Vím, že 2 serva budouo lepší, ale pokud by to nebylo nezbytně nutné, proč nepoužít jen jedno.
Dík za rady.
Honelix píše:Tak pokud chces pouzit ten 4k prijimac, tak samozrejme jedno. Dve budou asi zbytecna, ale dal bych tam radsi HS-81. HS-55 by ty 4 hybajici se plochy mohlo spatne snaset. Mam toto ero i se 4x HS-55. Vim o cem mluvim.
JMalik píše:Létám s tím (teď už víc přítelkyně než já) druhým rokem. Servo jsem vyměnil, ta HS55 je na čtyři veliká křidélka opravdu slabá. Na aku vyřež menší díru, baterku dej na zálet napříč a vyhledej si to těžiště posunováním příčně uložené baterky. Vychází to víc dozadu, než je v návodu. Na vyosení motoru je tenhle stroj poměrně dost citlivý, špatně se to potom dá držet ve visu hlavně výškovkou. Chce to lehké aku. Mám v tom 3s 1350mAh, klidně by mohli být jenom 900 - 1000mAh.
wasulda píše:JMalik píše:Létám s tím (teď už víc přítelkyně než já) druhým rokem. Servo jsem vyměnil, ta HS55 je na čtyři veliká křidélka opravdu slabá. Na aku vyřež menší díru, baterku dej na zálet napříč a vyhledej si to těžiště posunováním příčně uložené baterky. Vychází to víc dozadu, než je v návodu. Na vyosení motoru je tenhle stroj poměrně dost citlivý, špatně se to potom dá držet ve visu hlavně výškovkou. Chce to lehké aku. Mám v tom 3s 1350mAh, klidně by mohli být jenom 900 - 1000mAh.
Ok dík. Takže místo hs-55 tam máš taky tu 81čku? Mi příjde dost velká, vejde se do křídla nastojato?
Jinak baterky do toho budu mít 1100 mAh.
Jak jsi ladil to vyosení motoru?