Nakupujete niekto u www.tower-hobbies.com? ako to funguje ? kolko je postovne, preclieva sa to ? tie ceny su uz konecne co su na strankach ? Za ako rychlo to dorazi ?Ake mate skusenosti ?
Dik
Nakup tovaru
Nakupoval jsem tam parkrat. Maji vynikajici servis v tom smyslu, ze do baliku hodej tunu katalogu a nejaky slevovy kupony
Ty jsou ale samozrejme ale az od nejaky castky (ty kupony).
Procliva se vsechno z USA, zalezi ale na hodnote baliku. Ja platil clo zatim vzdy, ale je taky fakt, za zasilky nebyly nejlevnejsi, minimalne 120 dolaru zatim vzdy.
Nelze platit paypalem, ale primo kartou.
Doba dodani kolem 10 dnu (nejvic to cumi na celnici).
Ceny, co jsou na strankach, jsou samozrejme konecne.
Postovne neni zrovna levne, cca 20 dolaru za poslani klasickym zpusobem. Nebo nejakych 130 dolaru za zrychlene EMSkou.
Zkusenosti zatim jen a jen pozitivni, kupoval jsem tam nejaky motory, nahradni dily a soupravu Futaba 3PM DSM.
Procliva se vsechno z USA, zalezi ale na hodnote baliku. Ja platil clo zatim vzdy, ale je taky fakt, za zasilky nebyly nejlevnejsi, minimalne 120 dolaru zatim vzdy.
Nelze platit paypalem, ale primo kartou.
Doba dodani kolem 10 dnu (nejvic to cumi na celnici).
Ceny, co jsou na strankach, jsou samozrejme konecne.
Postovne neni zrovna levne, cca 20 dolaru za poslani klasickym zpusobem. Nebo nejakych 130 dolaru za zrychlene EMSkou.
Zkusenosti zatim jen a jen pozitivni, kupoval jsem tam nejaky motory, nahradni dily a soupravu Futaba 3PM DSM.
- crazy nemo
Mě hnedka vybrali mou první objednávku za $194 (byla objednána 12.9.2009), a když jsem doložil výpis z banky předali mi to bez jakéhokoliv placení. Ptal jsem se na to a celník mi řekl, že zrovna ten den kdy jsem si to vybíral se to zvýšilo na $210, ale pro jistotu si objednávám balíky s celkovou cenou pod $200, je lepší mít rezervu.