Elite

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
cernos
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od cernos »

to ME: jj Flash je moc moc dobrý letadlo. Než jsem ho koupil, tak jsem pokukoval právě po ELITE, kterýho jsem si po několika kolečkách kolem stánku va-models na ModelHobby 2009 pořídil. Chtěl jsem něco co vypadá jako letadlo, teda spíš co je prostorový :oops: Proti Flashi žádná výtka, je to výborný éro
steno1883

#47 Příspěvek od steno1883 »

ME píše:
cernos píše:...

Vrtuli Ti nedoporučím, neb ten motor neznám a ani nechci. Jen jsem se chtěl zeptat. Pokud máš Flash od Rc factory, tak mě zajímá ta koupě toho modelu. Důvod. Určitě jsi šel o krok zpět. :cry:
Klidně se s těmi motory seznam. Pro každodenní polítání jsou víc jak vhodné. S tím krokem zpět bych to taky viděl trochu jinak, protože oba zmíněné modely jsou kromě stejného materiálu neporovnávatelné.
ME

#48 Příspěvek od ME »

steno1883 píše:
ME píše:
cernos píše:...

Vrtuli Ti nedoporučím, neb ten motor neznám a ani nechci. Jen jsem se chtěl zeptat. Pokud máš Flash od Rc factory, tak mě zajímá ta koupě toho modelu. Důvod. Určitě jsi šel o krok zpět. :cry:
Klidně se s těmi motory seznam. Pro každodenní polítání jsou víc jak vhodné. S tím krokem zpět bych to taky viděl trochu jinak, protože oba zmíněné modely jsou kromě stejného materiálu neporovnávatelné.

Motory mám zatím jen AXI a PJS. Jediný cizokrajný je Waypoint v Jakovi.Pokud je to obdoba Extry Va, tak ta se s tím Jakem srovnávat nedá.Měl jsem ji. Jak je nesrovnatelně lepší. Ale je pravdou, že zase vypadá spíš jako letadlo(Elite).
pilnic

#49 Příspěvek od pilnic »

To Cernos: po troše létání s Minimagem pomalu plánuju další krok a hledám kandidáta. Horkým je Elite, protože chci směřovat k akrobacii. Takže by mě zajímalo, jestli a jak jsi to rozlítal a všechny tvoje poznatky. A určitě nejen mě....
Minimag Multiplex - RAY 2836/08
ELITE VA models - AXI 2217/16
YAK 55, RC Factory
Futaba 7C
cernos
Kontaktovat uživatele:

#50 Příspěvek od cernos »

Můj ELITE je stále ve fázi stavby. Už chybí jen podvozek a vrtule, ale momentálně stěhuju takže na to není moc času. A pak čekám na balíček z HK s vrtulema a dalším přijímačem. Všechno kolem stavby a záletu je/bude na mém webu. Jinak doporučuju stránky Jiřího Srby (díky Jirko), který mi byl tak nějak inspirací. Stavba je vskutku zábavná a čistá, díly na sebe perfektně pasují a letadlo vcelku vypadá velmi pěkně. Po záletu se ozvu, snad to stihnu během příštího týdne.
pilnic

#51 Příspěvek od pilnic »

Jojo, máš na webu supr fotky, budu to sledovat. Zajímají mě pocity a zkušenosti spojené s přechodem z cvičňáku. Ale koukám, ty už máš Flashe? Tak to bys mi to mohl vylíčit hned?? Já mám z toho trochu strach, ale zase věřím EPP :)
Tak držím palce, ať ti to jde od ruky.
YAK 55, RC Factory
Futaba 7C
pilnic

#52 Příspěvek od pilnic »

Tak vzhledem k tomu, že jsem už byl rozhodnutý a poměrně dost natěšený, tak dneska jsem už nevydržel a Elita koupil. Teď mám tady díly složené do finální podoby letadla na zemi už jsem fakt moc zvědav, jak tohle bude poletovat 8O . VOP a SOP jsou fakt slušný plácačky. No, teď to pomalu začnu dávat dohromady, bohužel nemám do toho ještě žádnou elektroniku, tu chci částečně řešit z číny, takže to asi bude chvíli trvat. Ale myslim, že mi zvědavost nedá klidu...
YAK 55, RC Factory
Futaba 7C
pilnic

#53 Příspěvek od pilnic »

A ještě bych poprosil o názor: co si myslíte o tomhle motoru, do Elita??
http://www.kostkamodelcentrum.cz/index. ... 808&styl=0
YAK 55, RC Factory
Futaba 7C
SuPa

#54 Příspěvek od SuPa »

opraveno
Naposledy upravil(a) SuPa dne čtv 12.11.2009 16:49, celkem upraveno 1 x.
SuPa

#55 Příspěvek od SuPa »

Mám od VA Extru.Třeba tě to pomůže. Motor mám tenhle http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=3883 , 25A regl a 3SP 2200mAh. Na křidýlkách HS 81, na VOP a SOP serva GWS Naro Pro.
pilnic

#56 Příspěvek od pilnic »

Díky za reakci. Já jsem to ještě hodil jako samostatné vlákno do Elektropohonu. Chtěl jsem to ještě dneska objednat, ale je to docela zapeklitá problematika...
Serva taky řeším, chtěl jsem vzít 4x HS 81, ty doporučuje i výrobce. Můžu se zeptat, proč máš vzadu ty GWS? Kvůli těm 6 gramům? Je to znát? Mají menší tah než HS 81, stačí to?
YAK 55, RC Factory
Futaba 7C
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Mirek12 »

mrkni mi do profilu na katanu .. ty serva jak je tam mám jsou protože jsem je měl doma,, jinka bych tam dal 4x HS81 a stačí..
pilnic

#58 Příspěvek od pilnic »

OK, tak to jsem rád, že v tom neni žádná magie. Zítra skočim k Peckovi pro HS 81 a je vyřízeno... Dík
YAK 55, RC Factory
Futaba 7C
SuPa

#59 Příspěvek od SuPa »

pilnic píše:Díky za reakci. Já jsem to ještě hodil jako samostatné vlákno do Elektropohonu. Chtěl jsem to ještě dneska objednat, ale je to docela zapeklitá problematika...
Serva taky řeším, chtěl jsem vzít 4x HS 81, ty doporučuje i výrobce. Můžu se zeptat, proč máš vzadu ty GWS? Kvůli těm 6 gramům? Je to znát? Mají menší tah než HS 81, stačí to?
Nic v tom nehledej, prostě byli při ruce.
pilnic

#60 Příspěvek od pilnic »

Potřeboval bych radu ohledně uchycení uhlíkového podvozku. Všichni ho tu doporučujete, ale nějak jsem nezachytil, jak ho tam máte přidělaný? Já to teďka zrovna řeším, tak abych neudělal nejakou pitomost. Jediné co mě zatím napadlo, je vlepit do břicha a té přepážky dvě hmoždinky a chytnout to na vruty. Ale neumím si představit, co to v top EPP udělá po pár přistáních?? A taky se mi zdají ty vruty dost těžké...
Máte nějakou radu??
YAK 55, RC Factory
Futaba 7C
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“