Heli HK-450 z HC

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno

Co si o téhle heli myslíte?

Anketa končí za ned 15.02.2009 11:22

Nepovedený klon
2
13%
Jako vše ostatní,za málo peněz málo muziky
14
88%

Celkem hlasů: 16

Zpráva
Autor
Angusss

#1321 Příspěvek od Angusss »

martinre píše:
Angusss píše:a pokud někdo jako já sháníte Loctite 243 tak doporučuji http://www.aukro.cz/show_item.php?item=827626739 za 190kč i s dopravou a je to 50ml! :)

Dík za tip, dobrá cena !!

já si myslím, když na netu je nejlevnější za 900,- :)
-Aston-

#1322 Příspěvek od -Aston- »

Angusss píše:
martinre píše:
Angusss píše:a pokud někdo jako já sháníte Loctite 243 tak doporučuji http://www.aukro.cz/show_item.php?item=827626739 za 190kč i s dopravou a je to 50ml! :)

Dík za tip, dobrá cena !!

já si myslím, když na netu je nejlevnější za 900,- :)

skoda ze neposiela na slovensko :(
HK 450 with alloy head and tail
Turnigy E500 6T 4000Kv 200W
TURNIGY Plush 60amp Speed Controller
mrazik

#1323 Příspěvek od mrazik »

Uz nema ani jeden, nastesti jsem jeden stihl - predposledni.
100% zacatecnik
planuje se HK450
dracekvo

#1324 Příspěvek od dracekvo »

ja bral posledni. I 5 ml flasticka je drazsi, nez odnej. Ale kdyz se podivate na jeho ostatni aukce, tak tam toho ma vice. I kdyz jine druhy.
Angusss

#1325 Příspěvek od Angusss »

dracekvo píše:ja bral posledni. I 5 ml flasticka je drazsi, nez odnej. Ale kdyz se podivate na jeho ostatni aukce, tak tam toho ma vice. I kdyz jine druhy.

On jede nějak ve velkém, takže bude mít loktite 243 ikdyž zrovna není vystavená aukce. Stačí mu napsat.

BTW: Dnes jsem si byl vyzvednout šroubky u www.sroubysoukup.cz a jsou to přesně ony, jsou kvalitní a klasický imbus 1,5mm. Zabaleno do pytlíčků a ty jsou popsané velikostí šroubků, za 80šroubků 96,-.
Všem doporučuji
Angusss

#1326 Příspěvek od Angusss »

Prosím Vá, ocasní trubka u HK450 má na jedné straně asi 1cm výřez, předpokládám, že patří výřezem do těla vrtulníku, je to tak? A jak je to s gumičkou náhonu, měla by pružit?Ta co jsem k tomu dostal se nedá vůbec natáhnout, je hrozně pevná
Hali
Kontaktovat uživatele:

#1327 Příspěvek od Hali »

ano vyrez do tela. zasunot trochu vic a reminek nahonu vrtulky potom natahnout tak aby se dal protlacit asi do pulky kolecka nahonu.
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]
Kenny McCormick

#1328 Příspěvek od Kenny McCormick »

Ked ten vyrez das do domceka pri nahone vrtulky, da sa zasunut tak, aby si mohol nasadit remienok. Potom povytiahnutim naspet nastavujes napnutie. :P Po lopate...

S tym napnutim remienka je to dost diskutabilne, bol by som rad, keby sa vyjadrili skusenejsi modelari. V navode je popisane, ze sa ma dat zatlacit miernym tlakom do 3/4 kolecka nahonu.

Ja tom mam asi tak-nejak podla navodu, radsej volnejsie. Na co som zatial prisiel je, ze prilis velke napnutie zvysuje vibracie a trosku hlucnost. Taktiez zvysuje odpor a tym padom znizuje vykon motora. Aspon myslim...
Bizon
Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)

#1329 Příspěvek od Bizon »

Přesně tak, chce to s rozumem. Nesmí být vyloženě volný, ale ani moc naplý. A to s tím zatlačením na řemínek zboku aby šel asi do 3/4 je dobrý způsob jak zkusit že je naplý akorát...
Hali
Kontaktovat uživatele:

#1330 Příspěvek od Hali »

Chlapi já jsem to tady na fóru nenasel.

Mohl by někdo v bodech shrnout jak postupovat pri nastaveni rotorové hlavy. Presny postup mi nikdo neřekne to je mi jasné. jde mi jenom o body podle kterých postupovat.

diky
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]
Black
Kontaktovat uživatele:

#1331 Příspěvek od Black »

Určitě znáte ZIPPY Flightmax 2200mAh 3S1P 20C.Nabíjíte je dvěma C,jak tam mají uvedeno a nezkracuje se tím nějak výrazně jejich životnost?
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#1332 Příspěvek od Ladul »

Pokud de o zajistovani tech sitek tak se mi docela osvedlila klasicka smrstovaci buzirka, chce to opatrne zamrstovat pac ty sitky docela horej :twisted:

Obrázek

ale drzi to pekne
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Zbynass1

#1333 Příspěvek od Zbynass1 »

Hali: tady je všechno na videu a polopaticky tak, že to pochopí i lajk akorát se člověk musí zaregistrovat na forum.

http://www.helifreak.com/showthread.php?t=41692

Jinak základ je: páky serv v rovině, táhlama dorovnat desku do roviny, vyzkoušet max. plus a minus kolektivu a doladit délku táhel nahoře se kompenzátor tak nějak skoro dotkne domku a dole se nesmí níc potkat při plných výchylkách cykliky, pak, doladíš táhla co jsou na rámečku padel tak aby byly pádla - rámaček rovně a vlastně ty táhla musí být naprosto stejně dlouhé, pak si na radiu nastavíš kolektiv do nuly a sešteluješ úhel náběhu listů na nulu, máš dvě možnosti, krátkým táhlem přímo u gripu nebo dlouhým od desky, jedno otočení dlouhým táhlem od desky znamená půl otočení horním táhlem tzn. nahrubo se to nastaví u gripu jemně tím delším táhlem, je třeba dát bacha abys oba dva listy ladil tak nějk stejným způsobem, protože když u jednoho listu otočíš dvakrát krátkým táhlem a u druhého čtyřikrát dlouhým tak budeš mít sice oba listy v nule, ale změní se poměr mixování a když pak potáhneš za kolektiv tak budeš mít na listrech rozdílny ůhel, jednoduše délky táhel by měly být na obou stranách zase stejné a ty páky co jsou proti sobě uvnitř rámečku padel by měly mít stejný sklon ať už v nule nebo v max. plusu či mínusu.
nahoru může, dolů musí
Kenny McCormick

#1334 Příspěvek od Kenny McCormick »

Black píše:Určitě znáte ZIPPY Flightmax 2200mAh 3S1P 20C.Nabíjíte je dvěma C,jak tam mají uvedeno a nezkracuje se tím nějak výrazně jejich životnost?

Mam z tieto 3ks. Zatial som do nej raz dal max. 1,1C /2,5A/. A sice na stranke je napisane nabijat max. 2C, ale na nalepke na baterke som mal max. 1C. Takze nabijam ked sa ponahlam 2A /65min/, a ked mam cas tak niekedy len 1,5A /90min/ alebo aj 1,2A - vtedy to trva asi 105 minut. Vzdy nabijam s balancerom. Co som si vsimol je, ze cim dlhsie nabijam, tym pomalsie klesa napetie v nabitom stave.
Kenny McCormick

#1335 Příspěvek od Kenny McCormick »

zbynass
je třeba dát bacha abys oba dva listy ladil tak nějk stejným způsobem, protože když u jednoho listu otočíš dvakrát krátkým táhlem a u druhého čtyřikrát dlouhým tak budeš mít sice oba listy v nule, ale změní se poměr mixování a když pak potáhneš za kolektiv tak budeš mít na listrech rozdílny ůhel,

Pokial parkrat vymenim listy a musim nastavit stopu, tak to uz mam zmixovane tak ci tak... :P
Ale ten uhol by sa nemal menit... teda - aspon mi to nejde do hlavy...
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“