Přijímač RS-5 FM
V tomhle případě tomu tak opravdu asi tak bude-je to smutné, ale je to tak.wroum píše:myslet = hovno vedet
a jestli tam napsal ze k tomu da Rx bez oznaceni typu, tak nevim v cem je problem. Rx si dostal, sice nevhodnej pro tvoje uziti, ale Rx to rozhodne je. mel si se zeptat a ne myslet nebo doufat. takze secteno a podtrzeno sis koupil neco o cem si nemel ani paru a ted to svadis na toho, kdo ti to prodal. chyba je (soude podle info tady) na tvoji strane.
Nerozčiluj se-tohle je opravdu tvoje chyba, že sis nezjistil co to vlastně je-vím, mrzí to,ale aspoň to bude pro tebe poučení do budoucna--zjistit, co to vlastně kupuji-nejlépe osobní odběr a v případě TX vyzkoušení u prodejce v éru-pokud se bude cukat-nebrat(asi ví proč)-minimálně alespoň foto zařízení-ale u vysílače opravdu doporučuji dát pár stovek za vlak a dojet si pro něj osobně. 
upir píše:arda1 píše:upir píše:
Do budoucna se na můžu tak akorát vysrat, všechno prodám a budu se zabývat něčím jiným.
Hele vím, že jsi momentálně nasranej , ale tím že budeš kol sebe kopat nic nevyřešíš. Hlavně jde o to, aby byl Tx ok(Vf díl, baterky)-přijímač prodáš a koupíš jiný-život jde dál.
Ten přijímač asi těžko někdo koupí, kolik lidí lítá s nějakou včelou májou, sami jste mi na začátku řekli že to můžu vyhodit.
Já okolo sebe nekopu, jen nechápu zdejší reakce, nejdřív mě řeknou že novej vysílač stojí 2800 místo 2500 za starej a tím tedy naznačí že to byl zoufalej kup a v zápětí začnou obhajovat toho prodávajícího že za nic nemůže i když k tomu dal přijímač o kterým většina tvrdí že je nepoužitelnej.
Tak kdo je tady potom hlupák.
Ano, byl to zoufalý kup a prodávající za to nemůže. Ohledně poslední otázky je jedno řešení: Podívej se do zrcadla.
Nic číst nebudeš, nikde se v ničem nepoučíš, nevíš co kupuješ, nevíš jaké jsou ceny a pak se divíš.
Po pravdě řečeno, my se taky divíme.