Dalsia moja
negativna skusenost s copterX
Kupil som dva ks 450AE V2 /hlinik verzia/. Momentalne zostavujem druhy na carbon verziu SE a prisiel som na zaujimavu vec. V domceku hlavneho rotora je zle navrtana diera na hlavnu osku - a je aj dost volna. Javi sa to, akoby bol domcek ohnuty, ale este nebol vo vzduchu. Odporucam vsetkym majitelom coptera so toto
skontrolovat, pretoze ja som to mal na
oboch domcekoch. Je tu mala moznost, ze som prvy ohol sam pri pade, ale uz tomu neverim, po skusenostiach s hlavnymi oskami krivymi od vyroby. Skor som to prehliadol, kedze som kompletoval svoj prvy vrtas. Ked odmontujete listy, padla a roztocite motor na minimalne otacky, pri pohlade zhora /musite si byt isty, ze oska je OK/ je to jasne vidiet. Jednoduchym a lacnym riesenim je kupit za par supov nahradny domcek z HK, diera na osku je tesna a hlavne je rovny. Vyskusany. Je tmavsej farby. Gumicky date z copteraX, tie su lepsie.
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... ade_(HK450)
CopterX mozno bol lepsi ale
momentalne je kvalitativne horsi ako HK v kove. Vyskusal som zadnu osku z HK, tiez je v pohode oproti tej z coptera. Moje rozcarovanie z neho sa meni na sklamanie...