EasyStar vs. PC Focus

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Metalius

Dilema

#46 Příspěvek od Metalius »

Už jsem se rozhodl že si koupím ES (v setu ne). Akorát nevím,zvažuju kterou vysílačku. Jestli Spektrum DXi 6 a nebo ve stejné kategorii nějakou Futabu. Má někdo skušenosti ( myslím klady i zápory) :?:
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#48 Příspěvek od rampa_mckvak »

Co neubrzdíš neukecáš.
schroub
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od schroub »

Kamarád by si chtěl udělat pod stromečkem radost, patla se po WH.
V krámech mu říkají, že do vánoc ho nestihnou a nabízejí FOCUS. Nevíte jestli se už zlepšil a nebo pořád jsou s ním problémy, jak se tu někde dá dočíst.
Naposledy upravil(a) schroub dne úte 24.11.2009 14:56, celkem upraveno 1 x.
Easy Star, Saturn S+V, Lavockin La-5
http://schroub.sweb.cz/foto.htm
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#50 Příspěvek od rampa_mckvak »

Nevím nic a ani neví nic o nikom či o něčem co se mělo zlepšit.
Prosím tě učení sice z nebe nepadaj, ale než něco odešleš, tak si to po sobě přečti.
Co neubrzdíš neukecáš.
feek

#51 Příspěvek od feek »

Já teď dával do kupy půl roku starý model a bylo to špatné. Když už, tak jen holý model a elektroniku z HC, nebo podobného zdroje, popř. klidně dražší když na to máš. Drak bude chtít trochu úpravu, v mém případě podložení křídla. To ale asi visí na tom jak se slepí. Ihned zpevnit lepící páskou a precizně dovážit a to i podélně. Jinak letové vlastnosti jsou dobré, dokonce bych řekl, že plachtí lépe než ES.
Kdo jsme? Kam jdeme? A až tam dojdem bude tam RC létání???
jidole
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od jidole »

Chlapi, mám tip. Já nakonec koupil HAWKSKY viz. http://www.rc-modely-modylek.cz/Letadla ... motor.html
Je o pár cm menší než ES ale jinak lítá super. Má v základu i křidýlka, což někoho může potěšit a hlavně má střídák.
EasyStar se tříďákem, Zlín 50, Tornado XX a pár deskoletů.
Wasek
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Wasek »

Nevypadá špatně, ale z mé zkušenosti si nemůžu ES vynachválit. Jako u začátečnického modelu jsem u něj křidélka fakt nepostrádal. Po čase jsem koupil Mentora a tam jsem si toho užil až až. A popravdě mě ani dnes neláká dodělat na ES křidélka. Takhle je perfektní a mí "kamarádi", které nechám proletět, jsou i tak schopní to poslat na zem... A myslím, že křidélka by to jen urychlila... :-)
Multiplex Easy Star
Multiplex Mentor - neustále opravován... :-(
Spektrum DX7
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“