Nedaří se mi o něm najít info, kromě popisu v e-shopu, vypadá to jako by ho snad nikdo nikdy neměl.
Baracuda Reichard
Baracuda Reichard
Nemáte někdo zkušenosti s tímto třímetrovým větroněm ?
Nedaří se mi o něm najít info, kromě popisu v e-shopu, vypadá to jako by ho snad nikdo nikdy neměl.
Doktor píše:Éro pěkný, což o to, ale docela bych měl bobky z tý 8mm spojky třímetrovejch křídel při váze modelu kolem 2,5kg.Bojim bojim.
Proxima aj Sirius sú na 8mm. Tam je to pružinová oceľ.
Inak to je asi Reichardova generácia-1, opticky to vyzerá ako z čias Mefista a Variantu III, len krídla sú na spojke.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
>m2
Pružinová ocel už by asi mohla něco snést.
Jinak s tim Variantem ses trefil. Tušim že je Reichard představil (Baracudu s Variantem) v roce 2003. Mefisto má asi kořeny ještě "delší".
Zajímavá je délka trupu u téhle třímetrovky. To se vidí málokde. Otázkou ale bude pevnost toho tenkého a dlouhého trupu při drsnějším přistání.
Našel sem fotku z "půdorysu":

Pružinová ocel už by asi mohla něco snést.
Jinak s tim Variantem ses trefil. Tušim že je Reichard představil (Baracudu s Variantem) v roce 2003. Mefisto má asi kořeny ještě "delší".
Zajímavá je délka trupu u téhle třímetrovky. To se vidí málokde. Otázkou ale bude pevnost toho tenkého a dlouhého trupu při drsnějším přistání.
Našel sem fotku z "půdorysu":

-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
malcomx píše:Doktor píše:Éro pěkný, což o to, ale docela bych měl bobky z tý 8mm spojky třímetrovejch křídel při váze modelu kolem 2,5kg.Bojim bojim.
ale v papirech ma napsanou vzletovku 1,4kg....
tak jaka je skutecnost?
je to snad letajici cihla?
1400g je prázdná váha samotného modelu. K tomu připočítej motůrek, aku 1, aku 2, regl, Rx, serva..... a budeš rád, když se vůbec pod těch 2,5kg dostaneš.
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
Doktor píše:1400g je prázdná váha samotného modelu. K tomu připočítej motůrek, aku 1, aku 2, regl, Rx, serva..... a budeš rád, když se vůbec pod těch 2,5kg dostaneš.
dik za info
vetsina vyrobcu udava vzletovku a pripadne mi ujety udavat hmotnost
prazdneho modelu (nebo ze by umel litat bez vybaveni?)
v tom pripade ztracim zajem a poohlednu se po necem jinem
da nekdo tip na neco podobneho ale lehciho?