Blade mSR by E-flite

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Pablo2

#166 Příspěvek od Pablo2 »

Pokud jde o Colibri tak je to výrobek firmy Nine Eagles , který se již delší dobu prodává jako Free Spirit Solo, později je vyráběn pro firmu Scorpio jako Scorpio 2-10 a nyní pod názvem Colibri. je to takřka dokolalá kopie Blade mCX od e-Flite až na upevnění baterie a setovou vysílačku. Firma Nine Eagles vyřešila upevnění baterie mnohem lépe než eFlite a také vysílačka je od Nine Eagles mnohem leší s geniálně vyřešeným přepínáním modu. Blade mSR je částečně odvozen od mCX a bohužel převzal od něho upevnění baterie a hnusnou setovou vysílačku.
Nine Eagles připravuje do prodeje nový typ jednorotoru odvozený od Free Spirit Solo pod názvem Free Spirit Solo PRO. Ten ale není kopií Blade mSR ale má jinak řešenou rotorovou část a vychází z Free Spiritu.
Podle letových zkoušek mSR a Free Spirit Solo PRO má být Solo podobně dobře ovladatelný jako mSR ale "divočjší".
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#167 Příspěvek od Gattor »

ViŤaak> zkus koupit 2 dalsi baterky, stejne bys je casem koupil. Pokud to nepomuze, tak je na rade motor.

Pablo2> ten Free Spirit Solo PRO ma byt take mikro? za kolik? vic neco vic?
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#168 Příspěvek od Gattor »

btw: kdyz byla rec o simulatorech, tak sice to neni simulator - ikdyz to o teto hre tvrdi, ale prvni vrtulnicek (svetle modry) se chova dost podobne jako msr. SW se jmenuje: RC helicopter indoor adventure.
Hraju na joypadu, ktery je hodne podobny vysilacce msr. Snad to rozjedete i na necem jinem, na klavesnici je to pochopitelne k prdu.
mancusco

Baterky

#169 Příspěvek od mancusco »

ViŤaak píše:

Kdyby měl někdo podobný problém na který zná řešení,prosím..Diky. :cry:

Řešení je objednat si jich na hobby plný pytel, i s poštovným za pár desetikorun, výdrž by měla být "jenom" 5 min místo 6 min, no nekupte to
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
ViŤaak

#170 Příspěvek od ViŤaak »

Mancusco- ty obědnáváš na HobbyKing.com?Jaké máš skušenosti,jak platíš a jaka je doba dodání.Skusil bych tam něco obědnat ale nemám int.bankovnictví ani jiné skušenosti s nákupem přes internet.Díky.
Pablo2

#171 Příspěvek od Pablo2 »

Gattor> Free Spirit Solo Pro je stejně velký jako Free Spirit Solo (Scorpio, Colibry). Je k vidění v prodejne RC Zona v Praze, mají tam 1 kus na ukázku. Cena má být zhruba shodná jako Solo, tedy necelých 2000 s vysílačkou a asi 1600 bez vysílačky. Lze samozřejmně použít vysílačky od Nine Eagles, tedy i od Scorpio 2-10 a Colibry. Za ty peníze to bude velmi pěkný vrtulníček.
mancusco

hobby

#172 Příspěvek od mancusco »

ViŤaak píše:Mancusco- ty obědnáváš na HobbyKing.com?Jaké máš skušenosti,jak platíš a jaka je doba dodání.Skusil bych tam něco obědnat ale nemám int.bankovnictví ani jiné skušenosti s nákupem přes internet.Díky.

na serveru to tady je již několikrát. Základ je karta s možností platit na internetu - banka by ti ji měla bez problémů vyměnit, byť za poplatek, pokud nemáš. Pak zřídit Paypal, vřele doporučuji, velmi jednoduché, pak jde zkušební platba, snad pár USD, ty ti přičtou k dobru, pak to je už tak jednoduché, že to svádí k nakupování pitomostí, viz třeba dealextreme. Dodávka několik dní, na jejich webu možnosti sledování objednávky, žádný problém, nakonec tam nakupuje mraky lidí.

Pokud ovšem nemáš kartu, je možné paypal ze svého účtu nadotovat, pokud ti jde ovšem řešíš jenom konkrétní platbu, tak to tam přijde cca za 3 dny. Ideální je tam šoupnout pár tisíc a z toho pak čerpat. Peníze je možné poslat zpátky na účet, pokud víš, že je již nepoužiješ. Je to bezpečné, ale proč někde nechávat ležet peníze.

Při platbě přes paypal ani nestačíš otevřít poštu a máš tam potvrzení i od prodejce, že má peníze
Blade MCX, Blade MSR, TORO 900, Super ZOOM 4D, FreeAir Mustang, Spirit 2 m, Yak Crack Spectrum DX6i
mancusco

Jeden nedostatek

#173 Příspěvek od mancusco »

Pablo2 píše:Gattor> Free Spirit Solo Pro je stejně velký jako Free Spirit Solo (Scorpio, Colibry). Je k vidění v prodejne RC Zona v Praze, mají tam 1 kus na ukázku. Cena má být zhruba shodná jako Solo, tedy necelých 2000 s vysílačkou a asi 1600 bez vysílačky. Lze samozřejmně použít vysílačky od Nine Eagles, tedy i od Scorpio 2-10 a Colibry. Za ty peníze to bude velmi pěkný vrtulníček.

nejde myslím využít Spektrum ani žádný jiný vysílač
ViŤaak

#174 Příspěvek od ViŤaak »

Mancusco-Díky, kartu mám Maestro Raiffeisen rakousko poněvadž tam pracuju.Ale mam ju tady pred sebou a skoumám jestli se to na ní dozvím zda s ní můžu platit přes int.Joo a PayPal musim aktivovat v mé bance?Promiň asi si teď říkaš odkud jsem spadl ale je to tak i v dnešní době nemám int.bankovnictví:-)Napravím.
Naposledy upravil(a) ViŤaak dne ned 15.11.2009 21:02, celkem upraveno 1 x.
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#175 Příspěvek od Gattor »

Pablo2> ale ty rozmery jsou jiny. Tusim, ze jsi psal, ze je stejne velky jako Colibry (nebo msr), ale to neni. Co jsem pochopil spatne?
mancusco

paypal

#176 Příspěvek od mancusco »

to Vittak: ne běž na paypal.com, registruj se, dej číslo karty a oni si to sami stáhnou, teď tu zkušební platbu, částku ti vrátí. Při platbě tě to směruje na tento server, tam jenom zadáš přihlášení a klik, je zaplaceno.

Na internetové kartě by mělo být na zadní straně číslo, já tam mám jedno 4-místné a jedno 3-místné, nevím proč, prostě tam má být číslo
ViŤaak

#177 Příspěvek od ViŤaak »

mancusco:
Moc ti dík za pomoc.Na mojí kartě zezadu mám jen vlastní podpis a žadne cislo.Zitra sjedu do banky a zaridim to.A pak hned zaridim PayPal a jeduuu.Doufám že mi nějakej hekr z japonska nevybílí konto:-))Dikecc.Mas to u mě.
mancusco

To Vittak

#178 Příspěvek od mancusco »

neměl by snad :D , proto máš ten paypal, oni pak ručí za platbu a při reklamaci si žádný prodejce nedovolí nereagovat, když to dáš přes ně. Ovšem přihlašovací údaje bych na paypal na web asi nedával :D , ale jde to často měnit, v tom je ten fígl
ViŤaak

#179 Příspěvek od ViŤaak »

Přihlašovací údaje bys tam nedával?a jak se tam mám přihlašovat po registraci.Pokud to funguje tak jak říkáš že každá platba mě odkáže na PayPal stránky kde se musím přihlásit a potvrdit to.Je na to nějakej fígl?
ViŤaak

#180 Příspěvek od ViŤaak »

Aha teď mi to asi docvaklo.Ty máš na mysli na jakejkoliv web nedávat osobní př.údaje.To je samozdřejmí:-))
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“