Heli HK-450 z HC
2Mrazik: ten motor co máš v tom svém návrhu mám a chodí docela v pohodě na 2200 mAh lítám 6 minut a je tam ještě skoro minuta rezerva, teď když mám karbon listy tak lítám na 12T pastorek dřív s plastem a dřevem jsem lítal pro jistotu 11T. Serva určitě neber ty HXT, sice to poletí, ale udělají se tam rychle vůle a celkově to není moc přesné. Ty HDčka jsou o pár levelů výš.
nahoru může, dolů musí
Re: Celnice a dolary
sport4d píše:Ještě přídám svou zkušenost k DPH a hmotnosti. Taky jsem se stal účastníkem celního řízení. Prostě jsem zaplatil DPH 19%.
Pro celnici je směrodatná pouze cena. Není ani tak důležitá cena v USD, ale v Kč. Limit pro to, aby balík přišel bez DPH a úřadování je 3.450,-Kč včetně dopravy. Jedinou šancí je si to dobře hlídat, poslat si to ve dvou, třech balíkách.
Už mi taky přišel jeden balík z celnice a bylo tam razítko "kontrolováno RTG". Kluci si dělaj obrázky jako Dr. House.
Já jsem udělal teď objednávku za 172USD tak snad mi to projde na celnici
ja tam kupuju v rozmezi 80 dolaru az 173,50 byl muj nejvesti nakup. nic se nedelo... nevim kamarad udelal za 140 myslim a jeho stopli, ale kuli tomu ze se to celnikovi nezdalo, pac mel velkou krabici... poslal vypis z paypalu a jeste radsi okopcil obednavku, poslal to mailem. a je v pohode nic neplatil navic!
je to asi kus od kusu a jak se jim to zda... jinak co si myslim ze ty baliky prochazej secky tim rentgenem... ale je to muj pocit jen....
je to asi kus od kusu a jak se jim to zda... jinak co si myslim ze ty baliky prochazej secky tim rentgenem... ale je to muj pocit jen....
- Kenny McCormick
Re: Celnice a DPH
sport4d píše:. . . ale věřím tomu, že v budoucnu budou dávat na vše co bude nad 250,-Kč DPH. Myslím si, že naši bratři (Slovensko) to tak mají. Mají velice nízký limit.
Njn... mame limit 22€ vratane postovneho. Zastavuju baliky nad 0,5kg alebo staci tak dlhy aby sa tam vosli hlavne listy. Posledne mi stopli balicek v skutocnej hodnote 63 USD z HC a platil som 8€ dph. Je im jedno, aku cenu napise na balik odosielatel.
No moze sa stat, te vasi obchodnici budu lobovat u zakonodarcov a priskrtia to aj vam, tak rychlo objednavajte.
Tak ted mam dilema s tim motorkem, jestli koupit 2215H nebo TP 2415, ktery jsem tam mel puvodne. Serva jsem dal ty HD a co to servo na vrtulku ? Mam nechat GWS Park HPX Servo 19g/.05sec/3.6kg (Futaba Plug) nebo tam dat taky to HD ?
No pro prvni balicek jsem zatim zvolil tohle :

No pro prvni balicek jsem zatim zvolil tohle :

100% zacatecnik
planuje se HK450
planuje se HK450
baris píše:Nebylo by lepší vzít toto:
http://flying-hobby.com/catalog/product ... ts_id=5609
supr cena
Hmmm ked sa to rozdeli na dvoch tak to vychadza fakt super cena na to ze je to Trex...
Programovací kartu na regulátory Mystery,neboli Power HD.Koupíš buď tady,nebo tady.mrazik píše:Black jeste jsem koukal, ze jsi koupil regl Mystery 40A, cim ho programujes ?
Nastav si na ní rozběh motoru na very soft a brzdu na OFF.
Regulátor se ale dá nastavit jen s pomocí vysílačky,ale kartou to je pohodlnější.
lesar myslis pastorek a hlavni kolo ?
Aston vyborna pripominka, na to jsem samoyrejme zapomel.
Black urcite koupim kartu a diky za odkazy. To se programuje ve smontovanem stavu ?
Panove mate muj obdiv, ze se tak venujete novackovi.
Aston vyborna pripominka, na to jsem samoyrejme zapomel.
Black urcite koupim kartu a diky za odkazy. To se programuje ve smontovanem stavu ?
Panove mate muj obdiv, ze se tak venujete novackovi.
100% zacatecnik
planuje se HK450
planuje se HK450
Motor vyber ten,kterej bude skladem,jinak to je asi jedno.Nezapomeň ale na pastorek
Přibal si ještě sucháč na akumulátor a tato síťka je šikovná na volný kabely serv.Jo a budeš potřebovat i měrku náběhu listů.
Přibal si ještě sucháč na akumulátor a tato síťka je šikovná na volný kabely serv.Jo a budeš potřebovat i měrku náběhu listů.
mylsel sem pastorek sorry:) jak davas odkaz ty a black! jinak vem ten motor jakej maj at necekas!!!
merky je podle meho lepsi mit dve, neni to takej ranec a lip se to meri!:)
sitky sou taky bry a jeste konektory, na motor bych dal 3,5mm a na baterce jsou myslim 4mm. ta sitkla nenio spatna, chrani to kabliky!:) suchac sem mel ve stavebnici ale to byla hk500 tak neviom jak je na tom tato:)jeste neprisla...
merky je podle meho lepsi mit dve, neni to takej ranec a lip se to meri!:)
sitky sou taky bry a jeste konektory, na motor bych dal 3,5mm a na baterce jsou myslim 4mm. ta sitkla nenio spatna, chrani to kabliky!:) suchac sem mel ve stavebnici ale to byla hk500 tak neviom jak je na tom tato:)jeste neprisla...
Mrazik byt tebou si objednam hned aj hlinikovu hlavu kedze moja plastova sa roztrepala a to som s nou este ani neletel...
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... 84MM_FS%29
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... 84MM_FS%29
HK 450 with alloy head and tail
Turnigy E500 6T 4000Kv 200W
TURNIGY Plush 60amp Speed Controller
Turnigy E500 6T 4000Kv 200W
TURNIGY Plush 60amp Speed Controller