do Brna dostal a obchody prosmejdil, tak vsude na me koukali, jako by spadli z jahody. Hledal jsem to v oddeleni tapet, plovoucich podlah atd. ale podle me to tam proste nemaji (tedy aspon v tom Brne). Vsude maji jenom zeleny Saarpor, ktery je bud v roli o tloustce 2mm (coz je moc malo), nebo v deskach drazkovany 5mm (tady by byla tloustka fajn, ale to drazkovani tomu dava mizernou pevnost).
Kdyby se nasla dobra duse a nejakou jednoznacnou identifikaci napsala (takovou, aby byla stravitelna pro damu na informacich, tedy EAN nebo jejich interni objednaci cislo), tak by se dalo telefonem zjistit, jestli ma smysl tam jet nebo je to predem ztraceny boj.

Diky moc predem.
rollfree
moje_ZoTa

#22 Příspěvek od moje_ZoTa »

Zdravim vsechny.
Minuly tyden (posledni tyden v srpnu) jsem kupoval nasledujici :
Brno Horbach - Termoplan 4mm regal mezi micharnou barev a ozdobnymi polystyrenovymi ozdobnymi listami, inzeruji to i v katalogu na strane 11 dole.
OBI Brno - extrupor 6mm deska za 99,- a extrupor 3mm deska 89,- nahore proti pultu na strihani zaclon je pres ulicku je bili sloup a u nej je zastrcena krabice, prodavaji po kusech. To zeleny z drazkami (2mm a 3mm) maji v regalu v prizemi hned proti sestupnymi jezdicimi schody (oddeleni plovoucich podlah), ale to jsem nekupoval.
Bauhausu v Brne Climapor desky nemaji vubec s seznamu, jen Climapor tapety. Divala se mi divcina primo do jejich objednacich seznamu a nic nenasla.
Jinak mam taky policeno na TICHOLET, ale bude bude to jeste chvili trvat, napred musim dostavet barak, zatim se bavim spis modelama na gumu a A3 vetronema.
Doufam ze info pomuze, taky jsem vyse uvedene matrose hledal kde se dalo.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od arda1 »

rollfree píše:Byl by prosim nekdo tak hodny a napsal sem EAN nebo jiny jednoznacny objednaci kod nejakeho dostupneho materialu (Depron, Thermoplan atd.) ?
3mm Extrupor EAN 3 250790 081124 za 89Kč
6mm Extrupor EAN 3 250790 081131 za 99Kč
79x 250 cm přepůlené v 1/2 delší strany. Takže 2 desky 79x125. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Pomalu a v hale“