Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Podle mne žádnou budoucnost nemá. Každej web potřebuje nějaký kvalitní obsah aby návštěvníky upoutal. Důležitej je taky design, tenhle je předpotopní. Ale největším problémem je pro mne Ondrův pravopis. To se fakt nedá.
Panové, buďte na pozoru!!! Ondra Chládek se mi obratem pomstil okomentováním mého modelu v RC galerii... Jsem zdrcen a lituju, že jsem v tomhle vlákně cokoliv napsal.
Lukash píše:Panové, buďte na pozoru!!! Ondra Chládek se mi obratem pomstil okomentováním mého modelu v RC galerii... Jsem zdrcen a lituju, že jsem v tomhle vlákně cokoliv napsal.
Co bys čekal od 15letého kindra.
..:: Nemám rád kindersáky ::..
Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Lukash píše: Ondra Chládek se mi obratem pomstil okomentováním mého modelu v RC galerii...
Vitej v klubu. Ale Ondra z toho snad za par let vyroste.
A pokud ne, tak ho ceka velka kariera ve vysoke politice, tam jsou takoveto (a horsi) praktiky zcela bezne