Heli HK-450 z HC
Se soupravou to je tak jak píše,lesar.Vypadá jak hračka,ale funguje.Jen to nastavování nic moc.Třeba ti s tím někdo pomůže.
Servo vrtulky mám taky to GWS a zatím mi stačí.
Určitě si taky pořiď kvalitní imbus 1,5mm.Já to šudlil obyčejným z železářství a to se opravdu nedá.
A co můžu doporučit ještě na kuláčky kleště
A cvičnej kříž
Servo vrtulky mám taky to GWS a zatím mi stačí.
Určitě si taky pořiď kvalitní imbus 1,5mm.Já to šudlil obyčejným z železářství a to se opravdu nedá.
A co můžu doporučit ještě na kuláčky kleště
A cvičnej kříž
lesar stelovani na pc a pamet na jeden model nevadi, protoze prvni poskakovaci pokusy budou na zahrade, kde nebude k PC daleko. A je to jak pises, je to prvni seznameni a buhvi jak to cele dopadne - treba v popelnici
.
Ten motor myslis v mem prehledu nebo ten od blacka ?
Dobre, regl vezmu 40A, aspon se nebude hrat a treba prezije i me zachazeni.
Jo jo imbus je nejdulezitejsi, kolem me je dost prodejen, to nebude problem.
Dalsi pitomej dotaz - co vsechno se steluje na vysilacce a co se programuje pres tu programovaci kartu - staci strucne.
Ten motor myslis v mem prehledu nebo ten od blacka ?
Dobre, regl vezmu 40A, aspon se nebude hrat a treba prezije i me zachazeni.
Jo jo imbus je nejdulezitejsi, kolem me je dost prodejen, to nebude problem.
Dalsi pitomej dotaz - co vsechno se steluje na vysilacce a co se programuje pres tu programovaci kartu - staci strucne.
100% zacatecnik
planuje se HK450
planuje se HK450
nevim jak je se to steluje u teto, ale co se dela na vrtasu je nastaveni cikliky, nastaveni krivky plynu a tak dal:) nej je jestli mas nekoho blizko kdo se tomu venuje:) s tim nastavenim top takej problem neni, myslim ve vysilajde.. ale nej je sestelovat samotnej stroj:) jinak programovaci kartou k reglu programujes regulator samotnej, casovani motoru a tak dal.. ale to je to nejjednodussi...ten motor je to ve smes jedno podle meho, kdyz od toho necekas zazraky, na 3D tak bych to tak nehrotil... ted udelal regl specialne pro heli i HC, mel by mi prijit, tak pak poreferuju...cekam na ten pitomej balik uz pekne dlouho:)
jinak regly ja beru turnigy takze nevim jak ty co ti tady poradili s tou kartou fachaj:) ale to ti poradi zase nekdo jinej!!
jinak regly ja beru turnigy takze nevim jak ty co ti tady poradili s tou kartou fachaj:) ale to ti poradi zase nekdo jinej!!
- Kenny McCormick
Cena tych bateriek ide dole rychlejsie ako slovenska ekonomika pocas krizy... Buduci rok budu asi za dolar. Pred dvoma mesiacmi 16,99 pred par dnami 13,99. Jedna je malo, aspon 2, ja lietam 3.
Urcite si zober nahradne listy, aj zadne, a vsetky nahradne osky. Pripadne drat padiel. Pripadne chvostovu trubku.
A zacni sa obzerat po simulatore, bez toho to vzduchu tak skoro nedostanes. Teda mozno ano, ale ako rychlo hore tak aj dole a dole mozno aj rychlejsie.
Urcite si zober nahradne listy, aj zadne, a vsetky nahradne osky. Pripadne drat padiel. Pripadne chvostovu trubku.
A zacni sa obzerat po simulatore, bez toho to vzduchu tak skoro nedostanes. Teda mozno ano, ale ako rychlo hore tak aj dole a dole mozno aj rychlejsie.
Celnice a dolary
Ještě přídám svou zkušenost k DPH a hmotnosti. Taky jsem se stal účastníkem celního řízení. Prostě jsem zaplatil DPH 19%.
Pro celnici je směrodatná pouze cena. Není ani tak důležitá cena v USD, ale v Kč. Limit pro to, aby balík přišel bez DPH a úřadování je 3.450,-Kč včetně dopravy. Jedinou šancí je si to dobře hlídat, poslat si to ve dvou, třech balíkách.
Už mi taky přišel jeden balík z celnice a bylo tam razítko "kontrolováno RTG". Kluci si dělaj obrázky jako Dr. House.
Pro celnici je směrodatná pouze cena. Není ani tak důležitá cena v USD, ale v Kč. Limit pro to, aby balík přišel bez DPH a úřadování je 3.450,-Kč včetně dopravy. Jedinou šancí je si to dobře hlídat, poslat si to ve dvou, třech balíkách.
Už mi taky přišel jeden balík z celnice a bylo tam razítko "kontrolováno RTG". Kluci si dělaj obrázky jako Dr. House.
Celnice a DPH
. . . ale věřím tomu, že v budoucnu budou dávat na vše co bude nad 250,-Kč DPH. Myslím si, že naši bratři (Slovensko) to tak mají. Mají velice nízký limit.